HÄJ!


Såhär ser jag ut ikväll, och här är världens mest UNDERBARASTE låt. Wendy Rene - Crying All By Myself. Det här är min andra genre efter hiphop. Alltså jag smälter. Ni ska få min sån här lista från spotify på't tag. Ni kommer att älska den. Eller ni kommer att få två. Jag har en jazz/soul lista och en 60/70 tals lista. Fan vad glada ni kommer att vara. 

Nyår


Som ni vet så älskar jag att slå till stort när det gäller fest. Jag älskar dekorationer, jag älskar att bjuda på bål, mat, snacks, tårta, ja ungefär allt som gör att en fest blir helt fantastisk. Jag älskar att planera in i detalj, jag älskar ballonger, girlanger, serpentiner, konfetti, glitter. Ja, allt ni kan komma på som har med fest att göra. Det är min grej helt enkelt. Det behöver inte ens vara något speciellt, jag kan, från ingenstans en vanlig fredag bestämma mig för att dra till stort, och då gör jag det. 

Nyår. Då får man verkligen göra det. Förra nyår så var vi i Tottes mammas, SVINSNYGGA stuga. Vi hade bål, catering, fin dukning, långbord, dekorationer, champagne och snacks. Vi körde charader och hade en fin brasa i en öppen spis. Vi dansade på den lilla "scenen" efter tolv till nyårslåtar och hade en speciell nyårslista med en massa bra musik. 

I år då? Nu åker vi ju två dagar efter nyår, så då kanske man tycker att vi inte behöver göra något speciellt då va? Håll käften era jävla stolpskott. Ta vara på era tillfällen för fanken. Nu är det nyår, det spelar ingen roll om ni ska till fucking karibien dagen efter. I år ska jag har på mig så höga skor så jag får ont ifötterna redan i början på kvällen, jag ska ha en riktigt riktigt partajig klänning. Jag ska ha mycket smink och vara jävligt full. Jag ka äta gott och smälla raketer och dricka champagne. Jag ska fan i satans också ha glowsticks och HÅNGLA på tolvslaget. Jag ska tvinga på Victor en FIIIIIN kostym och sen ska jag festa tills klockan 7 på morgonen. 

Klappat och klart


Nu är det bokat! Vi åker till värmen i en vecka den 3e januari, direkt från Umeå. Jag, Victor Totte och Malin. Känns ju ungefär väldigt väldans mest fäb alltså. Vi kommer att ligga vid poolen, dricka alkohol och hänga på våran balkong. Vi kommer att gå ner till vattnet och sola och bada!

Men då känner jag, är det dags för svältdiet, bantning, hårdträning, (kanske nyttig kost) Eller ska man dra en sån dära "jag är nöjd med den jag är och tänker då BANNE MIG inte ändra på mig.Jag tänker minsann bli knubbig" Jag är väl iofs nöjd med vem jag är och hur jag ser ut, men alltså, jag kan ju säga att när jag lägger på mig så får jag ännu större röv än vad jag redan har, större lår, lite kagge, och bröst. Jag säger ju detta: Jag har fan tur att jag har en väldigt smal midja. 

Ska vi köra en typ, mittemellan? Inte äta godis och skräpmat, men endå inte träna? Det är ju inte så att jag är världens gottegris precis, men jag är svag för skräpmat, mest för att jag är lat. Tycker att hemmalagad mat är det mest fabulösa någonsin, men som sagt i skogen, jag är lat. 

Det var inte ens detta jag skulle snacka om. Alltså vad fan är felet, Varför skriver mina fingrar precis det jag tänkt på? STOPP! STOPP RAJT NOW! Det är inte ens intressant. Det är svammel. Jag känner mig som en påträngande tant som bara babblar, och sen så sitteer man bredvid och bara nickar. Knappt lyssnar. 

GOD MORGON OCH VISST HAR JAG VÄRLDENS SNYGGASTE POJKVÄN?! Fyra och ett halvt år, we be kickin' it.

God morsningsmorgon.

 
Alltså. Vafan. Är less på mitt dygn. Varför kan vi inte bara skapa två samhällen? Alla butiker har öppet dygnet runt, alla städer lever ett normalt liv dygnet runt så att dom som inte är anpassade efter den sociala normen med b.la 7-4 jobb också får ha ett värdigt liv?

Visst, det finns nattjobb, men alltså kan dom inte låta stan vara öppet fyra på morgonen, då jag liksom har lust att leva mitt liv? Det finns säkerligen folk som vill jobba då. Och efter ett decennium eller så så har vi utvecklat ett till samhälle, fast vid olika tider på dygnet. Då får man välja sida liksom. gå dit man passar in. Alla nattmänniskor kan träffas och ta en afterwork klockan fem på morgonen efter jobbet eller så. Istället för att natta-arbetarna ska försöka ha en normal dygnsrytm som alla andra, så när dom slutar drar dom hem klockan fem och sover till typ tre. Det är fan inte normalt. Låt oss leva det liv vi vill med samma privilegium som dom som lever sitt liv i nuläget som passar in i normen. Låt oss båda vara en norm. Snälla ge mig ett samhälle som är anpassat efter mig.

Slidkrans - Vilket vackert ord


Tydligen tycker inte mina kompisar det. Jag tycker att samtidigt som att det är lite fult, så är det liksom ett försök till att få till ett fint namn. Men det tråkiga är ju att man drar kopplingar till midsommarkrans, och då får mitt huvud en rejäl turn.

"sluta föreställa dig hur det ser ut, sluta tänk sluta tänk sluta tänk, bort bild från mitt huvud!!!"

Min dag är ju lite halvt sårad just nu, inte förstörd, men sårad. Hoppas era huvuden fick er en kick också. Lite som morgonkaffet eller morgonsilen om man är sån.När solen går ner, börjar gamarna cirkulera


Aki feat. Kapten Röd - När Solen Går Ner

Nej, jag kan inte sova något mer
Allting går upp för mig när solen går ner
Kan inte drömma mig bort
Jag ser problem under mitt ögonlock
Jag kan inte sova något mer
Allting går upp för mig när solen går ner
Kan inte drömma mig bort.

Long time no Allstar!

 
Käkade det vanliga, drack det vanliga. Ni vet ju hur det är. Föresten Alltsar har ändrat lite saker i sin meny! Dom har lagt till två saker och sen ändrat på laxen och kycklingen, men såklart så är jag för feg för att prova nåt annan än det jag är van vid. Är det så att någon annan provar, då provar jag gärna samma. Det är liksom lugnt. Men är det så att den andra personen jag äter med kör "safe" och tar något vi vet är gott så tänker då fan inte jag sitta där själv med värsta wildcardet till middag. Då kommer jag bara att sitta och glo på personen som var smart nog att ta någon vi visste med säkerhet var gott, och avundas och ångra mig. Men är det så att den andra personen har samma äckliga mat som jag så är det lugnt.

Kom ihåg det nu. Går vi ut och äter kommer jag troligtvis äta samma sak som dig, eller så kommer jag att äta något som jag är hundra procent säker på att jag tycker är gott. Hoppas att ni är mycket modigare än mig iallafall. Vill vara den som smakar på allt liksom. Det är jävligt coolt. Och det vet vi ju, att vara cool är det enda som spelar någon roll.

Hemma hos Antonia.

 
Haha, alltså jag älskar hur man ser exakt hur full jag är på andra bilden. WIN! Just nu så kollar jag in resor till något varmare land. Alltså. funderar på att kila iväg över nyår. Jo grabbar. Det ska vi fan. 

Tänkte slänge in lite ord här också.Lite förklaringar och så.

Mörs - Morsning eller god morgon
Lippaloppa - Lypsyl
Lirrom - Liksom
Hor - När man förritiden hade olovligt sexuellt umgänge, typ otrogen. Inte hora dvs. Man kunde till och med straffas med döden, så det tycker jag är ett perfekt skällsord.
Bjuppa - Bjuda
Lennar - Len, fast flera stycken lens.
Sketch - Typ engelska ordet sketchy, något är skumt, fishy, onice.
Läskeblask, lärreblarre - Läsk
Hartebuppare, burra - Hamburgare
Kirra - Fixa, typ fixa något, ordna, "jag fixar det" eller "jag ordnar det" "det är fixat"
Balle, Ballen, Ballishen - Balkong, balkongen. - Omg hur kunde jag glömma?! Tack Nathalie

Just nu för stunden så kommer jag inte på något mer, men då jag kommer på mer ord som passar in i min ordlista, så kommer jag att upppdatera. Därför sätter jag detta inlägg i en ny kategori som heter "Idas ordlista jao". Så då kan ni, om ni blir intresserade utav att checka om jag uppdaterat denna VÄLBEHÖVLIGA lista så finns den ba där, i mina kategorier. Där ni också hittar typ Ebay, Spotifylistor (kommer fler snart), bloggar jag läser, Hemma hos mig och i mina mappar. 

Kommer ni på fler passande ord som borde vara med i min lista som finns i mitt vokabulär? Hojtish!

Två från i lördags

 
Var ju hemma hos lilla tonkimonk i lördags och kollade in hennes nya lägenhet. Och fy i helvete vad fin den var. Alltså, snacka om att jag var avis. Så många bra skyffen, så stort sovrum och så jävla fina halltapeter. Alltså. Ja. Jag vart jättefull, vilket är konstigt då jag bara hade ett sexpack, men känner man Antonia så vet man. Man bara vet att hon har alkohol hemma. Hon är sån. speciellt öl, eftersom att hon inte dricker det själv så finns det alltid kvar. Hon är ju en festprisse, så hon styr alltid partaj hemma hos henne, så folk glömmer alltid mängder med bärs där. Så. Ja. 

"Men jag har två starköl i kylen, det är lugnt!"

Sådär ja. Då vet ni. 

När är du ledig Antonia? Tänkte komma förbi med en liten sak till dig, hör av dig!

Bildkollage - Jag blundar

 
Det är ju liksom wn fifty-fifty grej det där med att ta bilder. Liksom, hälften av bilderna blir ju bilder då jag blundar, så även om bilden kunde varit fin om jag bara kollat så är det ju endå kört. Jag blundar ju endå. Alltså, jag har förstört för mig själv lite. Det är inte som att jag ba, åh fin. Ny headerbild typ. Näe, jag blundar. Så.

Sluta förstör mina bilder jävla ögonlocks-idioter. Gå och häng någon annanstans (ha ha).

Bakis som fanken

 
Ah, eller rätt så paj iallafall. Ursäkta kattbajset i bakgrunden. Innan jag kollar in bilderna från igår så tänkte jag bara höra om ni checkat in mina länkar? Dom till höger under typ kategorier eller vad fan det är . Det är mina vänners bloggar, och andra väldigt läsvärda bloggar. Lite hiphop, lite mat och lite fotobloggar. Coola vänner framförallt.

Varför jag har jenas på mig, en dag som denna då? Äeeh, men vi ska ju på middag. Perfekt att få en riktig middag på en bakisdag. Victor pappa har fyllt år så vi ska dit på en timma typ. BTW! Håller på med kollaget med alla blundningar jag snackade om. Ha ha ha. Kommer upp på't slag. Då dom är färdiga.

Igår


Guldiga lockisar

 
Såhär ser mitt hår ut ikväll! Vet dock inte vad jag ska ha för kläder. Kör väl helsvart, enkel sminkning och höga skor. Sparar sotningen till imorgon. Man måste planera sånt därnt hörrni. Kör jag sotning idag kommer ju det blir JÄTTEJOBBIGT att tvätta bort inatt/troligtvis imorgonbitti då jag är bakis, och då blir det jobbigare att göra smikningen bra på lördagen. Planering planering hörrni. Satan så bra jag är. Borde göra en egen låt om du bra jag är. 

Lite inredning då?

Alltså, sista bilden, jag DÖÖÖÖÖÖR! Det är exakt så jag vill att mitt sovrum ska se ut! Dock kanske en annan sängram, typ en tugklädd stor ram med tygklädda knappar, antingen en mörk mockabrun eller rent utav i läder för att bryta av. Fast då kan man ju itne ha sängen placerad i mitten, åh. Alltså. Fantastiskt bara. 

Ser ni kopparlamporna föresten? Är stormförälskad. Har ju två kopparlampor ovanför mitt köksbord. Det är av lite äldre stuk och är brunt. Vita väggar och en fin klocka på väggen. Ska måla om mina jävla stolar så blir det nog ganska komplett. Måste köpa en matta att ha under bordet också. Fan. Det är alltid så mycket att göra när det gäller inredning. Så många detaljer att tänka på. Äeh. Det tar vi som det kommer. Ingen stress alltså. Inredning får ta lång tid. Det ska kännas rätt, det kan ta riktigt lång tid innan man fått det som man vill och är helt nöjd. Alltså det kan verkligen ta två år för en. Det får det ta. Inga förhastade stressiga beslut för att få det färdigt snabbt inte. Nej. No sir. No. 

Godmorgon på morgonen till alla som är vakna på morgonen

 
Om ni känner mig kanske ni känner igen det jag gör på bilden, känner ni mig inte, eller helt enkelt bara inte förstår så retas jag. Mina händer illustrerar två personer, och fingrarna deras läppar. Tänk - Antonia and Einar sitting in the tree and.....Ja, ni fattar väl vad som kommer sen*.

Lite ordspråk att starta dagen med då? Till niofikat Petra? (viktigt, använd en norrländsk engelskdialekt då du uttalar dessa)

Less is less and more is more.
It dössent matter if you're boring, because if you're hot, you'll still be scoring (some o' dat COCK)
Remember, everybody grows up, unless you die as a child.
The more you eat, the more you skit.

Hoppas ni har lärt er något utav mina livsordspråk. Något värt att leva efter. 

*F-U-C-K-I-N-G

Hahahaha

 
Sitter och TOTSALLY glor igenom mina bilder. Jag tar ju rätt många bilder, och på många så blundar jag. Hahaha. Åh. Aj look så stupid. Ska fan klippa ihop ett kollage med bilder, bara då jag blundar. Kirrar det imorgon då jag inte ska sova. Nu ska jag glida ner i sängen med tända ljus och min hemliga älskare Dwight Schrute. Boyfriend-material. Min first love är tyvärr inte i bilden längre. Miss ya ma luv Agent Michael Scarn...

Säg inget till min pojkvän Victor. Jag är ju såklart mest kär i honom.

The Office US

 
1. Omg. Igår natt när jag skulle sova och var lite besviken över att jag inte har något kul att se på, så tänkte jag "Ahhhhhh, jag laddar hem säsong 8 av The Office!" in på Torrentbytes, söker på the office, SER ATT 7 fucking avsnitt har kommit ut av säsong nio! WUUUT! Alltså, jag kände mig som en kung! Jag funderade länge på hur jag skulle berätta det för Calle, som var i vardagsrummet. Tillsut berättade jag, och han var inte så exhalterad som jag hoppats på. Blev ledsen och gick tilllbaka i sovrummet och såg två avsnitt innan jag gick och la mig.

2. Petra! Här är Petra! Ni har ju obvy träffat henne i min blogg förut va. Alltså, hon är så jävla feta pattar.Hälften av bilderna jag har på henne är inzoomade bilder på henne urringning. Ha ha ha... Iallafall, hon ska hämta upp mig med Bobo nu och vi ska på strömpilen! 

Sche ya maderfackers,

Rosebud

Mitt absoluta favorit läppbalsam! Det luktar fantastiskt, är mjukt som lypsyl på läpparna och räcker länge! Tror att det kostar en hundring eller så, har inte koll. Fick den av min lillasysters ybergulliga pojkvän Ludde. 

Det är något jag använder varje dag. Något mjukt för läpparna. Älskar dessutom saker som luktar gott så två-i-ett katchoiiiing!

Blocket-annonser


Jag älskar att kolla in Blocket annonser som har rubriken "Billiga möbler!", för att kolla om dom verkligen är billiga. För att se om personen ljuger. Försöker liksom ljuga för mig, för att få mitt intresse. Dom jävlarna. Dom som vill ha billiga möbler och klickar sig in då? Det är fel försäljningsteknik! Kanske ska skriva mig ett argt mejl till något utav dom som har dessa annonser. Som fredagsunderhållning eller nåt.Alltså, det är som att skylta med att man har märkeskläder till salu, sen är det folk som kollar in, eftersom dom vill just ha det, märkeskläder, och då är det grejer från typ Lindex. Fyfan. Vilka lurendrejerier! JAG RASAR! 

This a song.. that dedicated.. to me

ODB - Good Morning Heartache

Morgonmusik, nanting.ODB sjunger med Lil Mo. Helt fantatisk.Speciellt slutet, haha.

Jag surplar sönder på kaffe just nu, med vetskapen om att detta kommer att vara min enda kopp, tills någon går och köper mer kaffe. Det är horribelt. Jag vill ju helst dricka tre koppar. TRE. Nu är jag fast här med en liten kopp. Den värderar jag högt hörrni. Ungefär så högt som judarna värderar sitt guld. Hihihihihihih.

Pilgrimsmusslor och Höga kusten.


Vi drack Whiskey ur vinglas sent på natten och rödvin till middagen. Vi åt också snacks, som Jeanette (Victors mamma) självklart häller upp i en iittala-skål. Hon är sån. Orrefors, iittala, Rörstrand. Fattar ni? Det gjorde inte jag först heller. Nu förstår jag Jeanette. Jag håller med henne. Efter att umgåtts med henne så mycket så skulle jag aldrig köpa en sån där skål som inte var från iittala. Skadad.


Cleo hängde med mig i trappan då jag tog lite bilder. Hon hatar att vara med på bilder. hon blir direkt obekväm.


Jag tog en bild på vardagsrummet, är det inte mysigt och sådär stugfint?! Fick dock ingen bild utöver bron, och den fina utsikten, tyvärr. Tar nästa gång fan, chilla.


Väcktes utav mysiga frukostar med kaffe, te, mackor och ägg. Åt pilgrimsmusslor till förrätt och skålade över Rassker Magnum (Hallberg Rassy)!


Ja, det var lite utav min långhelg på Höga kusten. Fantastiskt. Snacka om att vara tillbaka med ny energi. Och ett rätt dygn, yuss. Victors föräldrar vägrar låta mig sova länge. "Nu får du stiga upp Ida! Ni är det frukost!".

NAOMI CAMPBELL

Finns på Kicks, Åhléns och alla såna ställen, ni vet.

Helt från ingenstans så kom jag hem med en parfym. Från stan tänkte ni då, "Har Ida varit i shoppingfarten igen", liksom. Nä. Den här kom jag hem med från höga kusten. Poff ba. Jag FICK den från en stuggranne! Luktar fab. Har haft den innan, fick den av mamma, hon är parfymgalning.


Ska vi prata om porr? Kuk fitta knull på film liksom

"Jag uppskattar INTE porrtittande!! Det är en snevriden äcklig värld tycker JAG!
Men respekterar att andra gör det. Det är deras ensak. Men om mn pojkvän gör det
så tar jag väldigt illa vid mig. Vi har pratat om det och han respekterar mina känslor och osäkerheter omkring det.
Det är så en fantastisk relation är. Den byggs av förtroende och samförstånd.
Som sagt, sen vad andra gillar bryr jag mig inte om. Om folk respekterar mig så respekterar jag dom."

-Kommentar från Anonym på en blogg, påtal om porrJa, mainstream porr är äckligt, men det finns faktiskt porr som inte handlar om en muskulös kille med världens största kuk och en blond silikon-brud som stönar så sjukt fejk. Är det fel att onanera också, enligt dig? Får han tänka på vad han vill? Tänk om han tänker på porrfilmer han sett då? Varför är det inte din killes ensak om han vill kolla på porr? Han ska väl få ha ett privatliv, likaså du.

Vänd på det. Tänk om du gillade Veckorevyn jättemycket, du prenumererade till och med. Men han säger åt dig att han tar illa vid sig om du läser den. Är inte det hans problem då? En relation går väl ut på att acceptera personen för vem dom är och inte ändra sig för varandra? Du blev kär i en person. Försök inte ändra på den personen. Då kan du ju lika gärna bli ihop med någon annan.

Alla ska ha rätt att göra vad dom vill utan att bli dömd, speciellt när det handlar om en sån personlig sak som jävla onani.

Till slutet av ditt inlägg. Respekterar du att din kille kollar på porr, påtal om respekt? Allt handlar inte bara om dig. Du respekterar att andra människor kollar på porr, men du respekterar inte att din pojkvän gör sitt egna individuella val utan du ser honom mer som en ägodel, och inte som en människa som får göra sina egna val

OMGÄÄ, jag blir cray cray. Sånt härnt sysslar jag med på vardagskvällar. Kul va?


AAAAAAAAAAAAAND

 
Ajm hooooooooooooooooooooooooomeee

Lyssnade på musik hela vägen hem till Umeå. Föresten, påvägen till stugan så lyssnade vi på p3 (tror jag) och dom spelade Swimming pools med Kendrick! VA?! På radion? Alltså snacka om chock. Ska trycka i mig något för att sedan kanske trycka ut det. TJAO!

En fin trappa

 
Två bilder från idag! Victor tyckte att den första var finast, men jag kan inte bstämma mig, helvetes. Sitter vid matbordet och inväntar en massa god mat och dricker en bärs.

Läste föresten tidningen igår, jo, ni vet, papperstidning. Tror att det var Aftonbladet. Det var något lotteri eller något sånt som annonserade en hel sida. Det var en bild på en jättevacker strand med ett hus på den stranden. Det stod ungefär såhär "Vinn drömvinsten på 95 miljoner" Sen stod det "Flytta utomlands" lite högre upp på annonsen. Men det jag reagerade på var hur huset såg ut. Huset var gult och såg JÄTTE svenskt ut. Ni förstår vad jag menar va? Typsikt svenskt hus/sommastuga. Men alltså. Ska jag vinna dom där jävla 95 miljonerna, och sen få för mig att flytta från Sverige till något varmare land med vackert klart vatten och kritvit strand, INTE FAN skulle jag ha en svin svenskt hus på den stranden. Det går ju bara inte ihop. Jag flyr ju Sverige, eller hur? Det såg så malplacerat ut så att det är inte sant. Tänk er typ om man skulle ha någon sorts bambuhydda med palmer i någon fin svensk förort. Så fel såg det ut. 

Men ja. Vilken bild var den bästa då?! Vi säger att jag väljer den nedre då. Så får det bli en tävling mellan mig och Victor. Den som får mest röster på sin bild den MÅSTE äta typ en sked smör. Eller? Vad blir straffet?

Ett snabbt hej!

Från mig just nu! 

Har kirrat lite bilder till senare, har dock sovit till typ två, då jag Jeanette och Victor drack vin till klockan fyra inatt. Hade världens mysigaste dag hela gårdagen alltså. Victor och hans pappa Hasse drog tidigt på morgonen till Gävle, för att hämta lite grejer till deras nya segelbåt! Så jag och Jeanette hade en perfekt lugnt fredag med långpromenad över bron, och runt ön. Det var sådär krispigt soligt ute. Sen åt vi varma mackor med champinjonstuvning, sedan kom grabbarna hem och vi gjorde en gröncurrygryta! Vi drack en hel del vin, till och med whiskey på slutet, jag hatar whiskey. 

blablabla, vem fan bryr sig. Håll käften med dig och din mysiga vardag din lyckliga snorunge. 
 

Hola

 
Kom fram för någon timma sen, Har druckit ett glas vin, hjälpt mamma via telefonen med hennes dator och pratat om framtida projekt Jeanette har. Måste verkligen sova nu, eller åtminstone försöka, då jag faktiskt vill vakna i tid imorgon (inte klockan 15.00 som vanligt alltså...) Ses alla brorsor.

The Holocaust


 
Sorry gajs. Alltså vad jag gjort dom senaste dagarna, från att jag vaknat till att jag gått och lagt mig är att jag har suttit vid datorn och fördjupat mig i WW2. Alltså, allt kring det. Hur det startade, vilka som gjorde vad, the final solution, alla  extermination camps, hur mycket en bunker rymdes och alla årtal. Land som samarbetade. 
Sterilization experiments. Ja, ni fattar. Dokumentärer och filmer och en hel del internet och wikipedia, och källor.

Himmler, Goeth, Hoess, Goering, Äckliga Gudrun Burwitz (Himmler) och såklart, Dr. Josef Mengele.

Mengele är typ den äckligaste människan någonsin. Han är så sjukt pervest snuskig och äcklig. Inte bara att han höll på med sjuka experiment, utan att liksom var snäll mot barnet,Han presenterade sig själv som "Uncle Mengele". Han såg sjukt äcklig ut också. Alltså. Han gav dom godis och leksaker, för att sedan utföra så sjukt äckliga experiment på dom, speciellt tvillingar. 

Fuck! Jag har nu googlat i en halvtimma, för jag ville länka en speciell sak med ett par tvillingar, och dum som jag är har jag inte sparat det i mitt dokument........ Så fick googla fram infon, nu har jag sparat det för all framtid. Nice. Här är det iallafall:

Vera Alexander, a Jewish prisoner posted to the barracks for twins in the Gypsy camp, testified: 

      
"One day Mengele brought chocolate and special clothes.  The next day an SS man, on Mengele's instructions, took away two children, who happened to be my favorites: Guido and Nino, aged about four.  Two, perhaps three days later the SS man brought them back in a frightening condition.  They had been sewn together like Siamese twins.  The hunchbacked child was tied to the second one on the back and wrists.  Mengele had sewn their veins together.  The wounds were filthy and they festered.  There was a powerful stench of gangrene.  The children screamed all night long.  Somehow their mother managed to get hold of morphine and put an end to their suffering. (Gutman 324)" Auschwitz prisoner Alex Dekel has said:

"I have never accepted the fact that Mengele himself believed he was doing serious work – not from the slipshod way he went about it. He was only exercising his power. Mengele ran a butcher shop – major surgeries were performed without anaesthesia. Once, I witnessed a stomach operation – Mengele was removing pieces from the stomach, but without any anaesthetic. Another time, it was a heart that was removed, again without anaesthesia. It was horrifying. Mengele was a doctor who became mad because of the power he was given. Nobody ever questioned him – why did this one die? Why did that one perish? The patients did not count. He professed to do what he did in the name of science, but it was a madness on his part."

An Auschwitz prisoner doctor has said:

"He was capable of being so kind to the children, to have them become fond of him, to bring them sugar, to think of small details in their daily lives, and to do things we would genuinely admire.... And then, next to that,... the crematoria smoke, and these children, tomorrow or in a half-hour, he is going to send them there. Well, that is where the anomaly lay

Mengele did a number of medical experiments of unspeakable horror at Auschwitz, using twins. These twins as young as five and six years of age were usually murdered after the experiment was over and their bodies dissected. A smiling "uncle Mengele" injected chemicals into the eyes of children in an attempt to change their eye color. He made experimental surgeries performed without anesthesia, transfusions of blood from one twin to another, isolation endurance, reaction to various stimuli. He made injections with lethal germs, sex change operations, the removal of organs and limbs."Så. Läs vidare! Googla! Det finns hur mycket som helst! Det ruggigaste är det mest intressantaste. Ska såklart ta mig an att läsa om Mao Tse-tung när jag har tid också. Shajse. Aja, ska dra till Victors stuga på typ en halvtimma, tar med mig kameran, så bilder kommer att komma upp schåklad! 

(VART LITE STRESSAD!!! Ska svara på era kommentarer då jag kommer till höga kusten, LOVAR! Tack för att ni kommenterar, det är stört kul!)


*Hångel* *Petting* *Kärleksbrev*

 
 

Måste berätta för er

Jag och Johan 2010. Kom hem. Snälla.

Även om jag någonsin skulle få en stor blogg, eller skitsamma, skit i det. Även fast jag inte har en megastor blogg, så skulle jag ALDRIG sätta er som läser min blogg i ett fack. Jag skulle aldrig tilltala er som bloggläsare. Att kalla någon bloggläsare tycker jag är sjukt narcissistiskt. Som om jag såg mig själv som en person som satt på ett piedestal och att alla andra som av någon anledning kikar in här i min lilla håla som kallas en blogg var under mig. På något sätt mindre värd och som att jag på riktigt tror att någon annan person är "MIN BLOGGLÄSARE". Herregud vad jag ogillar det ordet. 

Ni som kikar in, jag som kikar in på er. Vi är inte "varandras läsare". Får vi kontakt, finns det någonting vi har gemensamt och vi fortsätter läsa hos varandra så är inte den ene någons andre. Vi är på samma nivå. Vem du än är, så är vi på samma nivå. 

Just med ordet bloggläsare så känner jag så. Är man "en bloggläsare" så är man på något sätt mindre värd. Det är lite som att sätta sig själv på en högre nivå än en annan person. 

Jorå. Det är sånt jag tänker på. Jag tänker ibland alldeles för mycket. Det är väl både positivt och negativt. Ibland så springer jag runt mig själv i cirklar medans jag egentligen bara sitter i soffan och kollar på TV, eller så kanske jag står och pratar med någon på stan. Det är så lätt att flyga iväg. Det tar liksom aldrig stopp.

"Är jag skum?" Tänker man ibland. Näe fan, det är du inte. Vi är så. Homo sapiens sapiens. "Som vet, att hon vet".


Tillägg: Alltså älskar att ni också läser på natten, eller liksom efter tolv. Att vi kan konversera även fast klockan inte är typ 19.00. Säger ju det. Alla borde börja nattblogga. Vi äger. Shout-out to Sabina 

ANNAKARIN MAN KAN INTE KOMMENTERA DIN BLOGG VAD I FANKEN HAR DU GJOOOOOOOOOOOOOOOOOOORT!!!"""!!#!"


Haha! Man kan inte kommentera?! Det finns ingen knapp liksom..............Och du sa ju tidigare att du råkat ta bort alla likes och kommentarer, men alltså nu kan man inte ens kommentera. Aja:

Hahaha, 1. Jag älskar att du har influenser utav norska i dina kommentarer (Annars mår du och din pojke) Fantastiskt. 2. Jag känner, only hells yes. Sa till Victor att du sa åt oss att DRA RÖVEN TILL DIG OCH KOLLA IN FET HIPHOP. Tror helt ärligt att vi kommer. Kan inte komma i december dock, måste skrapa pengar till Kendrick (hells yes) Men du kommer ju endå hit i december så det gör inget!!!!!

Haha, sen vill jag såklart verkligen ge ett sken utav min gangsta-ness. Ingen är ju så jävla ice-cold som dom vill vara. Inte ens Necro är så icy som han ger skenet utav. Man måste ju alltid verka on top. Jag tror att vi sitter på samma kulle då. Inte ens möjligt att någon skulle kunna vara hårdare än den andre. (män kan dock vara olika hårda, wienerballar-jävlar, hahahaha yussss) Men fan, vi står på samma krycka alltså. Längtar tills du kommer!!!!!

Visst kan man säga det? Nätdejta va? Tycker jag låter absolutely fabulous. 

Men hörrni, det är ju das AKFAT: http://akfat.tumblr.com/


so much cumin' in his mouth, and squirtin' out his nose.

Kendrick Lamar Ft Busta Rhymes - Rigamortis (Remix)  - HÖRT DENNA? Visst, orginal Rigamortis låten är tung, men jag älskar ju Busta alltså!

Calle fattade just att när jag sa tidigare idag
"öj, jag åt lite av din nougat igår, köper en ny åt dig,oki?"
"ahrå, det är lugnt"
"Ah fett. Du, alltså, man orkar fan knappt NÅT allls av nougat, det är så mastigt!"
"Ah, jo, jag vet,"

Så. Calle letade efter sin nougat, för typ en timma sedan, Och hittar ett halvt nougat-paket. (han hade två) och tänker tillbaka på det jag sa. "Ah fett. Du, alltså, man orkar fan knappt NÅT allls av nougat, det är så mastigt!". Calle hittar alltså ett halvt paket, när han tror att han ska ha två. Calle tror att jag har ätit ett och ett halvt paket nougat, Det är typ 200 g i ett paket. Han tänker då igen tillbaka på det jag sa "Ah fett. Du, alltså, man orkar fan knappt NÅT allls av nougat, det är så mastigt!" Så han tror i en timma, att jag menar att "HöhöÖHÖhöh Alltså man orkar ju iiiiinget allso brurshan, alltså åt endå ett och ett halvt paket". 

Jag åt ju typ ett halvt paket. Men att han på riktigt trott i en timma innnan han hittar sitt andra paket att jag tit ett och ett halvt paket nougat och ansett att "det var det enda jag orkade, typ AaAaaaZZzzzlite yao".

Det..Det får mig att snyfta lite.

Ses vi


Ses vi där eller?
 

Världens SEXIGASTE man


Nu ska jag gå och duscha och göra min JÄTTEFIN, så fin jag kan bli. För det vill jag vara inför Victor. Även fast han tycker att jag är fin när jag är skabbig. För några dagar sedan så kom Victor in i sovrummet och gav mig kaffe, och tände en massa ljus, så att det skulle vara mysigt då jag vaknade till. Jag kan aldrig i mitt liv förstå att någon någonsin skulle kunna behandla Victor dåligt. Han är den roligaste, smartaste, snyggaste, sötaste och mest fantastiska människa. Fan vilken JÄVLA TÖNT jag är, men då det kommer till Vice, så är jag så töntig jag kan bli. Min Akilles-häl. 

Annars är jag fett hård. Tro inget annat. Tro inte att jag liksom är känslosam i vanliga fall, eh, näe. Jag är en riktigt elak bitch. TRO INGET ANNAT. VAR RÄDD FÖR MIG. JAG ÄR INTE ETT DUGG ÖDMJUK. JAG ÄR ELAK OCH SJÄLVISK.

Ses alla fetton, bögar och alla elaka skällsord jag kan komma på. 

Léon: The Professional


Vi hade gat och hela köret. Jag var alltså Mathilda och Victor var Léon. Ganska perverst va? "He's my lover" - Mathilda, to the receptionist.

Nu vet du Amanda! Ägd! Du gissade inte rätt! Hoppas du blev all CrÄjZiYyyy

Bilder som ligger på mitt skrivbord mitt i nattenJag kom nyss hem från Statoil på Öbacka, det är det Statoilet som är närmast och öppet dygnet runt. Jag Victor och Calle kom på att vi var hungriga. Jag köper en paj, ni vet typ Felix. Jag har ätit denna paj flera gånger och den är sjukt god. Men när jag skulle göra pajen så kom jag på mig själv. Jag satte in den i micron, men hade ingen aning im vilken watt eller hur länge jag skulle ha den i micron. Jag har alltså ätit denna paj flera gånger, men jag har aldrig gjort den själv. Victor har gjort pajen till mig varje gång. Det är lite bortskämt. 

Oftast är jag väldigt bakis och Victor är den enda utav oss som orkar gå på ICA, då brukar han köpa en sån här paj till mig och göra den åt mig. 

Fy, att jag inte ens visste hur man gjorde pajen alltså. Vilken jävla uppsnoffsig snorunge.
 

Maskerad, hemmafest och par-utklädnad


Vi hade hemmafest, med dekorationer (spindelnät med spindlar i, grilanger, svarta och orangea ballonger) och en massa inbjudna vänner. Jag vart svinpackad (aw yeah) vi hade tusen miljoner ljus tända och åt på mcdonalds. Vi bjöd självklart på CHIPS! Alla bra fester innehåller chips. Chips till alla! Mjarå. 
 

Ursäkta frånvaron typ


Om ni accepterar min ursäkt (som kommer direkt från anus) så får ni gissa på vad jag och Victor var utklädda till! På bilderna så har vi tyvärr inte alla våra accessoarer, men det gör inget. Det är ju inte så att JAG ska gissa. Inte bryr väl jag mig om ni får det lite svårt för er. 

Hehehehe. Hej annakarin. aj am alajv.

100 favoriter

Klockan är 01.55, det är väl klart att vi ska göra en 100-favoriter-lista?! Tänkte jag är ju en nattmänniska, och har tråkigt. Ni är säkert så också. Hoppas jag. 


1 färg
 – Svart.
2 frukost – Fil, solrosfrön, krossade linfrön, banarer och hallon. Kaffe och vatten till det. 
3 resmål – Favorit? Äeh, har inte varit där, men ARUBA. Tjat tjat tjat.
4 klädbutik – Emmaus, Myrorna, Kupan och Indiska.
5 blogg – Just nu så knarkar jag akfatet. http://akfat.tumblr.com/ 
6 designer–  Ingen. 

7 accessoar – Solglasögon och en fin väska.
8 smink – Markerade ögonbryn, fin hy. Nakna ögon och läppar.
9 krydda – Koriander
10 tidning/magasin – Illustrerad Vetenskap, musiktidningar om hiphop och alldeles för töntiga tjejtidningar. Vem vill inte veta "69 saker du INTE ska göra i sängen" liksom.
11 godis – Fizzy Bubblizar. Sura flaskorna som är rosa och blå.
12 stad i sverige – Umeå är nog enda staden som får mig att vilja bo kvar i Sverige pga vänner och familj. Och alla björkar såklart.
13 Läsk – Ehh Dr. Pepper såklart era puckon. 
14 köpcentrum – Strömpilen. Gills det?

15 varm dryck – Kaffe eller grönt te.
16 drink – Gissa. Seriöst, gissa.
17 högtid – Jag hatar högtider.
18 fritidssyssla – Dricka te med tjejkompisar, alternativt vin. Eller bärs med killar. Låtsas vara viking då man dricker också. Lyssna på musik i hörlurar, leta nya låtar på youtube. Göra spellistor på Spotify.
19 mataffär - Ica Kvantum, Kronoparken.
20 flingor – Gills Coco puffs? Alltså fick en skål av Petra i somras, fyfanken så GÖTTTTTTTTTTTT
21 tv-spel –  DOA, Tekken 2 och Crash Bandicoot.
22 hårprodukt – Tigi's Catwalk "volume collection" Root Boost moussen och Thickening Gel Creme
23 webbshopping – Ebay.
24 tv-program – Länk till mina serielistor!
25 musik – Hiphop, rap.
26 bilmärke – Chrysler 300, Dodge Challenger någonting. Det är mina favoritbilar. Challengern ska vara ny. Typ 2012. 


27 parfym – Ralph Lauren "Ralph".
28 café – Café Göteborg i Umeå.
29 stad – Barcelona..
30 nagellack – Pärlvit/ljusrosa. Väldigt fräsch. 
31 veckodag – Samma som Rebecka Black
32 fotbollslag – Det laget som mina kompisar hejar på. 
33 bok – Bakom stängda dörrar.
34 låt – Länk till en playlist på min youtube med Gavlyn Allt med Gavlyn, Här är en spellista. Checka AK, om du gillar chill hiphop dvs. Laidback, soft flow, sköna beat.
35 film – The Imaginarium of Doctor Parnassus är fet.
36 årstid – Vår, tidig sommar.
37 djur – Vill så jävla gärna ha en Savannah katt!
38 dessert – En brownie kanske.
39 kycklingspett – Grillade och kryddstarka.
40 underkläder – Rena. Så länge dom är rena. Allt.

41 saft – Hemmagjord rödvinbärssaft.
42 bär – Jordgubbar
43 restaurang – Angelini!
44 ägg-maträtt – Allt. Allt med ägg är gott. Jag älskar ägg.
45 grönsak – Zebrino tomater och Romantica tomater.
36 frukt – Mango och iskalla satsumas. Oj, granatäpple med salt på också.
47 ost – Mozarellaost med pressad lime över.  
48 workout – Styrketräning. Ben och rumpa är kul. Mage också. Hatar dock axlar och rygg.
49 på julbordet – Skinkan med massa stark senap, gravad lax, ägghalvorna och den rökta lammfiolen.
50 färdmedel – Bil tillsammans med Victor. Vi lyssnar på våran musik på JÄTTEHÖG volym, sen sjunger vi med jättehögt båda två. Diskuterar låtarna och artisterna.

51 språk – Ärligt? Engelska. Mest på grund av musiken. Annars gillar jag Afrikaans. Låter som en blandning av svenska, danska och typ tyska. 
52 kroppsprodukt – Ansiktstvätt. Sånt därnt skum. 
53 chips/snacks – Lay's chips. Eller varma biochips schåklad.
54 sallad –  Minimozzarella, zebrino tomater, groddar, kidneybönor, ruccola, keso, kräftor, vinägretten från soltorkade tomater, solrosfrön/pumpakärnor och avokado. Kräftorna kan bytas ut mot tonfisk, men då tar du bort avokadon och tillsätter massa citron och massa rödlök.
55 mobilmärke – Har inget speciellt. Just nu har jag en nallish för 150 spänn från netonnet. Hej instagram.
56 halstablett – Honung och citron.
57 musikvideo – Hahaha, denna är fantastisk. Se den dirr.

58 på mcdonalds meny – Klassikern Big Mac fungerar alltid.
59 tuggummi – Petras tuggummin.
60 plagg i garderoben – Min gråa oversizetröja som är fin och jätteskön.
61 tårta – Vanlig midsommartårta med jordgubbar. Eller prinsesstårta. Med mycket marsipan.
62 talkshow – Maury Povich show är så jävla rolig.
63 tecknad serie – Futurama. Ugly Americans är soft också. Jag måste ju se Boondocks också.
64 sås/dressing – Southwestdressing på subway, Pasta alfredosås. Ni vet.
65 krog/disco – Scharinska.
66 bulle/kaka – Meh *rycker på axlarna och ser obrydd ut*
67 inredningsbutik – MIO
68 dokusåpa – Jersey shore, Mob Wives och Here comes Honey Boo Boo. Haha aj lööööööööööööööööööövs
69 disneyfilm – Askungen, Alladin, Åh herregud, alla.
70 träd – Vickies körsbärsträd.

71 kroppsdel man –Händer och breda axlar.
72 kroppsdel kvinna – Fina rövar tillsammans med fina ben.
73 pålägg – Makrill.
74 väder – Soligt.
75 glasstopping – Kulört strössel.
76 ordspråk – “Money may not buy happiness, but I'd rather cry in a Jaguar than on a bus.” - Francoise Sagan
77 skådespelerska – Helena Bonham Carter
78 skådespelare – Älskar Heath Ledger
79 instrument – Piano.
80 blomma – Tulpaner.
81 musikal/teaterpjäs – "Rädd" - Skräckteater (om någon vet om "En Kvinna i Svart" går i Umeå i vinter, hojta förfan!!) OOHHHHH Och musikaler: Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet, Moulin Rouge och Cry-Baby!
82 flicknamn – Astrid
83 pojknamn – Josiah

84 sällskapsspel – Alfapet.
85 tid på dygnet – När man vaknar av sig själv utvilad klockan tio, det är sol ute och det är helt städat hemma och jag duschade och bytte sängkläder dagen innan. Så jag vaknar i en ren säng. Jag stiger upp och lyssnar på Lisa Ekdahl, sitter vid datorn och dricker kaffe.
86 doft – Blöt varm asfalt, bensin, havet.
87 tv-kanal – Gamla ZTV och MTV när det var musik där.
88 soppa – Tomatsoppa.
89 av astrid lindgren – Pippi Långstrump
90 nöjespark – Grönalund.
91 glass – Solero shots och Twister.
92 släkting – .Alla.
93 reklam – Ingen.
94 hemsida – Ebay och 9gag.
95 stilikon – Alla människor.
96 sport – Fotboll, brännboll och kolla på Hockey IRL. 
97 modell – Ingen.
98 programledare – Ingen igen. Eh. 
99 pizza - Cacciatore, salami och oliver.
100 väska - Dom här:

 

1.Givenchy 2. Celine 3. Chevron

Listan är tagen från Hanna


RSS 2.0