Du är vad du äter/sommarbilder

Åh, älskade sommar. Kom tillbaka. 

Rubriken då? Jo, här nedan hörrni!

Öh, only hells yes att jag är vad jag äter. Jag bara ÄR öl. Sen råkar det ju vara så att JAG SÅ ÄR pizza. Jag är helt enkelt ett skrovmål också. Älskar att jag insett att jag inte är en människa, jag är ju mat! Tur. Har hela mitt liv gått ovetandes om detta, men nu blir det ändring. Tänker då inte göra saker som människor gör nåt mer. 

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Det är bra att va mat! Då tänker man inte på samma sätt , man har sitt eget sätt att tänka och så...och så är det coolt att typ ligga och kolla upp från tallriken eller ur burken ur ett hål som ingen annan kan se ur, förstår du ? Det är ju skit coolt,ett matperspektiv! Helt fantastiskt ida.
Förresten så kom jag på att jag köpte julskinka för ett par månader sen och tröck i mig, så jäkla gooooottt.:)

2012-12-03 @ 21:14:10
URL: http://likefeathers.blogg.se
Postat av: annak

Åh vad underbart. Jag är definitivt svampstuvning! Och nugatti. Sen självklart pizza. Mammas hembakade pizza, feeeeeeet och så god. Mozzarella och västerbottens... Nom Om Nom. Sen skulle jag nog fan i nuläget vara kebab, svensk kebab. Norge fick pakisarna, sverige turkisarna. Turkarna vet vad dom gör, det gör inte pakisarna i Åsnelandet här. Dom ba, MAJS. MASSA MAJS. Sen gammalt kött så du bajsar rinnandes i flera dagar, och femton liter sås på det. MEd Agurkisar i strimlor med sallad. Smakar BLÄ. alltså inget, du blir bara sås.

2012-12-03 @ 21:39:32
URL: http://akfat.tumblr.com
Postat av: Viola

Ååååååh, såna här inlägg mitt i vintern. Dör av längt!

Svar: MEN ÅÅH! JAG MEEEED! Blir helt förstörd när jag öppnar dörren och ser kaoset. Man får gotta sig vid datorn med bilder istället! hehehhe!
IDA COOLIDZ

2012-12-14 @ 05:26:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0