tråkmaja

 

 hehehehehe i knåååw, jag har inte uppdaterat. Men vem bryr sig, Petra är den enda. Eller, ah skitsamma, Valde iallafall en ny header, ville ju göra en på nya bilder men EH what the heck! Tog den blåaktiga. Tycker ni att den rosaaktiga är finare och att jag borde ha den istället får ni fast hojta och bråka med varandra om vilken som borde vara "THE header" THE! Jag bryr mig inte precis. 

Jag har föresten alltid bara bokat flygstol då jag rest, och sen bokat hotell/vandrarhem på plats, och då har man alltid ett tiokilos handbaggage inkluderat och inget mer. Det har jag liksom klarat mig på och vet allt det där med 100 ml reseflaskor som ska vara genomskinliga ifall man vill ha med sig krämer och skit. Så jag har ju planerat. Jag har införskaffat lite småskit för 200 spänn så att jag kan ha med mig mitt eget schampoo (från tigi) och inpackning. Känns rätt skönt. 

Men då säger malin att det ingår ett JÄVLA BAGGAGE PÅ 25 KILO TILL! så jag ba okej. Skit i mitt liv då SAS. Här har jag slängt pengar och tid på något jag verkligen inte behöver alltså. Jahapp. Grejen är det att packar man inte sitt schampoo och sina hudkrämer i hanbaggaget så skiter dom i vätske regeln (tror jag) så det är därför jag är besviken, på mig själv såklart.

Kommentarer
Postat av: E M E L I E

du är verkligen jätte fin:)

2013-01-06 @ 14:35:14
URL: http://emelieroberg.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0