Kick your game, spit your flow, Can’t fuck with this Top Dawg shit though


Okay-kay-kay
Don’t try to stop it, get in my way
You’ll get stomped like a Broadway play
AK-melee, make ya obey, okay?
Feel my pain, going insane, I’m ashamed
Cause I ain’t got shit but an EBT card from a fiend
That owe me and it’s in her daughter name
How the fuck is they pose to eat?
How the fuck am I pose to eat?
Got a nigga in the streets, no health care
Tryna slang weed just to put shoes on his feet
So fuck you, you don’t give a fuck about me
Can’t get a job if they drug test me
Got a nigga stressed depressed
Got a feeling in his chest
And the world’s stripped of happiness
I ain’t got no gavel
I ain’t tryna fight nobody battle
I just wanna be free
I ain’t finna be nobodies chattel

Ab-Soul "Terrorist Threats" ft. Danny Brown & Jhene Aiko

 Tänkte just be om ursäkt för fet hiphop. Tänkte ba: "sorry, ni kanske inte älskar sjukt fet hiphop" Vad fan tänker jag så ens? Varför ska jag bry mig? det är min jävla blogg, den här töntiga bloggen ska fan i helvetes innehålla den fetaste hiphopen någonsin. Och den personen som inte vill se fet jävla hiphop som jag rekomenderar kan fan sätta på radion. 106,2 Umeå. Där hör ni Adele och all sån skit. Kollar ni in hit kommer ni bara få FET MUSIK. Främst fet jävla riktig hip hop med feta rappare med feta flow och fet lyrics. Eller fet jazz och soul. Hur som haver är det fet musik som spelas här. Det här är fan hörnan alltså. Det här är våran hörna. 

Här får vi vara hur packade vi vill, vi får vara hur jävla bänga vi vill. Vi får lyssna på fet musik. Vi får tipsa varandra, tipsa om feta listor (gör det, snälla ge mig era feta listor) det här är våran lya. Här är vi välkomna. Och förhoppningsvis så är alla som är välkomna här välkomna i eras bloggar också.

Ni som är fett softa, ni äger. Alltså, ni som snackar med mig och inte bara säger "ÅåÅåÅåhhHhhh vad snyGggGg" utan ni som faktiskt kommenterar på riktigt. Ni vet. Jag snackar tillbaka. Jag svarar för att jag på riktigt intresserar mig utav vad ni säger. Glöm inte det. Ni är ju fan coolare än mig. 

Tänkte göra ett "feta bloggar"- inlägg. på ett tag, då kommer ni infinna er. Ni är sjukt tunga. Inte feta, men tunga, yadadamean? Hihihihi!

Änywäj, sjukt fet låt! Det var det jag skulle säga...........

Kommentarer
Postat av: Anonym

Mennword up igen sistah. Passare inte bubbelmænniskorna kan dom dra åt pipsvængen. ABOU!!!!!! Oj vad ja ær coooool.... Nej men fan, ser framemot en musikhørna ,ed endast tung fet och real hiphop!!!! ska dela med mig såfort fjag ær friiiiiiiiiiii. Tisdag åonsdag. Nær jag "dør" ære jobbet som tjuvar mig från cyberværlden aaaaaahaah. MEN FSN VA BRA IDE. Aj lajk!!!

2012-12-09 @ 17:39:25
Postat av: Annaka:n

FRÅN MIG!! Gillar æven din idee påå at tipsa varandra om tunga bloggarsh. skantametusan gøra desamma!!

2012-12-09 @ 17:41:06
URL: http://Akfat.tumblr.com
Postat av: annakarin

aaaaaaaaaaaaaaaaaaeeeeee.... Jävla skit. Prövade att skriva mitt svar i word och nu kan jag inte kopiera in det som svar i din blogg. Eller jag kan skriva i kommentarsfältet, men ingen kommentar dyker upp, om jag kopierar in det. Det syns bara om jag skriver från scratch. Så fan, vet inte om de kommit fram eller ej men annars har jag för säkerhetsskull svarat i min blogg, sodär ohövligt, hehehe. PEACE!

2012-12-10 @ 11:30:49
URL: http://ak47an.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0