Svar

 
monali

gillar du att smälla ballonger? eller är du rädd?

Svar: Ptja, bra fråga. Det beror på hur man spränger dom såklart. Jag är ju en sån som inte klarar av att sätta mig på en ballong tills den sprängs, för att jag inte klarar av ovetskapen om exakt när den sprängs. Jag vet att den sprängs men får panik för att jag inte vet exakt på pricken när. Även fast det är jag som gör det. Men att spränga med nålar och andra vassa saker är svinkul.

Anonym

Hej, jag undrar hur du och din pojkvän har råd med lägenhet, köpa bil, fara utomlands bara sådär osv när ingen av er jobbar? :O

Svar: Häj! Vet inte om ni tänkt på det, men jag köper ju aldrig saker, eller kläder. Alltså o jag köper något så kostar det typ en tia på någon secondhandbutik eller så köper jag saker på Ebay. Jag lägger hellre pengar på typ att umgås med mina kompisar, fara ut, käka middagar och sånt. Sen så bor vi ju i ett kollektiv. Eller kollektiv och kollektiv. Nu är vi tre personer, men innan det har vi ju bott fem personer här hemma! Utlandsresan har vi ju haft ett kapital sparat ett bra tag. Jag fick ju tillexempel tillbaka 20 tusen på skatten i somras. Och bil är också sparade pengar, men den ska min sambo sälja, då han inte har råd att ha den kvar. Jag älskar den där satans biljävlen, vill inte bli av med den. Men ja. 

Det är ju så det ligger till! Sen ser det väl bättre ut i en blogg antar jag. Ha ha. 


Kommentarer
Postat av: Emma

Haha, jävla fin pepparkaka det där!

2012-12-03 @ 17:45:03
URL: http://chasey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0