Jag hinner intebloggish, stressad, måste kila. Åt hartebuppare, på riktigt. Aja, hare fett, vi ses ikväll.

Jag mår inte som jag förtjänar.

Jag förtjänar att må värre än jag gör, alkoholen är inte så kaxig längre. Min kropp står emot bakfyllan. Jag är trött, jag är lite bakis, men jag har också druckit vatte, kaffe och ätit mackor. Va, va?! Vad ska du göra? Jag säger att vi tar en rematch jag och alkoholen ikväll. Får se vem som vinner round två imorgon.

Jag är en bloggläsare

Bild från igår

Jag skulle inte vilja kalla mig bloggare. Jag är mer en bloggläsare som har en egen blogg. Jag läser nog alla bloggar, och dom jag inte läser vill jag läsa. Så, ge mig bloggar, jag kräver blogglänkar!

Ett litet ihoplock från min Bloglovin'
http://stylecopycat.blogspot.se/
http://ilovewildfox.com/
http://emsedge.elle.se/
http://msvintagevirgin.blogspot.se/
http://finest.se/katrin
http://kryddburken.se/
http://lisaplace.devote.se/
http://anty.blogg.se/
http://juliaba.blogg.se/
http://jennisen.tumblr.com/
http://victoriatornegren.se/
http://wahsebadmoonrising.blogg.se/
+ mycket mycket mer.

Tjena,Läget, hur mår du lille vän?

http://www.youtube.com/watch?v=01sfpULVuZQ - viktig länk.

Hockeypulver-duellen

Victors hockeypulver

Jag och Victor har nästan exakt samma godissmak, vilket är helt fantastiskt såklart, för om han åker och köper götta så vet jag att det kommer vara nice, man behöver inte "beställa" något. Han kan sitt godis med andra ord. En utav anledningarna till att vi är ihop, obvy. Och nu till att vi nästan har samma godissmak. Victor har köpt Hockeypulver några gånger under vårat förhållande, och varje gång han köper det så köper han supersalt. Då vräker jag alltid ur mig "Äter du supersalt?! Fy, jag äter supersurt, det är ju det som är det goda." och Victor påpekar att jag alltid säger det när han köper Hockeypulver, såklart. 

Men nu till frågan, visst FAN är supersurt godare? Vi frågade Calle utan att han visste vem utav oss som tyckte om vad* och han valde supersurt, ärligt, men sen när jag utbrast "YES!" så förstod han att jag också tyckte om supersurt så då började han tycka att supersalt var "speciellt" på något sett endå. Han kan inte vara på min sida. Han vill inte.
*Om han hade vetat att vem som tyckte om vad så hade han automatiskt valt Victors sida. 


PS, Det här är min version, om Calle eller Victor påstår att det hände på något annat sätt eller typ att Calle ska försvara sig, så ljuger dom.

Jag är bättre än Calle


Jag har bättre dator än Calle. Hahahahahaha, ägd din röv. En till sak som jag har bättre än Calle.

Jag har sålt kaffe till Mona SahlinGjorde det för någon sommar sen. Inte för att det är någon big deal, jag träffar ju politiker hela tiden. Bra reklam för dom tror dom, men dom verkar inte ens fatta att jag inte är känd.
Iallafall, jag vaknade faktiskt halv elva idag, när fan händer det? Jag brukar sova till halv tre. Det är fett soft.

Vi är för många...

"Oavsett vem du älskar så kan alla bilda familj !!!! ♥♥♥" står det under bilden.

Alla kan ja, men alla borde inte få.............................. Inte för att bögar inte borde få skaffa barn, det får dom gärna göra, sålänge dom adopterar och inte använder en surrogatmamma och skapar ett nytt barn. Nähä, men varför borde inte alla få skaffa barn då? För att det finns idioter till människor som gör så att deras barn far illa, enamstående kvinnor som låter sig insemineras (wtf, ska dom få skaffa barn, men en ensamstående man får inte adoptera? Såklart är det inte lagligt i Sverige men kvinnorna åker bara till Danmark eller Finland och fixar det.) och sen så är vi redan så jävla många människor på jorden redan, nån gång får det fan vara nog.

Det är därför jag tycker det är bättre att adoptera, eller bara skaffa ett barn per person. Det sistnämda hade varit ett perfekt lagförslag, tycker jag. Ska jag ställa upp i valet?

Att åka buss.. Vem fan gör det?


Sist jag klippte lugg

Jag käkade middag nyss, tortellini två dagar i rad. Snacka om fantasi! Jag klippte föresten lugg, och toppar. Håller ju på att spara ut håret så att det ska bli jämnlångt (bortsett från luggen dårååå) och eftersom att jag är sämst på centimeter så kan jag säga såhär: ------------------------------ Så långt bort är det. Inte långt alls! Snart har jag inget uppklippt, swiiiiinng!

På bussen hem från Desiree så åkte jag åttan, och eftersom att åttan inte går förbi mig så ville jag byta till femman. Men eftersom att jag är ett retard som aldrig använder min nalle så kunde jag inte kolla busslistan. Jag frågar iallafall busschauffören om han visste när femman gick:

- Jag vet inte.
- Okej,har du någon busslista?
- Nej....
- Okej, men kan du ringa 5an då, ni passerar ju endå varandra och den går bara två gånger i timman,
- Nej...
- Okej..


Det var en ung chaufför också, är det en gammgubbe så får han såklart vara gubbig och otrevlig, det är kul, dom har förtjänat att bli bittra och sura, men är du typ 30 så kan du fan inte vara så otrevlig. En typsik sån chaufför som kör förbi en på busshållsplatsen. Det kändes som att han avskydde mig. Han hade säkert en busslista. Den jäveln.

MORSNING MORSNINGAJ ÄM AVÄJK!
Tryckte i mig en banan och lite kaffe, ska borsta håret så jag inte skäms när jag kommer till Desiree. Jag är sämst på att ta hand om mitt hår/min hy. Jag borstar fan aldrig håret, efter två dagar så ser jag ut som jag har hört att Mårten såg ut för flera år sen. Nästan så att man vill klippa av tovorna.

Har jag skägg?
Eller mustasch eller nåt? Jag kommer säkert att få. Iallafall, göttig morgon bloggvänner! Återkommer då jag har druckit fyra koppar kaffe, svart tack.

ps. det är ju på vardagar man ska ha läppstift har jag förstått nu. På helgen så glömmer man ju att fixa till det och kommer man ihåg så har man ju ändå druckit sprizzle så det blir bara ett jävla kladd av det.

Jag trodde att jag var KatrinVart tog den söta lilla Zyto vägen? Ja, hon försvann när Ringo hoppade ur kejsarsnittet. Ibland ser man vissa glimtar av henne, men alla förändras väl schåklad. Om jag träffar Katrin, vad ska jag göra då? Jag känner ju henne, vi har ju känt varandra jättelänge. Eller vi och vi.... Jag har stalkat henne svinlänge, och sen om vi möts någon gång så kommer hon inte ens veta vem jag är?! Det är ju absurt. Jag känner mig typ flottig.

Hårfunderingar


Imorgon så tar jag tummen ur röven och klipper håret. Luggen kommer tillbaka, men funderar på FACKING hårfärg. Översta bilden är fin. Ska visa den för Desiree! WIHOOO!

Tortellini


Det blev Gräddsås, för Victors skull, jag är inte så förtjust i det egentligen. Och jag är ändå en sån som äter väldigt mycket saker som kanske andra inte tycker om, surströmming tillexempel. Jag älskar surströmming! När jag var liten så brukade jag ljuga om att jag inte tyckte om det inför mina kompisar, gjorde usch-miner när våra föräldrar åt det.

Jag har till och med haft magsjuka en gång när jag var liten efter att jag ätit det, spydde surströmming hela natten, ha! Men jag tycker ändå att det är fetgött, göttigt.

Signerat signeratNu är papperna för världens coolaste lägenhet signerade! Träffade Sandra på Obs föresten, alltid kul att träffa fina människor. Nu, grönt te i en fin kopp från indiska och kanske lite tortellini, tomatsås eller gräddsås? Får se vad jag slänger ner, jag är ju trotsallt utbildad kock.


BRFG

Ska ba på OBS en sväng, säga hej till Kenk da benk.

Queen Latifah - Just Another Day


Hm, eftersom att jag har en blogg nu så borde jag kanske börja fota mer i min vardag och inte bara när jag är partajpingla. Iallafall, i fredags så stiger jag upp trött som fan vid två som vanligt, Victor kommer inrusandes och säger att han ska åka och tatuera sig, så jag slänger på mig kläder går på OK och köper kaffe och sen bilen till studion. Tatueringen blev ball och jag frågade nyss herrn: "Meh! Kan inte jag få ta en bild på din tatuering och lägga upp på bloggän?!", Kanske sa herrn. Så vi får vänta och se.
.
Jag ska förövrigt inom snar framtid få hjälp av kära Gitsy att fota till min blogg(header-bild). Såhär kan det ju inte se ut för bövelen!

Viktig info

Hihihihihihihihihihihihihihih


Skoja, iallafall, Var och kollade på en kontinentalsäng idag. Jag vill ha en säng som såklart kostar mellan 6-8 tusen medans Victor vill köpa nåt skit. Jag gillar inte skit, inte min rygg heller. Och för at bevisa att den han ville ha var skit så tog jag av mig kängorna och jackan och provhoppade inne på Jysk. Min säng var rolig att hoppa i och Victors gnekade, SCHÅKLAD! (såklart). 

En månad kvar. Vi får se vem som vinner kampen.

Hemma hos.

 
Sova, äta och chilla.

Tre stycken hittills


Koppar kaffe, dvs.
Eftersom att vi flyttar om en månad så är jag i behov av en fet säng, inget annat än en kontinentalsäng går bra. Men det handlar ju om prioriteringar, vi behöver också ett köksbord för sex pers (helst) en till soffa och ett soffbord. Prio ett är säng, vem fan behöver ett bord och stolar för att äta? Ehhhhhhhh, äter hellre på golvet än sover på golvet.

Vart är fredagen?

Jag vill möta upp denna donna och vara full.

FREE JOPPE


En sån är jag

Jag är tydligen en sån som bara använder min kamera när jag är full. Enligt min kamera. Det är jag+tjejer+killar+öl+smink. Varför är inte jag svinfet och har asmycket finnar? Jag sover i smink och jag dricker fysablarns mycket öl.

Jag och tre killar

Flyttar ihop den 1a maj! Två stycken balkonger i västerläge är inte så pjåkigt.

Ni vet hur man brukar ha tovigt hår?

Bra, då är jag inte ensam.

RSS 2.0