3 favoriter

 
Vad har ni på er d¨ni drar ur? Alltså, det är väl klart att det är olika beroende på vart man ska (antar jag) om man ska till en bar och chilla kanske man inte har på sig värsta partyblåsan precis. 

Jag har typ jeans, någon fet tröja, smycken om jag pallar. Men mest typ klackar och en liten partajväska, Och fixat hår och smink. Här är iallafall tre stycken utav mina favoritväskor. Eller lirrom, favoritparajväskor. Full-väskor. Den röda från H&M, dom svarta är båda second hand. Tror jag betalade typ 15 spänn styck för dom svarta. Säger ju det. Jag köper aldrig grejer.

Förra årets nyårslöfte var att börja kamma håret så det slipper bli så tovigt, och köpa en massa onödiga kläder. Typ en massa tröjor om jag kände för det. Jag höll inga. Fan. Måste ShOpPa mer. Måste hänga med i den här konsumtionshetsen. Jag måste bara våga slösa! Halleluja! Alla andra slösar då ska jag slösa också!

Äeh pallar inte. Gör det till årets nyårslöfte: Slösa mer pengar på saker som är onödiga och gör dig glad för stunden. Hellre glad för stunden än inte glad alls, hallå?! Vad annars ska jag slänga pengar på? Ännu mer alkohol och bli tjockis? Tjockis-ida? Näe, det fungerar inte hörrni. Jag skulle dock vara en svinsnygg tjockis. Nej. Sluta övertala mig själv. 

Kanske skulle ta tag i kärringkroppen endå. Får se. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0