Min storebror

 

Kim heter han. Han är så jävla rolig. På senaste så har han varit förbi här hemma hos oss rätt ofta, hans dator har inte fungerat och han älskar serier lika mycket som jag, så vi prackar på varandra serier och så. Så han har varit hit och hämtat upp avsnitt och säsonger då han inte kunnat fixa det själv.

Vi började prata om skräckfilmer och då berättade jag för honom om skräckteater. Han visste inte ens att det fanns, så jag berättade mer ingående om hur det var när jag såg det sist. Han vart så sjukt taggad och vill VERKLIGEN se någon skräckteater. Dom brukar ju sända krin december/januari har jag för mig, men hittar inget. Bara att dom ska visa en massa 2014 i.o.m kulturtjosan. Har mejlat och frågat profilteatern och hoppas på svar.

Men innan det, är detnågon där ute i cybervärlden som gillar teater? Hallåeeehh, äre ingen som har teaterkoll i Umeå? Vill verkligen se En kvinna i svart! Har inte sett den! Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

BTW, har ni tänkt på hur mina bilder aldrig har med mina inlägg att göra? Suger det? Nääeee, även om ni som läser tycker det så skiter jag ire, kör upp något i röven och var nöjd. Dagens visdomsord.

Kommentarer
Postat av: Tonki

OHWIE, du har inte sett en kvinna i svart, herregud. Den är så fet, jag dog när jag såg den, mamma håller alltid koll på sånt där, går den igen kommer hon säkert hojta till mig för jag vill se den igen! :D
Då kan vi minsann gå, ska säga till mamma att hon säger till om hon får nys om nått i skräckväg, fast det gör hon ändå, hon har koll, lilla mamma.

2012-12-06 @ 00:04:12
URL: http://anty.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0