I'LL SEE YOU


Gör fem saker samtidigt.


1. Bloggar
2. Dricker ett glas vin
3. Äter vindruvor
4. Dricker te.
5. Redigerar bilder.

Jag har lockat håret med plattång. Det blir fina lockar som fan, men jag vill hellre ha en 38mm locktång. Sen så provade jag en ny hårspray, från Revlon tror jag, orkar inte kolla. Köpte den på en frisörsalong på vägen hem från stan. Är det någon frisör där ute föresten, som skulle kunna rekomendera en hårspray som är bra för tunna fina hårstrån? Alltså det är som att jag behöver typ två hundra lite hårspray för att mitt jävla svennehår ska få ha lockar en hel kväll. Så efterfrågan: BRA HÅRSPRAY FÖR MITT HÅR! DET ÄR TUNT LENT OCH FINT! GIVE IT TO ME BABY, AH HUH AH HUH! 

Ikväll blir det lugnt, ska på 30årsfäzt imorgon. Men Petra du kan ju komma förbi och se Twin Peaks med mig, kanske ta en bärs?

Allt började med ärtsoppan

 

Jag åt ärtsoppa ikväll. Ni vet, "soldatens ärtsoppa"? Sånt som man köper på burk. Det fick mig att tänka. Min mamma har fått mycket skit för hur hon varit från myndigheter. Men min mamma kan bannemig laga mat. Min mamma är den personen som lagat allt från grunden och fått mig att tycka om det. Rotmos, ärtsoppa, pressad potatis, egna hamburgare, köttsoppa med klimp, leverbiffar, pölsa. Listan kan göras lång och min mamma är otroligt duktig. Föräldrars mat är något man ofta tar för givet och jag har börjat inse nu (efter 5 år i egen lägenhet) att hon är ett geni. Vem kan laga mat som henne? Ingen. Hon är den som stiger upp klockan sex för att baka muffins åt en som man vill ha med sig som efterrätt på friluftsdagen, hon är den som även fast hon inte jobbar, stiger upp klockan sju och gör frukost åt en, alltid varm choklad på spisen och mackor, för att hon vet att man gillar det, hon är den som kommer in klockan nio till rummet på en lördag när man är hemma och bara sitter vid datorn och ger en två mackor, bara för att. Med skinka och jättemycket gurka, hyvlad med osthyvel, såklart. 

Herregud, hur mycket någon någonsin tvivlar på min mamma så kommer jag alltid att stå vid hennes sida. Om det är så att det kommer ta tio år för henne att åstadkomma det hon vill så kommer jag att stå där. För att jag vet att hon klarar allt. Hon är den som gett mig styrkan jag har idag. 

Jag får ofta höra av psykologer, läkare och lärare att jag har skinn på näsan, min mamma säger det till mig konstant. "Ida, du är så stark, du klarar allt." Men det dom inte förstår är det faktum att den dom tror gjort mig svag är den som gjort mig stark. Mamma, du har gett mig det skinn på näsan du alltid pratar om. Jag älskar dig. Överalltid.

13.05

 
Vaknade nyss, fan jag är ju uppe i tid! 

-You know why I'm whittling? 
-Okay, I'll, I'll bite again. Why are you whittling? 
-Because that's what you do in a town where a yellow light still means slow down, not speed up. 

CAS - Drugs Don't Work

Mötesplats?

 
Dom två nedersta bilderna är från Kärleksbron, vet ni vars det är så vet ni vars det är. Iz all up 2 U.

Jag tror inte att vi kommer till någon himmel eller så när vi dör. Jag hoppas inte heller att vi bara försvinner. Om det är så att vi lever vidare någon annanstans med alla våra nära och kära så tänkte jag att vi skulle ha en mötesplats. Den som dör först kommer antagligen att känna av direkt någon som den känner har dött. Så, har du dött? Inser du just precis ba: shit, i'm fuckin' dead dawg.. Så måste du komma ihåg det här. Mötesplatsen! Vi möts vid Kärleksbron Öst på Stan, okej? Så när jag dör så kommer jag att dra min röv till Kärleksbron och hoppas på att jag träffar någon soft kompis som kan berätta om hur det är på den här sidan liksom. Hänga lite. Även om det är snö då vi dör så kommer det alltid att vara en varm junidag vid Mötesplatsen Kärleksbron. 

Lova mig att vi ses där då? Det är ju kul att man kan se fram emot något annat än att bara dö liksom. Då kan man tänka på sin dödsbädd "Fett, snart ses vi på Kärleksbron". 

Det bästa med det är också att man inte behöver stå där och vänta i typ tio år tills någon dör! Obviously så får man ett snabbmeddelande om att någon man vill träffa har dött, då äre ju ba att kila dit! Fan vad kul! Då kan vi dricka en kall folköl från Statoil, sen kan vi sitta i solen och kolla på blommorna kring bron, och kolla på bäcken. Sen eftersom att alla dödliga inte kan se oss så kan vi såklart gå och pissa vid kyrkan UTAN att någon ser oss! 

Tänka sig, pissa vid en kyrka när man är död liksom. Ett stort jävla FUCK YOU GUD. 

Tillägg: Dom här låtarna kommer att spelas då vi möts: The Beatles - Here comes the Sun & The Beatles - Strawberry Fields Forever


Vi gick ut nian!


Hahaha, då jag letade efter Kärleksbro-bilder på min externa kom jag över dom här från skolavslutningen i nian! Åh, haha.... Och nej, jag tänker inte ta bort dom!

GRATTIS MIN ÄLSKADE MONKI!!


Idag fyller Antonia 21 år. 

Vi har varit allra bästa bästisar sen vi gick i fyran. Det var då vi lärde känna varandra. Jag och Antonia har dock inte alltid varit så bra kompisar. Innan vi lärde känna varandra så visste vi om varandra, även fast vi aldrig träffats. Vi båda gick på Östra Ersboda Skolan men vi gick på olika sidor av skolan. Så vi var aldrig på samma gård. Jag var ihop med en kille som jag gillade jättemycket, även fast jag spöade skiten ur honom då och då. Antonia gillade samma kille. Vi hade en gemensam vän, Erica. Erica gick till mig och sa "Ida, Jacob gör slut!", happ tänkte jag. Kul. Antonia gick till Jacob och sa att jag gjorde slut. En masterscheme. Innan detta ogillade vi varandra till och med. Vi vet inte varför, men jag hörde massa rykten om den där lilla tjoffen på andra sidan skolan. Inget elakt heller, folk pratade bara om henne.

-"Antonia ska färga håret babyrosa, Ida vet du det??"

Jag såg henne två dagar senare, OCH FY, DET HADE HON INTE ALLS DET, DEN LÖGNHALSEN tänkte jag. Ja, nu vet ni hur det låg till mellan mig och denna mystiska tjejen på andra sidan skolan, Antonia. 

Det var en vacker vinterdag och vi gick i fyran. Våra klasser hade idrott och det var skridskor. Antonia står i hörnet av planen och åter Digestivekex. Jag älskar Digestive. Jag glider mot henne i mina skridskor, stannar precis framför henne, hon har ett kex i munnen. Jag lutar mig fram och säger:

-"Jag tar en bit"

Jag tar en tugga från kexet hon har i munnen. Efter det så blev vi bundisar föralltid.

Tänka sig att denna vackra donna fyller 21 år idag. Ju äldre vi blir ju coolare blir vi. Jag älskar dig din jävla tok!! Du är helt underbar, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

Twin Peaks och en massa blod.

 
Kul. Jag har börjat se Twin Peaks nu, har sett hela säsong ett och ett avsnitt på säsong två. I slutet på första avsnittet på säsong två så blev jag jättejätterädd. Så rädd så jag fick lov att ropa in Victor i rummet så att jag vågade gå ut. Jag går ut och snackar med grabbarna lite och tänker att nu, nu är det dags att hoppa till kojs igen. Ska bara tända en sänglampa, för hell no att jag tänker vistas själv i det där rummet, i mörkret, efter att jag blivit vettskrämd av Twin Peaks alldeles nyss. 

Så jag går in i sovrummet och ska precis tända lampan som står vid min sida av sängen, jag tar ett steg till och känner att det börjar göra ont och något krasar till. Jag har alltså råkat gå på ett vinglas som har ramlat ner på golvet och gått sönder utan att jag märkt det. Jag får panik, sätter mig i sängen och Calle kikar in.

-Vad hände?
-Jag trampade i glas.....
-Oj, vill du ha hjälp med något?
-Öh... jag vet inte... 

Jag är bara sjukt förvirrad, yr och chockad. Jag är superrädd för blod, eller rädd och rädd. Det är jag väl inte. Blodet måste komma från mig, och det kan inte vara liksom ett skrubbsår eller nåt. Det måste vara någon typ av skärsår eller så. Liksom känslan av att jag vet att något vasst har glidit igenom min hud och mitt kött så att blod liksom rinner ut. Sipprar. Det ger mig kväljningar, yrsel och om jag blir chockad av händelsen så huperventilerar, skakar och svimmar jag. Hela min kropp blir till typ ett jävla epelepsianfall. Så mycket skakar jag.

Iallafall. Det var det som hände mig ikväll när jag insåg vad som hade hänt och såg såret och blodet.. Kul att det händer just mig va? Jag svimmade, skakade, var i totalchock och var väldigt illamående.*

Hur var eran natt?

MVH Fröken Fräken.

*Okej, jag grät en skvätt också..

Tio random saker då1. Jag har asmycket muskelspänningar och spänner käkarna hela tiden. 

2. Enlig min läkare så har jag (av alla woot?) utvecklat folkskygghet. Tycker jag väl inte att jag har. 

3. Jag stukade foten i sjuan när jag ramlade av en scen jag dansade på, på Hamnis. 

4. Mina skönhetsfel: Jag har en virvel i luggen (åh) och sen så har jag såklart en till virvel i ögonbrynet så halva mitt ögonbryn växer skumt, alltså, håret växer fucking uppåt. 

5. Jag har blivit kroppsvisiterad en gång och då fick jag ta av mig alla käder och stå där naken.

6. Jag gillar korta killar mer än långa

7. Jag hatar att blunda då jag duschar, så när jag sköljer ur balsam eller schampoo så försöker jag att skölja så att jag inte behöver blunda. Är rädd för att något läskigt ska stå framför mig då jag öppnar ögonen.

8. När jag gjorde mattenationella i åttan så fick jag göra det, jag sjäv tillsammans med min lärare i Hemkunskapen med tända ljus och hon hade bakat kakor åt mig. Sen hjälpte hon mig lite också. Hähä.

9. Jag har på mig solglasögon även om det är mörkt ute, om det regnar, om det är mulet, om det är vinter. Jag gillar inte när människor kan se mina ögon om jag inte känner dom. Typ, om dom ser mina ögon så ser dom "mig" och det tycker jag är obehagligt. Så jag har glajjor.

10. Jag är 1.64 cm lång och väger 54 kilo. 
 

Musik musik musik musik


Haha, alltså det finns en Fabulös brud vid namn Annakarin, jag läser hennes blogg och hon läser min. Men en grej bara: 
 
En Vogue - Free Your Mind

VARJE GÅNG JAG KLICKAR IN MIG, så kommer den här låten upp i mitt huvud, alltså min skalle SJUNGER den här låten, med exakt lika cool röst. Alltså ni vet, sådär manligt men endå coolt och kvinnligt. Plus att det är en fab låt.

Plus att det här är en fet låt: Soul Khan - Fahrenheit f Akie Bermiss TACK ANNAKARIN

Kärleksbron

 
Sådär! Nu fixade jag lite bättre bilder från min externa på Kärleksbron! Ser ni hur fint det är när alla blommor blommar ut? Här sitter vi helst. Så länge det är varmt. Är det detn första varma dagen på våren så sitter vi där. Är det en varm dag i augusti så sitter vi där. Statoil har dyra, men iskalla folköl. Min mamma har till och med chillat där med oss. Pussissmussi alla hjältar där ute.

.Vi hittade ODB's greatest hit skiva idag på fucking Media Markt! Vaaaaaaa. Så sjukt fett. Hittade Fugees greatest hits också. Tråkigt att dom bara hade greatest hits, men va fanken! Älskar skivor! 

Vi åker ju asmycket bil, och jag hatar radio. Så vi samlar på oss skivor. Hähä.

Tillägg: Hahaha, här är qouten från ODB : Ol' Dirty Bastard storms the stage at the Grammys, 1998

Narcissist


Var jag alldeles för självgod när jag sa att jag var fab utan smink? Ahmen vafan. Nu blir jag ju ledsen (bildbevis på hur ledsen jag är, och arg)  Ser ni hur arg jag är nu? Så arg borde alla vara. Smink kan fan knulla hamster, min mamma är svinsnygg utan smink, hon är 45 år och behöveer inte botox fören hon är 80! 

Haha, mamma alltså, hon är så söt och rolig. Hon klagar på att hon har gått upp i vikt. "Men mamma det är ju finare att vara lite rundare än att vara jättesmal, då se man ju bara äldre ut". Hon förstår nog inte hur vacker hon är egentligen. Hon är rund och vacker. Och cool och stark. Och inte för att vara sån MEN VI ÄR VÄLDIGT LIKA VARANDRA: Yes. Nu fick jag klämma in lite komplimanger till mig själv också. Perfekt.

Webcam häj häj


Tack mamma för att vi inte är fula utan smink. 

Änywaj. Har klippt mig! Klippte upp håret framme vid ansiktet så att det blir lite mer flow ya know. Och sen så klippte vi bort allt slitet. Stackars mitt hår. Det är iallafall fint väder ute och jag är supersugen på att gå ner på stan och köpa en takeawaykaffe och bara gå om kring. Tonkiiiiii om du ser detta, te? Fittilittan också, kom på att jag måste få tag på min läkare, men läkare suger oftast och man  får aldrig tag på dom. Ska städa vpran JÄVLA lägenhet nu. Så jävla stökigt så jag spyr. 


tillägg: NÄMEN TUSAN! Jag har inte bruna ögon eller linser. Shajse, varför ser det ut som det? Jag har någon annan färg. Vet fan inte. Det varierar. Ibland har jag mörkgråa och ibland mörkblåa, iböand blågröna och ibland blågråa. Iblan mörka ibland lite ljusare. Ja, det är väl ljuset då. Undrar vad jag egentligen har. Dessa dagliga funderingar.

LEATHER/FALL


1: Rivets Decorative Collar Leather Jacket 2: Rivets Lapel Slim Leather Jacket/WHITE

 Fina läderjackor från Ebay. Den vita går på 177 kr med frakt (SAY WHAT) och den svarta på 400 kronor med frakt. Länkarna finns under bilderna. Glider tillbaka på bloggen imorgon. Vettefan vad det är med mig, men jag har fastnat i en serie och har varit bakis och har varit ute och partajat. Serien, undrar ni? Entourage. O-M-GÄÄÄÄÄÄÄÄÄ, alltså jag älskar soundtracken dom har. Aja, nu ska jag, Vince, Turtle, Drama och EMurph hänga vid datorn tills klockan är så mycket så jag måste hålla ögonen öppna med fingrarna. Jävla skit. Att jag aldig kan sluta se när jag fastnat. Har sett fem säsonger hittills och är inne på sjätte. That's maj lajf. 

What's your name?


Who's your daddy? He rich?  Is he rich like me?
The Zombies - Time of the Season

AJA BRUDAR, nu jävlar. Nu önskar jag att alla som klickar sig in satt bredvid mig och skålade till alla mina dåliga skämt. Ni har väl hört: ÖJ, vad äre man har popcorn och chips i? *någon svarar skål* Sen skriker man skål (töntigt som fan aw yeah). Nu körde jag med Kenk da Benk: "Öj Kennie, vad äre det här heter, du vet när man styckar en gris? Typ fettet och huden?" Kennie svarar "Svål?" Jag svarar (fort som fan) "SCHVÅL!" (skål) SEN SCHVÅLAR VI! Fan. Jag är så tråkig. Att jag ens gör det här IRL får mig att...inte ens säga ett skit. omg.... OMG......Dawg..

GORGEOUS
Först jag ba "jeeeeeeez Louise, hold it" sen jag ba "ahmen då posar vi då, poseliposeli, se snyggeli ut" Jag försökte välja ut fina bilder på mig själv och den andra bilden är den enda jag ser typ någorlunda ut. Jag tycker fan att jag är så jävla överdrivigt fulpose'ig på den där bilden så jag spyr nästan lite. Det är en sån där bild, ni vet, då man tar en del bilder sen så tror man att man är sådär GORGEOUS men sen när man kollar på bilderna är det lite pinsamt, för där har man suttit och typ tyckt att man är så jävla snygg. Pose'at som ett pinsamt kräk. "oj här sitter jag, fan vad snygg jag är, tar en till i samma pose, aw yeah" sen ser alla bilderna ut som skräp. Åh. Sen ser man. Man ser i blicken att jag tänker "fan vad snygg jag är". Det är då jag förstår hur pinsam jag är. 


Blogg-VictorJag fick med han på en bild! Med mig! OMG! OMG! RING VK! RING AFTONBLADET! PRISA GUD! GUD FINNS INTE!

Ungefär så känner jag. 

Inte så roligt inlägg, men
Så, ja, det här är ett tråkigt inlägg, men såhär ser mitt hår ut nu. Färgen och längden och allt. Vad fanken ska jag göra?! Ska jag lägga i slingor? Ljusa upp det? Ska jag klippa upp det?! Ska jag låta luggen växa ut och hare jämnlångt igen? Ska jag slänga in några bruna slingor och mörka ner det? Snacka om att ha stress över världens, kanske töntigaste sak. "buuhuhuuuu vad ska jag göra med mitt hååår, jag har möjligheten att göra vad jag viilll buhuuuu, jag har tid att lägga energi på mig själv och mitt hår". Snorunge. 

36


Två par fina skor från Jeffrey Campbell. Usch, alltså, det är otroligt synd att jag direkt relaterar märket till "Lita"-skon, som är fruktansvärd. Det finns en del godingar från märket som lätt glöms bort. 

Påtal om skor. Jag har ju storlek 36 och när butiker får in skor så får dom oftast bara in en eller två 36or (omg). Kan ni fatta hur lite det är? Och hur tur jag har haft dom gånger jag fått tag i ett par skor jag vill ha i min storlek? Hur vet jag detta? Jag är en sån som pratar väldigt mycket med kassörskor. Jag vet inte varför, jag kan börja prata om vad som helst med dom. Jag har pratat med tre olika i Umeå och då började vi prata om just storleken 36. Då har alla de tre kassörskorna bekräftat det. Det är helt sjukt. Jag önskar att jag hade 38. 

tio liter kaffeEn helt vanlig jävla tisdag. När ska livet inte se likadant ut. Jag borde typ börja råna banker och skit, så att jag känner mig stimulerad. Jag har alltid velat råna en bank. Fy fan vad kul det hade varit. Innan jag går och lägger mig på nätterna, ni vet då man bara ligger i ett tyst sovrum och blundar, och inte sover? Utan bara tänker. Hoppas på att man somnar. Då brukar jag planera mina dröm-rån. Fan vad kul det är. 

Om vi ska vara realistiska då. "ÅH IDA SKAFFA ETT JOBB,  BLÄBLÄBLÄBLÄ", nä skaffa ett jobb självrå. Jag har en hatkärlek till jobb. Idag ska jag nog måla om mina köksstolar. Det blir mitt jobb. Sen kanske jag skriver någon töntig facebook-status eller nåt. 


HÅR
Jag ska till min frisör på fredag och jag vet inte riktigt vad jag vill. Jag hade gärna haft jämnlångt hår igen, men nu klippte jag ju lugg för ett tag sen. Och jag tycker själv att jag har jättefin hårfärg just nu, men vettefan om jag ska slinga det lite ljusare. Åh. Och eftersom att jag har lite för lång lugg (som kommer ta aslång tid att spara ut igen) så funderar jag på att klippa upp håret, ni vet typ framme vid ansiktet, så man kan föna bort håret från ansiktet med rundborste sådär fint. 


Exakt vad ni vill
Många bloggar har skrivit där man kommenterar typ "Elaka kommentarer godkänns ej, skriv inte dumma saker blablablavblablalbkla" ungefär. Jag känner mer såhär: Skriv vad fan ni vill. Skriv att jag är ett fetto eller "du sa ju att du typ skulle träna juh! ÖH". Det är bara kul när folk säger dumma saker. Jag säger själv elaka saker. Och vill gärna skriva elaka saker. Det gör inget hörrni! Det är ingen fara! Var så elaka ni vill! Det är så livet ser ut, det ska inte finnas någon som censurerar. Hallåååååååååååå palla göra en big deal av det. Gör en deal av det den dagen du har typ lika många läsare som tha big bloggahs liksom. 

Btw: Min katt Ralf gillar inte korv och ost och såna saker. Han älskar dock sallad, isberssallad eller romansallad, det sprollar. He lavs it. Det är det enda han tigger.

SkorJag gillar ju skor väldigt mycket. Jag är en sån som kan sitta hela nätter och glo på webshopar. Sen så sparar jag tusen flikar uppe med skor. Sen berättar jag för Victor om hur fiiiiiiiiiiiiiiiiiiina dom är, och visar dom. Eftersom att jag har gjort såhär med Victor i typ fyra år så har han fått en "smak". Han vet liksom vad som är snyggt i klackväg. Så man kan fråga honom, "vad tycker du om dom här?" och sen kan man få ett ärligt svar. Inte typ som andra killar som sger att allt är fint. 

För några dagar sen så visade jag Victor ett par skor med högt skaft och sa "åh, dom här vill jag ha" Victor svarade "Men du tycker väl inte om skor med högt skaft?". Nä det gör jag egentligen inte, men dom här var fab. Jag gillar dom. 

Idag så åkte vi på Strömpilen då vi hade lite ärenden där, jag sprang in på Din Sko för att jag ville prova skorna, liksom få reda på vilken storlek som skulle passa mig om jag skulle köpa dom. Jag visar dom för Victor såklart, och han tycker om dom. Jag berättar hur mycket jag vill haaaaaarom, för dom är fab. Tänkte att jag kanske skulle kunna beställa dom från Din Sko då jag cashar in. Victor går på systemet och kommer tillbaka. Han ger mig en femhundring och säger åt mig att gå in och köpa skorna jag ville ha. Åh. Victor fina Victor. 

Jag har världens snällaste, generösaste, snyggaste, smartaste, roligaste och bästa pojkvän. Jag är väldigt glad över mina nya skor. Tänka sig vad ett par skor kan få en att dra i mungiporna. ÅH! Happpppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bak
Jag har fått för mig en sak. Jag vet inte varför MEN JAG HAR FÅTT FÖR MIG ATT BAKA. Jag har inte bakat på flera år typ. Så, kladdkakan är i ugnen och jag ska bannemig äta två bitar. Choklad och kladdkaka och bak saknar jag. Jag tror att jag inte ter lika mycket choklad som förr är på grund av att jag inte har mens längre. Mäjbi to mucho information, men what the heck. AJ DÅNT HAVE MENS. mens mens mens mens mens mens. 

Så. Mens ya later. 


Sorry för två likadana inlägg, MEN

Jag såg i min "Watch List" på Ebay att jag visst hade hittat boots UTAN röd sula! Chachoiiiinnnnngg! Också UK, och typ 250 ungefär med frakt.

Länkish: Ebay-skor.

Jättehöga pumps
Från Ebay

Hade en astrevlig kväll med Victor och hans mamma på Bishops. Andra gången den här veckan jag äter där. Vi drack månadens öl och åt god mat. Vid halv tio så drog Victors mamma hem och vi kände att vi inte riktigt ville ansluta kvällen så vi ringde Simondimon och han rusade ner på stan. Vi drog till Allstar, tog en öl,  för att sedan dra vidare till Pipes! Vi fick gratis nötter och hade en helbra kväll. 

Om ni ska äta på Bishop's så måste ni ju såklart prova deras lax. Den är helt fantastisk! 

Skorna är från Ebay och är helt fab. 340 spänn med frakt, från UK, så ingen tull. Dessutom ingen jävla ful röd sula! Som jag letat. Är dock mer intresserad av liknande boots, av någon anledning har ja blivit helsugen på yberhöga platåklackar som dessa. Jag gillar i vanliga fall inte platåskor. Tycker oftast att dom är osköna. Hähä. Har dock hittat likadana fast boots, men dom har röd sula. Blä. 

Länk till skorna: Ebay-klackar


Jag och min enorma hand


KOLLA BARA VAD ENORM DEN ÄR, DEN ÄR TYP SÅ JÄVLA STOOOR

Drar ut på typ en bärs eller så. Känner för det. Jag är typ ungefär 20, varför ska jag INTE dricka en bärs? Ju äldre jag blir ju fetare blir jag av bärsen. Fyfan. Nu blir jag stressad. Nu måste jag ju liksom HÄLLA i mig öl, ta vara på tiden liksom. När jag blir äldre och fetare kommer jag hamna i en ålderskris och börja råträna och banta. Så det gör ingenting. Oroa er inte om mig hörrni. Sen kommer jag skaffa kids och då kommer jag att skylla min övervikt på "graviditetskilon" som inte försvunnit (efter tre år) Sen kommer jag att banta igen! Smal-fet-smal-fet-smal-fet! Det är så livet ser ut. 

Så, just nu är jag smal. Och jag har inte lätt för att bli fet (ÄN) så varför ska jag inte passa på? Aj dånt need to banta än. YEEEEEEEEEEEEEEEEEY.

Så. Nu har jag lyckats övertala mig själv att gå ut och ta en bärs på en torsdag utan att få dåligt samvete. Tack bloggän, tack!

CybervärldenOjski. Här har jag varit frånvarande. Men vem fan bryr sä. 

Alltså jag brukar hänga på forum rätt mycket. Eller inte så mycket nu längre, men jag älskar det och gjorde det mycket förr. Jag älskar att läsa dumma trådar och dumförklara folk. Jag hängde jättemycket på ett forum som heter Stylesearch förut och det är helt sjukt vad dumma brudar det finns där (årrkårs en del som inte är det). Frågorna dom ställer är så jävla pantade så jag har på riktigt spytt på dom. Mina användare har blivit borttagna och spärrade för att jag använder fult språk och för att jag startat kontroversiella trådar och liknande saker. 

Nu har jag kommit tillbaka. Det är dags att förgylla mina dagar med att hetsa på andra användare, dumförklara, svära och och bli spärrad. Jag hetsar såklart bara på dom som skriver dumma saker. Det är också kul att "Vilka skor ska jag köpa?" är på heta ämnen. Haha. Åh. åh. åh .åh .

Nu kanske jag verkar som en väldigt elak person. Det är jag inte*. Jag är bara en väldigt uttråkad människa som utnyttjar cybervärlden för att bota min rastlöshet. 

*LÄNGRE. Haha. Hoho. Hihi.

Nu blev det lite mycket va


Vet ni var Fine Art Nude är? Det är vackra bilder på nakna kroppar, ingenting syns, inge murra och inge nipples. Det ska vara vackert och fint. Typ detaljbilder på axlar, mage, siluetter. Det är ingenting pornografiskt elelr sexig över det utan det ska enbart vara vackert. Gitsy har tagit väldigt många såna bilder och jag tycker att dom är otroliga! 

Här är Gillas blogg: Gillas Foto
Och Jimmies blogg: Världens Bästa Matblogg

Och deras facebooksida: Lannérs Köksblandning


P
S:  Det känns så jävla tråkigt med människor som bara kan se naket i bilderna och inte förstår sig på att det är något som är vackert. Folk är så himla fixerade av sex och kvinnokroppar i det sammanhanget att dom inte kan kolla förbi det. 

Har man en sund inställning till sin kropp och kroppar i övrigt så skulle man inte bli så himla chockad över en naken kropp. Man måste ju kunna se det vackra i bilder och inte vara så jävla trångsynt.

Spike BraI knåws att det bloggas mycket om den här BH'n, kostar väl mellan 300-350? Jag är inte speciellt sugen, vet att jag bara kommer att använda den en gång ifall jag skulle köpa den, men ni kanske är sugna. Den finns på Ebay för 124 spänn och gratis frakt. Från hongkong, men alla säljare märker oftast deras paket som "Gift" så då slipper man tull. Om man är orolig kan man fråga säljaren först. 

Skapa en användare, skaffa paypal (koppla ditt kort till paypal bara) tryck på "gå till betalning" sen kommer ni till en sida där ni måste bekräfta eran paypal, då skriver ni bara lösenordet till eran paypal, sen är det klart. Då har dom fått din beställning. 

Det kan ibland ta lite längre tid då man beställer från Hongkong, så bli inte oroliga om sakerna inte kommer på typ tio dagar. 

Spike Bra Ebay - Länk.


Båda bilderna är lånade, en från Ebay och en från google/fannieHäj Anonym!
1.Vad använder du för kamera på dom bilderna som är så skarpa och fina? 

är dina läppar äkta? puss

Jag använder mig utav en Canon Powershot G12'a, sen så retuscherar jag dom i PS CS1. Jag gör bilderna skarpare, och fixar med ljus/kontrast. :) Yes , mina läppar är äkta, skulle aldrig våga spruta in nåt i dom. Är alldeles för nålrädd. *hångel*

2. hur länge har du varit tillsammans med viktor, vill du/ni inte ha barn snart? :)

Vi har varit tillsammans i typ lite mer än fyra år, har inte riktigt koll. Och NÅÅÅÅ jag vettefan alltså, jag vill inte ha kiddo's fören jag är typ trettio. Tänker njuta av att ha en tjugoårings kropp så länge jag kan ;) Hähähä! 

HEADER

Header 1,2 och 3

Hade inget att göra. Gjorde en header åt Emelie tidigare idag så blev sugen. Men det är så jävla tråkigt att jag kommer på att göra en header då det är mörkt ute s¨att jag inte kan ta nya feta bilder. båring att använda gamla liksom.

Naffing to do naffing to do, ska göra middag nu. Jaaaa jag vet, nu. Det är sent. Ja men jag är inte som er jobbande människor som äter frulle klockan sju, lunch klockan 12 och middag klockan fem. Jag vaknar då ni äter lunch. Så! 


RooobricNu väntar jag bara på ett paket från Ebay föresten! Fick tre stycken idag, ska ta en bild imorgon då jag förmodligen fått det sista. Men visst i fittan var klockan och skiten snygga? Hade på mig dom i lördags då jag fäzta.

Btw, om ni kommenterar utan email eller blogg så svarar jag i samma inlägg som ni kommenterat. Så kolla i jämna mellanrum ifall ni vill ha svar. Om man skriver in sin hotmail så får man svar på hotmailen om att jag har svarat. Tror jag. fniss. 

Btw igen, rubriken, tänk er att jag inte vet vad rubrik är på engelska och jag ba gör ett svengelskt ord. Så uttala det så. 

Mi scuzi får the drunkiness.Det har varit en full ida. Ja jaaaaaaaaaaaaaa, jag vet. Borde inte dricka så mycket vino. Men aj lav it och fuck you om du klagar (that's right Emelie, och min psykolog) Awww yeaaahhhhhh.

Killen jag sitter bredvid, Sussi, är det killen med ölen? Det råkar vara så att när jag och Sussi bestämde oss för att dra på Olles istället för Corona* så satt det en kille och hans tjej vid våran plats ungefär, denna kille frågade oss "Alltså vad tänder ni på?" Vi blev såklart chockade och undrade varför han undrade det, då blev han arg och fortsatte fråga, "vad tänder tjejer på, vad tänder ni på??" På något vänster så kom det fram att han hade en tjej, som satt typ en halvmeter ifrån oss.

Sussi blir förbannad och frågar "Men vad fan vill du veta vad vi tänder på när din tjej sitter där?! Fråga henne vad HON tänder på!" Han verkar inte bry sig och fortsätter att bete sig som ett svin och vägrar förklara varför han vill veta vad främmande tjejer tänder på istället för hans brud. Jag börjar prata med hans brud som försvarar honom (what) och jag säger "vad än din kille gör, hur svinig han är mot oss eller dig så vill jag att du ska veta att du verkar vara en reko tjej, så ta inte åt dig av vad vi säger till honom." Efter hon nickat åt mig så ställer jag mig upp och tar hans 50 cl öl och häller på killen. Alltihop.

Det är vad idioter förtjänar. Hejdå. 

*Corona för mig är klibbigt golv så man inte kan gå med högklackat eftersom att alla spiller där av någon anledning(18åringar) nerspydda toaletter (18åringar) och långt ifrån stan. 


Morgonrutiner

Så ser mina morgonrutiner ut ungefär. Vaknar, säger hest "kaffe" får en kopp och surplar lite. På ett mysigt sätt ni vet. Nerburrad i soffan med en filt och kaffe. Antingen så ser jag på tv (om A Place in the Sun: Home or Away är igång) eller så lyssnar jag på fet musik samtidigt som jag surfar. Antingen hiphop eller Lisa Ekdahl. Åh Lisa Ekdahl. Hon är så ljuv. 

 

NIOTILLFEM-LISTA

AdTech ad


1. Var är din mobiltelefon?


Oj. Någonstans undanstoppad. Måste köpa mig en tillfällig 99 kronors nalle tror jag. Tydligen så är det jobbigt att man inte kan nå mig.

2. Var är din andra hälft?

Jag är inte trasig. Jag är en hel jävel.

3. Ditt hår?

Långt jämnlångt blondt med en lite för lång lugg. Små lockar.

4. Ditt humör?

Likgiltig.

5. Din dagsplan?

Oj, det är fredag och jag har faktiskt inget inplanerat. Tjejerna skulle dra ihop egentligen men det blev inget av. Har en flarra vin hemma så får se vad som händer. Egentligen vill jag ha på mig fina kläder och höga skor, lockigt hår och bruna ögon. Jag vill dansa så jag får ont i fötterna och dricka drinkar.
6. Det bästa du vet?

Lukten av blöt varm asfalt, nyklippt gräs, bada i för varmt vatten, öronproppar och sova med öppet förnster.

7. Din dröm i natt?

Jag drömde att jag var anställd av Blondinbella och vi dödade en massa människor som vi försökte gömma i en bil med släp. Släpet lossnade så vi fick hjälp att knyta fast det igen i bilen av en främling. Vi hoppades på att främlingen inte skulle se vad som var i släpet, tyvärr så kollade personen och frågar vad det är som försiggår. Alla får panik och säger absolut ingenting, det är tyst och stelt. Då säger jag "happy halloween!". Han ser frågande ut. Jag säger "Våran kompis var bort förra halloween så vi tänkte fira det som en överraskning nu i Juni för henne! Vi ville skrämma henne med fejk-döda kroppar!". 

Jag räddade situationen. Aw yeah. Didn't get caught. 


8. Ditt livsmål?

Jobba med fina arbetskamrater och bo någonstans där jag trivs och omges av underbara vänner. Jag vill bo någonstans där jag tar solen för givet och inte behöver "ta vara på den gnutta sol som finns". Jag vill dricka kaffe på min balkong som är pyntad med jättemycket blommor och sitta sena kvällar på samma balkong med ett glas vin. 

9. Rummet du är i?

Vardagsrummet, sitter i min fåtölj och kollar in grabbarna som spelar.

10. Din hobby?

Second hand, inredning och musik.

11. Din skräck?

Att någon nära mig ska dö, att jag ska bli sviken, att ligga på min dödsbädd och tycka att jag inte gjort det jag vill.

12. Var vill du vara om sex år?

I Barcelona.

13. Var var du igår kväll?

I min säng och sträcksåg Louie med ett glas vitt vin.

14. Vad är du inte?

En tönt.


15. En sak du önskar dig?

Evig lycka.16. Var växte du upp?


Överallt på Östra Ersboda. Har också bott på teg och röbäck när jag var liten. 

17. Det senaste du gjorde?

Hämtade te i köket och klappade Ralf.

18. Dina kläder?

En slapp mörkrödranding tröja och mörklila mjukisshorts.

19. Din tv?

Äger en fjärdedel av TV'n vi har. En svart 46" LCD tv.

20. Ditt/dina husdjur?

Har två katter. Ralf och Luna. En tjockis och en smalis. 

21. Din dator?


En fin vit Sony Vaio.


22. Din bästa ägodel?

Ralf. Hähä.
 
23. Saknar någon?

Min lillasyster. Alltid.

24. Din bil?

Har ingen bil. Eller Victor har en bil.


25. Något du inte har på dig?

Strumpor.

26. Favoritaffär?

Indiska.

27. Älskar någon?

Åffkårs.

28. Favoritfärg?

Har ingen speciell favoritfärg.

29. När skrattade du senast?

Oj, jag skattar jätteofta. Flera gånger per dag.

30. När grät du senast?

Bara töntar gåter..NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ SKOJA.
.


4 DOWN 4 TO GO


Kokidoki! Häj! Här är fyra av de åtta paketen jag beställde från Ebay. Åtta eller nio, minns inte. Men det är iallafall kul att gå ner till brevlådan varje dag och hoppas på att man fått något. Flera gånger per dag går jag ner. Som ett stort sär. Jag är helnöjd med precis allt. 


ResaHola, jag har haft ett liv. eller skoja ba. Det har jag inte, jag har suttit och läst bloggar, ätit på Subway, legat och dragit mig och varit på KBT. Jag har varit slaffsig, legat i fula mjukiskläder och ätit middag med Antonia. Jag är så fruktansvärt glad över att hon är min vän. Varje gång jag är med Antonia och vi skiljs åt mår jag genuint bra. Jag känner mig lättad, även fast vi kanske bara pratar strunt. Det är som att tyngden man bär på blivit lättare när man har varit med henne. 

Plus att vi brände fett. Ska ni ut och jogga eller whaevs i Umeå så måste ni ju dra er till strandpromenaden väst på stan. Längs båthamnen och upp till ängarna. Nu ska jag försöka hitta en resa till ett varmare land, för jag vill åka i september, och sen se om jag hittar något passande i typ december eller januari. 

Vill också åka till London med Emelie, hallååååååååååå vi måste ta tag ire här!

Vaken innan nio. Rekord. Kanske.Som ni kanske märker så är inte Cleo hunden som vill vara med på bild. Hon vill inte heller stå stilla. Hon vill också spilla ut mitt morgonkaffe. Hon tycker också att jag ska vara ute med henne extra länge när hon redan skitit och pissat typ åtta gånger. Jag kände mig extra snäll idag så jag gick en lite längre prommis iallafall. Det här är Victors föräldrars hund som Victor passar ibland. Victor stiger alltid upp och går ut med henne, men nu vaknade jag typ halv nio så tänkte bara låta han sova lite längre idag. 


Jag tror att jag föresten ska på möte vid ett, har inte orkat kolla, för egentligen vill jag inte dra, hähähäähäh..Jag är så oansvarig. Fan.

Och hahahahahaha vafan. Vem har en sån här bil? Vem vill liksom ha det?! Förlåt min granne, men vafan.
13e sep Last Wordshttp://www.ticnet.se/event/last-wordz-biljetter/225499

Lineup:

Outlawz 
Bone Thugs n Harmony 
WC  
DJ Crazy Toones 
Yukmouth 
Nipsey Hussle 

VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, alltså måste fan robba en bank eller nåt så jag får in feta flussar. För biljetter måste måste måste köpas. Fan alltså, Johan du måste skynda dig ut så du kan hänkish, det är det 13e. 

Tydligen ska inte alla i Bone komma, utan bara Wish och Krayzie, men det är lugnt fan, Kray är fan snygg. Hähähäh...

Aja, några feta med Yuk bara:


morsning


Hej, jag är 164 cm lång och jag har sandaler på mig, det känns lite konstigt att inte vara tio centimeter längre. Muh.


COOLIDZ
Hur gillar du ditt kött?

Medium.
 
Favoritchips då?

Lay's Sensation Oriental & Spicy, annars då? Krossade Sour Cream & onion chips.
 
Vad är du sämst på?

Matte. Jag är jättedålig på allt som har med matte att göra, jag är till och med dålig på plus och minus, dyskalkyli prolly.

Säg nåt som är nice.

Att kyssas, alltså typ inte puss och inte hångel, utan mittemellan. Slafs slafs slafs. 
Dina fulaste underkläder?

Ett par camo-gröna. Dom är otroligt sköna, men dom är förbaskat fula. Fan,  nu när jag tänker på det, jag har fan många fula trosor.

Favoritdel på Ya Body baby?

Min röv, mos def. 

Vad hette du på Lunarstorm?

Snoop_Bitch. Det är nog det jag är mest stolt över. 

Gud rå? Troru på nåt sånt?

Gud är väl soft för dom som inte har något annat, som inte ens kan göra något åt sin livssituation, men i övrigt så tycker jag att man ska tro på sig själv och lean'a på sina medmänniskors axlar istället för något övernaturligt. Förlita sig på sig själv och förverkliga sina egna drömmar utan att be om hjälp från Gud. 

Ida, hur länge har du och Victor varit tillsammans då bitch?

Ungefär fyra år. Yeah we rollin'.
Visst är jag skillad? gjorde fetlistan själv. Ni vet hur kreativ man är när man är bakis och just surplat ett rödvinsglas. Eller hur? Jag tänker då fan inte vara ensam om det här nu. 
 
Emelie: Kirra bilder då så gör jag en header åt dig, känner mig sugen. Hör av dig.

bloggän


Och ni får lite bilder från precis i början på kvällen, och i slutet på kvällen. Samt bilderna då det inte hunnit bli stökit för att ni ska tro att det var fint previs hela tiden. Bilderna på ballongerna i soffan är vid typ halv sex, det känns stört att det böeja komma folk i den tiden. Istället för typ klockan nio. Wihooo. Det var sjukt fett iallafall, dock synd att Emil inte fick rappa, det var vi fan astaggade på. Fyfan vad skönt att vara bakis också. Nu ska jag skutta iväg någonstans för att äta, jag föreslog för Victor att han skulle bjuda mig på en romantisk middag. Han föreslog pizza, men jag vill fan inte ha pizza. Jag vill ha "kinamat" eller något sånt. 

BÄ BU BÖ! häjdå bloggän.

lajvTidsinställt inlägg!!!! MOHAHAHAHAHAHA! Nu trodde in allt att det var lajv-dejt mellan er och mig. Näe föfan. Tänkte ba visa hur fina braxen var. Och jag är så besviken på mig själv att jag är för lat för att hämta ett par skor hos Tonky när hon bor några kvarter bort. åh. Så det fick bli dom här. Igen. Åh... ååååhåååååååhåhåhåh. 

häjJag är inte så blek som jag ser ut, det är Victor som inte vet hur fan man tar bilder för att han är ett stort ägg. Skoja darling Aj Lav Jo. 

Har inte tid att kolla in kommentarer eller ens sitta vid fäjjan! Har lite bråttom, bålen är gjord, ballonger är upphängda, bablbalblalbalblalbla, ja ni förstår. Andreas undrade vad det är vi firar. Vi firar exakt vad vi vill, idag är dagen då allt ska firas! Haru en ny tröja? SKÅL! Haru blivit dumpad? SKÅL! Köpte du en trisslott nyss och inte vann något? Näe men då firar vi ju att du faktiskt har köpt en trisslott! SKÅL! 


(ETT HÄJ TILL ANNAKARIN! du är ingen stalker hörö, du är en svincool bloggkompis!! AW YEAH)

Litt yoghurt på kvällskvisten brorsorJag är ju ett big ass fan av drickyoghurt. Det är fett gott och det slinker ner snabbt. Typ är man påväg någonstans kan man bara svänga in på ICA och köpa en. Easy peasy. Men the downside är väl allt socker den innehåller, och hur fet jag blir. Fan också, måste springa bort ringarna nu! Iallafall, så jag har gjort en egen dirckyoghurt. Lite tjockare, men det är bara att blanda i mjölk. Turkisk yoghurt, hallon, blåbär och banan. Mixa slät och fyll typ en soda stream flaska med yoghurten. Det gjorde jag iallafall. 

Nästa gång ska jag nog slänga i lite honung eller mer banan. Hähä...

HÅNGEL

RSS 2.0