Varför är det så fel?


Men endå så känns det så bra? Så fel, men så bra att dränka sig i berusande medel för att komma undan onda tankar? Varför låter vi inte oss självmedicinera oss själva, utan att få dåligt samvete utav själva mediceringen? Antingen så ska vi må skit och inte göra nåt åt det, iallafall något som inte fungerar, eller så har vi möjligheten att dricka oss packade varje dag och glömma våra miserabla tankar. Och då vi dricker oss packade så mår vi bra, men endå dåligt. Och då bara på grund utav att vi har druckit oss packade för att må bra. Men vad är mest värt att må skit över? Dina innersta rädslor, din ångest, din sömnlöshet och ditt hat, eller att bara må dåligt över att du gör något som är socialt oaccepterat? Såklart så är det inte en bra lösning. Men det är en tillfällig lösning, då inget annat hjälper. Det är en lösning. Det är en lösning, det är en lösning. Det är det.

Men endå så är det en sjukt ond cirkel.

Fan. Vill inte fyllla min glada blogg med tråkiga och ångestframkallnde inlägg. Jag vill ju vara den personen fom människor runt om kring mig blir glada utav. Så ursäkta min ärlighet denna kväll, men jag har, i min bakishet, slurpat i mig två bärs som jag hade kvar från igår. 

Ond cirkel, eller hur?

Kommentarer
Postat av: TonkiD (he-he-he)

I will!! Ska be henne kika extra, ska träffa henne imorgon så ska ge henne uppdraget då.
MEN DU, filmen är INGENTING jämfört med teatern!!!

Tack prutten, 6 timmar och 45 minuter kvar nu, känns greeeeeat!

2012-12-10 @ 00:00:58
Postat av: annakarin

Känner verkligen igen mig. Dock har jag lyckats hålla mig ifrån alkoholen och super fyllorna som ger en mega ångest. Men det är för Danne har sina magsår och katarr. Men ja, vafan ska man må dåligt över självmedecinering. Vården keffar upp mer människor än vad dom hjälper deras liv. Tillslut sitter dom där på rättpsyk och är totala zombies som får sådan ångest att dom dör utan sina piller. Vafan är det för problem lösning? Enligt mig tycker jag att man ska lösa orsaken till problemet, istället för problemet i sig.... Jag gillar din blogg, keep it up. It makes me happy, men det är okej med emo inlägg ibland. Hela min blogg är fylld av sånt. Men vafan, har man inga glada tankar så har man inte haha. Sen så fåre ju inte gå över gräääääänsen.

Förresten har de keffat upp sig igen så min blogg heter numera ak47an.tumblr.com ....


Ja jag vet, ostigt som tusan! Men det kanske hjälper med rss flödet. Håller på maila förfullt nu

2012-12-10 @ 00:35:31
URL: http://www.ak47an.tumblr.com
Postat av: annak

Hur var reaktionen på det? Alltså att du inte ville ha ngn skit medicinering. Av min erfaring(alltså vad jag hört av folk) att det ska vara sjukt mkt svårare att få utskrivet piller som benso osv. Men still nocked? Skojaru? Shit, det är tunga sömnmedel. Fattar att du måste mått shit. Sånt ger man även post-traumatiska före detta soldater. Haru hört Roffe Roff – Psykofarmaakajesus? Det finns en fet line liknande något med imovovan och still nocked. Bara vissa som hajjar den, du lär ju göra!!! Sök på youtuben! Men jag håller med dig. Jag har varit och sniffat på diazepam osv… Bättre ångestdämpande finns inte. Och troligtvis kommer jag få det utskrivet här i norge om jag stannar längre… But I dont really want to. Remoronen funkar sådär, jag blev första veckan svin trött men nu funkare inte lika bra och insomningarna börjar bli längre och längre. Ångesten har jag fortfarande men ja, hej fru grönska. Vad ska jag annars göra liksom. Panik ångesten dödar mig och remoronens anti-depressiva har inte börjar fungera ännu… Var sjuk på sista mötet as well, hoppas jag får tid innan jag drar hem. Vet inte hur det blir med recept och sånt här vs sverige.

Men fan, försstår det verkligen. Speciellt om missbruk ligger i familjen… Man ska hålla sig borta från det som gör en beroende… en hur lätt är det. Jag blev beroende av WoW i två år och gick i exil hahahaa…. Men vafan som du säger, tillslut orkar man inte. Man vill också vara normal, vara glad, orka träffa personerna man faktiskt älskar och va påhittig och produktiv och sprallig. Det är svårt att vara stark när man är svag. Och tillslut tar man bara hjälpmedlena, för man orkar inte vara störd. För det är ju som man känner, fast vi, man, inte är det!! Keffa jävla samhälle. Och tack fan för låten, bra jävla morgonlåt!

2012-12-10 @ 11:09:37
URL: http://ak47an.tumblr.com
Postat av: annak

And it is so true vad du säger. Jag vill hellre inspirera människor än att få dom att må kefft, men samtidigt tänker jag att ifall jag vågar öppna mig om när jag mår dåligt då kanske andra känner att fan, det är inte bara jag som mår kefft och det går bra. Alla gör vi det. Eller ja, som sagt, förutom som du och jag nämnde som vägrar.

Eftersom det är bekvämst så, att gå utanför deras protectiv bubbla så springer dom. Det vägrar att känna. Det är också sådana, enligt mig då, som är i många fall äckliga nedtryckare men NO livs perspektiv what so ever. Ah, man kan spy gallfeber över sådana.

Och så finns dom fan i mig överallt, aaaah!! inte konstigt man blir galen. Haha.

2012-12-10 @ 11:20:46
URL: http://www.ak47an.tumblr.com
Postat av: ämäjlija

jag älskar dig. på riktigt. Kan jag göra det när jag bara läst din blogg? men på något sätt är det inte så bara. Jag älskar i alla fall att du inte verkar skämmas över någonting. Jag älskar att du är på riktigt.

Jag känner lika med det där att man vill ha bloggen glad och peppad. Men HAHAH, in my face. MEN allt går ju upp och ner. som mitt favoritcitat " Det finns en spricka i allt det är så ljuset kommer in". Fint.


åååh, finns så mycket som jag vill få ut, men det blir bara svammel. Vi säger så, puss.

2012-12-10 @ 21:47:13
URL: http://rollercoaster.blo.gg
Postat av: Emelie

Ida, vakna nu!

2012-12-11 @ 14:18:12
URL: http://Emsip.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0