Victor tycker inte att jag har intressanta saker att berätta

Såhär ser mitt hår ut ikväll. OCH HELVETE VAD FAN! Tänk inte på att min arm ser ut som en alienarm som har vridit sig sjukt äckligt och konstigt. 

Iallafall. I morse så gjorde jag kaffe till mig och Victor i köket. Vi har snabbkaffe, och då slänger man bara in två teskedar snabbkaffe i en kopp och fyller på med kokande vatten. Jag ställde då kopparna bredvid varandra, hämtade kafeburken och lägger i en sked i min kopp sen efter det en sked i Victors kopp. Inte två skedar på en gång liksom. Sen igen, andra skeden kaffe i båda kopparna. 

Det här vart jag så fruktansvärt förbannad över, då jag kom på mig själv att göra detta innan jag var färdig. Tänk er att det är lika jobbigt som att typ öppna ett mjölkpaket på fel sida. Du har förlorat. du kan inte gå tillbaka och öppna på andra sidan mjölken, det är ju bara dumt. Lika dumt som att hälla tillbaka kaffet i burken och sedan lägga två skedar i en kopp, sen efter det två skedar i den andra. 

Jag vart förbannad på mig själv, och berättade detta för Victor. Han tyckte inte att det var ett dugg intressant. Det mest intressanta och äckliga som hänt mig på hela dagen är alltså inte ett dugg intressant.

"Då pratar vi inget mer då. För jag har inget mer intressant att säga. Det här var höjdpunkten på min dag. Då har vi världens tystaste förhållande då"

..Borde jag ha sagt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0