Wordpress/blogg.se


Jag gillar ju blogg.se jättemycket. Det känns liksom familjärt på något sett. Men det finns en enda sak jag inte gillar med blogg.se och det är att det inte finns någon tidigare inlägg knapp på framsidan, utan bara i kategorierna. Det känns jävligt jobbigt att hålla på och flytta hela min jävla blogg för en liten pluttig knapp alltså. Avvaktar såklart ett tag, men blir så jävla less. Hähä. Hoppasa blogg.se bara lägger till det, då är det ingen tvekan om att jag stannar kvar här.


Föresten checka! idaflodell.se  Kul va?! Har varit i farten som fanken i två dagar. Fixat och donat i bloggen. Funderar på att byta header, men bytte nyss känns det som. Men det är ju bara så himla kul. Jag har också bokat tvättid till idag, så ska fan ta tag i att tvätta mina kläder så jag har något att ta med mig då vi åker. Femton dagar kvar. Det känns riktigt bra. Vi kommer fram perfekt till middagstid också. Första alkoholhaltiga drycken då vi kommer fram? En Gin&Tonic. Det är min och Victors grej. Eller egentligen Victors föräldrar grej, men vi har anammat det. 

Har för övrigt alldeles för mycket "planer" för mitt huvud. Ni vet saker att göra som egentligen är jättekul, men min hjärna ser det bara som saker att göra som stressar upp mig. Midag med pappa på fredag, mormor kommer förbi lördag och tisdag och julafton på måndag. Sen tillkommer ju nyår och allt sånt. Det blir bara en hot mess i mitt huvud "VAR GLAD VAR GLAD", haha. Fan för mig. Fy.

Föresten anonym om ebay, jag har svarat i inlägget du kommenterade!

Kommentarer
Postat av: alex

skriv ner allt i ex en kalender, hjälper mig när mitt huvud gör uppror och tror att det är 34§2 saker att göra när det egentligen är 5

Svar: Haha, ja, jag gör typ samma sak. Skriver tusen listor på allt. Du ska se mitt skrivbord på datorn.. Skriver upp allt på stickynotes, dom gula man kan använda i W8. Men det är liksom att jag vet att jag måste göra alla saker:p Åh. Ha ha!
IDA COOLIDZ

2012-12-19 @ 15:59:59
Postat av: jeeen

neeeeeeeej byt inte till wordpress! Me no likey!!

2012-12-19 @ 16:06:04
URL: http://jennij.blogg.se
Postat av: WhoIsThis

du kan faktiskt flytta hela din blogg.se till wordpress :)

2012-12-19 @ 19:16:23
URL: http://www.whoisthis.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0