Jazzigt och Souligt.


Ni vet. Solen lyser, det är en fin dag ute. Antingen så är det vår, en fin sommardag, eller världens finaste soliga vinterdag. Dricker ni kaffe? Det kanske ni gör. Antingen kaffe eller grönt te. I en fin kopp. Klockan är typ tio på morgonen, du är lite trött, men endå relativt utvilad. Är det vår ute? Då kvittrar vårfåglarna. Du tar på dig en morgonrock eller en filt och sätter dig i soffan med din dator. Det är väligt mysigt och varmt. Det känns som den perfekta fredagsmorgnonen. Du vet att det kommer att vara en bra dag.

Just då, du du sippar på kaffet eller teet, så lyssnar du på denna lista. Idas godmorgonlista.

Jazz/soul (spotify) heter den. Även fast det är mer genrer än jazz och soul. Men det gör inget. Alla låtar är morgonvänliga. Nu ligger den i sin egen kategori, så att ni aldrig tappar bort den.

PUSS!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, jag undrar hur du och din pojkvän har råd med lägenhet, köpa bil, fara utomlands bara sådär osv när ingen av er jobbar? :O

2012-12-03 @ 15:33:15
Postat av: ANNA

Snygg du är tjejen!! :)

2012-12-03 @ 18:08:31
URL: http://annaaah.blo.gg
Postat av: ak47an

Skriver här too, för jag vet inte om du ser när jag svarar på min tumblr! Vore fett najs då, för jag är så sämst på att svara annars. Spec när du skriver långa fina kommentarar(AJLÖVIT) för då måste ja klicka upp din kommentar hela tidn, de fönstret alltså, och sen din blogg och skriva svaret and so on osv... Och jag har sämst minne, vilket gör att de tar hundra år och vissa av mina kommentarer inte blir lika awesome as aj want them dom beeee! HEJ LETTJA, men du har säkert samma problem xD eftersom du svarar på min bloggish hehehe. Ba drygt att man inte blir notified när ngn kommenterar wääää!

men kladdiskaka skas tas mes!

2012-12-03 @ 20:50:01
Postat av: svar på SLICK!

men ååååååååh vissst!! mer slick än så går bara inte hahaha. Vissst! Han är helt stört jävla bra, alltså Andre. WÖRD UP SISTAH. Hur kom de sig att vi har så liknande smak? Deras första album <3

2012-12-03 @ 20:54:37
URL: http://akfat.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0