Status

 
Fanken, jag har ju slutat skriva statusar på facebook juehhh. Såg en bild på 9gag där det stod typ något i stil med att man har gått tillbaka och kollat in sina gamla facebook-statusar för typ tre år sedan och ångrat sig. Jag ba "Ja, du ångrar dig för att du obvy var ett pucko och just insett det". Du kommer säkert att kolla tillbaka på dig själv om tre år igen och tycka att du var ett pucko nu. Skyll dig själv om du skriver töntiga saker.

Alltså hahaha, nu har ju jag itne varit 14 och rage'at på internet, då förstår jag att folk typ halvt hatar sig själv ett tag. Jag har väl mest varit elak och dryg. Jag kommer ihåg att jag sa "alltså vafanken, jag FÖRSTÅR verkligen inte hur folk kan stå och ta bilder på sig själva, det är ju så jävla skumt. Stå där och pose'a liksom och sen välja ut den bästa bilden på sig själv och publicera den på typ apberget" Jag förstår hur jag tänkte, men jag förstår också hur dumt tänk det är. Liksom att inte tänka längre och inse typ att folk är olika. Jag tycker ju såklart fortfarande att det är skumt att stå där och se snygg ut och ta typ hundra bilder i sin ensamhet, men nu tycker jag det är kul, det är väl det som är skillnaden från när jag var yngre

Har jag publicerat några gamla skolfoton föresten? Från högstadiet? minns fan inte om jag gjort det, ska kolla arkivet.

Föresten, inlägget får vara kvar såklart. Men vill bara säga att jag åffkårs inte missbrukar KnArk! för nu i efterhand så ser det ut som så i texten, då jag själv läser den iallafall. Äeh, vem bryr sig. Var packad då jag skrev den. Det får man vara också, LAGLIGT WEHO! Känner för att skriva allt jag har tänkt på dom senaste dagarna utan bloggning. Men mina tankar får kommer med roliga bilder senare då KAMRAN kommer hem till mamsi. Jag. Jag är mamsi. Det är det jag menar. Inte att jag beställer den hem till min mamma, det hade varit konstigt. Och min kamra är såklart mitt kid.

Satan så svettiga fötter jag har just nu. Hejdå!
 

lawd forgive me


Har läst en massa bloggar idag. Inte såna där fina-bilder-bloggar och "idag har jag"-bloggar. För ett tag sen så råkade Viola länka en blogg hon läser som heter http://violentmoreviolent.blogg.se och jag har läst den från start till nu. Plus en massa som kommenterat den bloggen. Darn it vad jag är glad över att jag inte har en osund inställning till min vikt och kropp, eller hetsäter eller svälter mig. Jag är ju visserligen inte överviktig och då antar jag att huvudspökena kring vikt inte bosatt sig i min skalle, antar att dom sätter camp lättare om man är missnöjd till en början över sin vikt. För satan vilket jävla fängelse det verkar vara. Jag menar jag är helt med i alko/drogmissbruk, då får man sitt nice'a rus iallafall, sen kanske ångest över att man inte skulle ha druckit fem dagar i rad eller KnArKat sönder. Men då får ju iallafalll det där ruset. Folk som sönderäter "måste" käka sönder och ahr ångest före, under och efter. Satan så drygt. Tacka vet jag vin.

Hahaha äeh. Ska kanske sluta skriva saker som kan uppfattas som snoffsiga. Alla har sina huvuspöken, är bara glad att mina inte är orsakade av ett övertänk av mig själv. Sen måste jag bara säga två saker som jag hatar med mig själv. 1. mitt sängbordskaos. Alltså vafan. Jag kan inte ha det rent på mitt sängbord. Jag har svårt att hitta yta till att ställa dit saker eftersom den konstant är fylld med gamla tallrikar och glas och skräp som jag staplar på varandra så att mer får plats, ha ha. 2. mitt äckliga hår i duschen. Borstar alltid ut håret med fingrarna då jag har balsam i då jag duschar. Och håret som fastnar i händerna kletar jag antingen fast på väggen ("Jag tar bort det sen") eller så lägger jag det på blandaren. Visst heter det så? Där man sätter på vattnet och bestämmer värme. 

Jag är bara sån. Jag stör mig på mig själv. Fatta vad andra i hushållet måste störa sig. Ha ha ha. Klockan är mycket och jag vet inte om det här inlägget kommer vara kvar imorgon, haha. Ska sova och kolllar in bloggish imorgon för att dubbechecka ifall jag är vettig eller inte.

tapas

Käkade lite lamm, vårrulle, paprika och halloumi.

Hahahahahaha förlåt för att jag ser stelare ut än bränd knäck. Livet.

Emzan

Heyå, är hemma just nu efter middag med Emelie på tapas. Victor och Johan satt i soffan och youtubade musik då jag kom hem och inväntade Kennie som bor en bit ifrån Umeå, och är på besök. Så just nu så sitter vi i köket och dricker lite  Lyssnar på Äntligen FF. Petat in  Everything But The Girl - Missing såklart. Hur kan jag inte petat in den förut? AbZoLuTe Fab. AND I MISS YOOOOOOOOOOOUU YEAUHAH. 

webbis

 
Alltså, har ju inte haft kamera dom senaste dagarna, så webcammiz från senaste dagarna får duga. Dom tre första är ifrån idag, för typ fem minuter sen. 

Har upppdaterat mina listor lite på spotifayan lite också. Och sett en hel serie och hittat en till. Ena serien heter "My Mad Fat Diary"  av Rae Earl, som jag hittade hos Tyra Elvira och OMG LOVES IT!!!!!! Strecksåg det på en kväll. Serie nummer två är "Summer Heights High" Haaaaaaaaaaaahahahaha, alltså, det är så jävla roligt. Det är nog svårt för vissa att tycka den är bra, den faller nog inte alla i smaken, men alltså herregud vad jag sitter och stirrar med öppen mun i halvskratt och chock. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Prova se två avsnitt och säg vad ni tycker, den finns på Piratebay. Åh Ja'mie. 
 
"Who are like, the hot girls?"
"Well there's Holly and her friends, but they're bitches."
"Are they mean to you?"
"Yes"
"Can you introduce me to them?"


Och "See you guys on MSN TONIGHT!"

Och "i said PUCK you miss, with a p"


Hyn då?


Jag brukar ungefär aldrig ta bilder i den här vinkeln. Konstigt. Känns ovanligt.

Iallafall. HYN DÅ? HUR TAR VI HAND OM HYN? Eller hur tar jag hand om hyn? Folk skriver konstant om mirakelkurer och världens bästa krämer, men alltså helt ärligt så behöver man inte alla dessa krämer. Jag använder varken, dagkräm, nattkräm, skrub eller något sånt. Jag tar bort sminket med olivolja och vatten eftersom att jag alltid har vattenfast mascara, och sen har jag en ansiktstvätt från apoteket som jag tvättar ansiktet med efter jag tagit bort mitt smink. Jag sköljer ansiktet i vatten på morgonen. 

Så, tvätta bort sminket innan du går och lägger dig, pilla inte i ansiktet med fingrarna (bakterier och smuts) och skölj ansitket på morgonen. Har du problemhy så är det väl en annan femma, då borde man se över sin kost och sin livsstil. Basta och stressa ner typ. Samma sak med om man är supertorr. För alltså är det så att du konstant använder återfuktande krämer och liknande så vänjer sig din hud vid dom och skiter i att återfukta huden själv. Det blir som en ond cirkel. 

Ingen kamera


Jag har ju inte haft någon jävla kamera, så har inte kunnat ta några bilder, och det suger att blogga utan bilder, ha ha ha. Hittar inte laddaren till min gamla kamera heller. Men jag har typ bara chillat sönder. Och insett hur mycket jag hatar bloglovins reklam. Alltså, hur fan kan H&M vilja ha en sån störande roll over reklam?! Vem FAN vill råka se deras reklam? Den förstör allt. Allt förstör den. Man kan inte längre sitta i lugn och ro och snuskläsa sina bloggar som man gör i vanliga fall, utan man måste vara försiktig med var man sätter musppekaren annars så börjar den där satans musiken från H&M's reklam tokspruta ur högtalarna. Mute mute mute. 

Sen har jag skickat den här bilden till alla fisbokkompisar. Eller inte alla. Bara 20 stycken. Jag la också till att vi ska kila ner till närmaste majbrasa senare mot kvällen och köpa varmkorv. Sen så skrattade Calle till och sa "Oj, ida! det var inte meningen, eller, jag svarade taskigt på ditt mejl, sen insåg jag att du skrivit till 19 andra också...." *fnissar*

"Neej, men nu måste jag ju komma på något bra att svara så ingen tycker att jag är en tönt" svarade jag.

Sen har jag också sett klart "Extras", en komediserie från BBC med Ricky Gervais, ni vet han från The Office UK? Den var jääättetetetetkul. Se den. Mihihihihihi fniss. 


kränkning på facebook

ZuMmEr PiC*^^~~*

Tänk vad kul hörrni. Jag antar att ni liksom jag har en massa människor på eran facebook som ni "knappt" känner och det är ju såklart dom som också sprutar ut bäbisar. Dom är många, bäbisarna är många och din facebook är smockfull av dregglande barn.

Tänk om..Tänk om man skulle lämna en sån här kommentar "Ful han var endå.."

Sen inte kommentera mer.

Det hade varit kul.

Eller kanske "Konstigt att två så snygga människor kunde få ett sånt fult barn! =)"
Osäker på smajlisen. Om man vill svara på den kommentaren så måste man givetvis låtsas TRO att man gett dom en komplimang för deras snygghet. 

Det hade gjort min dag i alla fall. Men sånt håller jag inte på med längre. Det är gamla Ida. Gamla Ida blev konstant avstängd från olika internetforum för briljanta kommentarer som ingen fattade eller tyckte var kul. 

Det bor en liten elak Jag i mig själv. Tur att jag har blivit för blödig dom senaste åren.


pulled beef

 
Bilder från i helgen

Eyååååååååååå! Säger det som (Dee i it's always sunny) Jag håller på att göra pulled beef, någon som käkat det? Jag använde högrev, slängde på svinmycket kryddor, olja, tomatpure och vitlök. La ett bakplåtspapper över köttet och slängde in det i ugnen på 100 grader. Det ska vara där i sex timmar, så någon gång i natt är det klart. Välplanerat som vanligt. Det är absolut något jag borde kamma hem ett pris inom. Planering. Har också skickat in min kamera på reperation (blixten fungerade ju för fanken inte) så har ingen kamera. Eller jo, jag har ju två gamla, men hittar ingen laddare till dom. 

Kamera då. Funtar på att KlIcKa HeM en ny. Alltså, inte en festkamera, utan det kan jag ju använda G12'an till, utan en att ta feta bilder till. Så, en canon 60d eller en 600d. Vill ju ha en vridbar skärm. Om det är någon som vet om det finns någon i samma prisklass med vridbar skärm, hojtis.

Skatteverket


Har nyss deklarerat. Fattade inte ett skit och hoppas att jag inte hamnar i någon sorts trubbel för typ felaktig deklaration eller något. Föresten, låt säga att du är en student och har lågt med cash, då blir erbjuden att betala ALLA mina  räkningar varje månad mot en summa pengar, hur mycket skulle du begära och visst fanken är det inte en dålig idé? Jag menar vafan. För att sätta sig ner typ en gång i månaden och betala en annans människas räkningar för typ en femhunka eller en tusing, det hade väl vem som helst gjort? Fatta fantastiskt att inte behöva tänka på sån skit någonsin.

En sak till, du är FORTFARANDE student, okej? Så, du bor inte i din hemstad och måste såklart ha någonstans att bo. Du får bo hos någon gratis ifall du VARJE dag städar/damsugar/skurar/diskar och typ byter kattlådan. Hade det varit värt det?! Ja! ELLER HRU? Visst fan borde folk vilja göra detta.

Då hade man alltså LÄTT kunnat leva utan att ta lån som student. Hyran ligger ju annars på typ 2-3 tusen, plus en tusing för räkningar. Vem skulle inte göra detta? Det är ju typ den bästa dealen någonsin, kanske, typ.

You can't sit with us - tee

You can't sit with us/eBay 
 
Enda jag hittade på ebay, man får väl klippa och ha sig ifall man vill. Jag gillar den som fanken. Den är HiLaRiOuS. Den skulle tydligen finnas på Brandy Melville, men hittade den inte i sortimentet, men dom hade annat fint endå, så HÄR är den webshopen. Heygia-modell-Mathilda är med där som modell. Det var kul, för jag ba "heyåååååååååååååå JAG känner TYP igen HENNE OMG VEM ERE BRORS?" För visst äre hon? Palla bry. 

Heyååå kändisar

 
Halsbandet från eBay huheuhuueeeuhuehu

FERLÅT för distanseringen. Kan man säga så? Bryr mig inte, jag för väl säga så om jag vill. Har knarkat kändisar idag. Ni vet, riktiga kändisar från Hollywood. Om jag skäms? Eh hell no. Jag älskar skvallerblaskor och intervjuer. Jag har youtube'at sönder: Jennifer Lawrence och Mila Kunis, sen har jag kollat väldans många randomkändisintervjuer med Ellen Degeneres. Ja. Jag är totsally fast. Jag kollar med spänning och entusiasm. Jag kommer aldrig att tycka att det är pinsamt. Det är frikkin fab och jag njuter som bara den varje sekund. 

Smaskar och är nöjd. Kändisars privatliv.  Mums. Dags att börja stalka någon ny. 

Två från igår

 
Har just gått en prommis ner på stan med Petra, vi käkade bakismat på donkish. 100 procent diet. Vi satt där väldans länge och pratade om bra saker. Glädje glädje glädje. Man måste verkligen försöka tivnga in bra sake i huvudet. Skratta åt det dåliga som varit och se fram emot det bra som komma skall. Inse hur mycket som finns att uppskatta, tvina sig själv att uppskatta. 

Uppskatta uteserveringar, tisdagsscharren, trädgården, Båtarna i stan, gräs, asfalt, hav, fin fågelsång. 

Vi pratade sommar. Vi pratade om hur fantastiskt det är då det är ljus hela natten och när man gå hem efter en efterfest så är solen uppe, man får lov att dra ner perseinnerna, men det gör inget! Det är sol! Det är ljust! Det är fest! Grilla! Balkong! 

Pengar och kläder och fina saker är det sista man ska oroa sig över. Haru flussar till hyran och käka så är du frikkin set. Du har allt redan. Man måstet kliva ur sin kropp och kolla på sitt liv från en annan vinkel. Stanna upp och andas och inse. 

Eller så kan man bara ligga inne och hata sig själv, sin vikt, sitt liv, sitt hår, sitt förflutna.

Välj.
 

holaSåhär ser jag ut ikväll! Nu ska jag trycka käk sen ska vi kila över till Totte. Kör föresten på en mils lång eyeliner och i lajk it! 

09/10/11/12

08/09 är inte säker. så det gööör miiiig till typ ehhh 16? Och ja, jag har alltid rockat hatt.

2010! Hade fanken mörkt hår länge.

Nyår 2010, fortfarande mörkt! Och jag måste ju ha vägt typ 50 kilo här. Victor också, ha ha ha.

Det här är början på 2011 tror jag. Fäst med fina bruttisarna, och här så HATADE jag vin. Det var det äckligaste jag visste. Jag taggade till och med en bild på mig och Petra på facebook där taggen var på hennes vinglas och det stod "äckelvin antar jag" ha ha ha!

Flera månader senare 2011, hösten tror jag. då hade jag fint ljusbrunt hår och min älskningsklocka och favorithalsband som jag hade på mig typ varje dag. Bilden är från min och Victor andra lägenhet, en källarlägenhet på Haga, den första hade Victor innan vi blev ihop på Teg, där bodde vi tillsammans i några månader, sen fick vi denna. Sammanlagt har vi bott i fyra lägenheter ihop.

2011, Innan Jennipoo och Jullan åkte på sin asienresa. Här på Allstar.

2012 med sinnessjukt mycket utväxt. Nu har jag ju nästan utväxt ner till titsen mina. 

Nu är det ju inte såhär mörkt, det är ljuset och blixten som gör det. Men såhär vill jag att det ska se ut. Ska antingen låta håret växa ut och få bort det superblonda i topparna, eller ta en tripp till frisören och be dom tona topparna lite mörkare så att det inte blir en sån himla kontrast som det är nu. 


Är inte säker på alla datum och så, så om mina kompisar har bättre koll hojta, annars blir det pinsamt SOM FAN!  hihi.

HÄJHäj häääääääääj, mitt inne i Planet Earth, har sett tre delar och det är fantastiskt, är skräckfascinerad och äter och dricker gott. BE ER BE!
 

ALLSTAR


Käkade det vanliga, drack mineralvatten. Jag är kul och förutsägbar. Vi gick till tapas, men dom hade inget barnanpassat till Emelies unge. Hon kan inte direkt käka typ inlagda oliver och what the shit dom nu har på menyn. Så vi käkade lite nötter och gick därifrån, ha ha. 

Jag har laddat upp med rödvin och ska snart gå på ica och köpa något göttigt. Jag och Petra ska nämligen mysa sönder i soffan och bli lite lulliga och se på Planet Earth. Jag har inte sett det, men alla andra verkar ha gjort det. Har sparat imdb-länken i "saker jag ska se" mappen i mina bokmärken. Bland alla andra dokumentärer som mest handlar om mördare och såna hemska saker istället. Det är jag det. 

Hojt!

Hojtiz

 
Såhär såg jag ut tidigare idag då jag var på stan. Hängde med Emelie och hennes kompisar plus tusen barn typ. Fan vad barn älskar mig. Det är så enkelt att prata med dom. Hjärndött och bekvämt. "Vilka skor vill du helst ha?" "Dom med prinsessor på" "Jaha! Dom här då? Med bilarna från Cars?" "Mm det är DOM jag vill ha" "Ja visst var dom coola? Men dom HÄR då, med hello kitty??" "Jaaaa det är DOM jag ville ha"

Ha ha ha. Dom har ingen aning om vad dom vill ha. Dom är så lättlurade. Det är därför det är kul med kidzen. Man kan hålla på såhär i en evighet. Drog den här då Emma, Emelies tvååriga dotter blev tjurig och ledsen för att hon inte fick kläderna hon ville ha på H&M "Men Emma! Vet du vad vi ska göra idag? Gissa!" Hon är fortfarande lite sur och vill inte svara, då säger jag "Vi ska ju gå på en ny restaurang, som du aldrig varit på! Kul va??" Då glömmer hon bort hur arg hon varit över tröjan och början tjattra om att det skulle vara JÄTTEKUL om hennes pappa var där "Jaaa, pappa med pappa" "Ja kom! Mamma pratar med pappa nu, vill du prata med honom?"

Det gör hon. Hon får telefonen och är jätteglad och säger i princip "Mjau mjau mjau mjau mjau" till sin pappa i telefonen. Mjau. Ha ha ha. 

Lurad. Nu glömde du bort kläderna. Ägd. Jag känner mig som ett kaxigt coolt mastermind då jag är i närheten av barn. Kaxig för att jag är bättre än dom, cool för att dom obviously tycker att jag är cool som fan och masterminded för att jag kan lura dom hur enkelt som helst. 

I'm så smart. Smarter than a 2 year old. Daaaaaaaaaaaaaamn gurl. 

Snart? Sommar? JA!


Jag och Jempa drog ut mycket! Vi åt sushi och chillade på sveaballen i solen så länge det gick!!

Vi åt mysiga baguettefrukostar på balkongen.

Vi grillade och jag älskar kött och bara längtar tills man kan känna grilldoft var man än går i Umeå.

Vi pyntade balkongen med en massa blommor. Vi har en fin lite blomaffär några hus ifrån oss bara, så vi tog en prommis dit en solig dag.

Jag, Petra och grabbarna hängde på rampen och drack öl och gjorde tummen upp åt småkillar som stajlade på sina cyklar för oss

Vi var på fiskeresa och killarna fick äntligen fiska så mycket dom ville och vi blev jättefulla och jättebakis.


Jag hade fin lugg och ljusare hår

Vi drack G&T på balkongen och åt en svingod omelett

Och jag ältade sönder Allstar. Fan vad jag är less på deras mat nu, haha. Nästa blir tapas. Ska käka där någon dag i veckan. Och Bishops såklart.

 

Lax


Här två bilder från tidigare idag såattehhh jaaaaaaehh. Heeeeh. tänkte bara berätta om vadjag åt tidigare idag, och för bågon timma sedan. Vi köpte en laxsida då vi handlade så jag gjorde den till middag i ugnen. Stekte sparris och ugnsrostade morötter. Och sen en duchesse med riven ost över. Men jag inser att jag inte har någon sås att göra, men det gick bra endå, brukar göra stuvad broccoli till, men hade inget sånt hemma.

Så efter min träning så tog jag fram den kalla laxen igen, men istället för att äta det jag åt till middag så gjorde jag fetaostcreme på kvarg och persilja. Smula bara ner fetaost i kvargen och strö över lite persilja. Det var fantastiskt. Ät det. Ät ät ät. Funtar fanken på att skriva ner alla maträtter jag käkat den senaste månaden i den här bloggen. 

Ögonbrynsvideo

 
Ha ha ha ha ååååååååååååååååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhh herre min je. Inte den bekvämaste situationen jag varit i. HEJ!  HEJ!  Varför är videon så jävla utdragen i super widescreen för föresten?! Wussup

Det svåraste är fan att välja en låt när man ska klippa en video.......... Har iallafalll målat mina ögonbryn i en video och fyfan vad konstigt det är att spela in sig själv. Jag satt och var NERVÖS. VA?! VA?! Snacka om ovan.  Så antingen Brotha Lynch Hung eller Digital Underground känner jag. Alltså, det är ju för fan viktigt, det är liksom låten som kommer att spelas då jag sminkar mina ögonbryn och låten jag ska känna att "den här, den här låten ska få vara med i en video med mig" Stora beslut kommer att tas denna dag. Soundtracket till mina ögonbryn bestäms idag. Största jag varit med om denna vecka. 

Lördag på Allstar

Vi gjorde en en kortlek! Antonia hade ingen och här är en utav damerna. Antonias inre konstärsgeni lyser igenom.
 
Victor kom förbi på Allstar! Inte likt honom alls. Han ba gled förbi. Han hade med sig Jonas, som inte är med på någon bild alls dock. 

Eftersom att vi började kvällen hemma hos Antonia så finns det såklart is-shotglas. Allt som har med sprit och fest finns hemma hos Antonia. 

Eftersom att min kamera inte har blixt så fick det bli jättesuddiga bilder, men vad fanken, det är ju bilder! Bilden längst ner till vänster är i Antonias bar. Ha ha ha. Ungkarls-lyan. Finns det något liknande ord för damer? Jag behöver det isånnafall.

Och vi är jätte-synkade jag och Tonky, som ni ser. Petra, inte så nöjd, ha ha.

Det var min lördag det. En jävligt dryg sak som hände var att det var svinlång kö på Allstar och vi gick före i kön för att vi stod på listan, vakten påstår att vi inte gör det så vi får gå några meter ifrån och stå där i typ tio minuter och råringa samtal och typ stå och skämmas tillsammans. Vakten kommer efter ett tag och säger att vi visst är med och vi får gå in. Ha ha ha. Tur. Jävligt tur. mina ögonbryn


Okej! Såhär ser mitt "bra" ögonbryn ut utan smink. Rätt enkelt att fylla i.


Och mitt SÄMST-ögonbryn. SER NI VAD JAG HAR ATT JOBBA MED?! Vet ni hur lång tid det tar att få dom likadana? Rakt upp. Alltså, jag bryr mig ju inte hur det ser ut innan eller efter smink, det är bara det att det tar en sån JÄVLA tid. Kunde jag inte få något annat fult istället, som inte är drygt, utan bara fult? Ha ha ha. Ni vet folk som hatar deras pattar och tycker att dom är för små. He ba å operera't. Det här jävla ögonbrynet kommer att chilla sönder övenför mitt vänstra öga resten av livet. Ha ha. 

Och fy tuzan vad jag är blå runt ögonen. Idag så kommer jag att kleta på concealer så att jag ser pigg ut. Låter bra. Låter prima. Älskar vad smink kan göra. Smink kan fan FIXA mitt ögonbryn för fanken! Halleluja! Prisa smink istället för att fördöma ögonbryn eller andra saker som smink kan fixa om än tillfälligt! Puss puss sminket! Lav ja! 

Skabbig nanting

 
Alltså hemskt hemskt oduschad har jag varit idag. Mår nästan illa över mitt hår. Käkade på Café Göteborg med Victor idag. Det är typ allt jag har att säga. Så tråkig är jag. Förutom det så var jag på myrorna, det sög balljunge! Dom har ju tydligen möblerat om sönder, så man kan inte hitta ett jota heller. 

Min dag räddas av Here Comes Honey Boo Boo. Satan i gatan vad glad man blir av att se dessa människor. Helt hjärndött och fantastiskt. Vad är det man säger? googlade vad det var man säger, såååååatte det ordet jag sökte var ett låneord, vet ni vad "Hassliebe" betyder så vet ni vad det är för ord jag skulle ha använt för att beskriva denna serie. Gåggla om ni inte kan tyska, ha ho ha.

Återkommer imorgon med en intresantare version av mig själv. Imorgon sjunger jag "which me am i gonna be todaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay, I gotta closet full of meeeee's. Am I gonna be the happy me? am i gonna be the me that stinks? "

Sen så ska jag bara bestämma mig. Jag ska vara the happy me! Aw lord. Låt som Andy, Kevin och Darryl sjunger i säsong 7.


as long as there's that "tic tic" followed by that bump

Bilder från igår. Håret lockade jag med plattång. 

Låt i rubriken? West Savannah med OutKast. Väntar på min brorsa som ska komma förbi och hämta upp dom senaste avsnitten från TWD sen ska jag bjuda han på några koppar kaffe med grädde i!  Har föresten tagit en bild på hur mina ögonbryn ser ut utan smink och hela ögat är som osminkat, fyfan vad sliten jag ser ut, ha ha ha. Tänkte lägga upp Bilderna igår, men herregud, jag balllade ur! Töntigt va? Bara för att jag sagt detta nu, så måste jag ju lägga upp dom. Man är ju inte perfekt, det är ju ingen, eller hur? Juste. 

Nu ska jag sminka mig lite, trycka en banan och fundera ut vad jag ska ha på mig ikväll. Är inte så trött och bakis, då gick jag endå och la mig halv fem igår. Sen ska jag antingen följa med lilla Petra på Ica eller något för hon ville ha sällskap, sen till Tonkymonki för FÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄZT. Har ni läst bruttisens blogg? Inte? Klicka HÄR för att komma till min lilla monki's-blogg.

HOLA

 
Har just fått grabbarna att ta gruppbilder, hahahahahahahha. Fan vad jag är bra. Dom vill aldrig det. Men då säger jag såhär "men hallåehhhh tänk i efterhand äre typ kul ba, assåeh tänk grabbar" och DÅ blir dom jätteövertygade. Dom förstår inte att bilder är kul fören det har gått tre år och sen blir dom ledsna över att dom inte tagit några bilder dom senaste åren. Men då säger någon "Ida har ju asmycket bilder iofs.." Och det har jag. Eller, ja. Jag hörde Victor säga det till någon för någon dag sen. Tror inte "alla" säger "HöRrNi IDa Har AsmyCekT BilDer YAo" .

Brb.  nu kickade 5 On it med Luniz igång, måste kila!

update - klockvägg

 
Har en ny klocka! Den svarta, jag fick den av mamma. Visst är den fin? Det behövdes något mörkare och i ett annat material. Och vet ni?! BMWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWN är hemma. Äntligen har vi bil. Jag är kär i denna bilen. Den är så fin och fantastisk. Den har en jättefin mörk grön färg och insidan är i beige läder och allt är bara fint. Plus att det är fina fälgar också. Och svinbra ljud i den. Så nu  ska vi storhandla på ICA maxi. Jag älskar att storhandla. Det är så jävla kul. Planera middagar, frukostar, mellisar och hushållsgrejjer. Lukta på sköljmedel, hallå?! 


saker jag är rädd för6 saker jag är  rädd för:
 
1. Att råka skita ut tarmen. Alltså tänk bara. Vad fan. Sen sitter man där på toan och funderar vad man ska göra. Ska man ringa någon? Behöver man hjälp? Kan man ba låta den "gå till sig" av sig självt? Åh, hemska tanke. 
 
2. Mitt eget blod. Eller ja. Inte rädd precis, men är jag inte beredd på att jag ska börja blöda i en lite större mängd än vad som kommer efter ett skrubbsår så tuppar jag nästan av och kroppen börjar skaka utan att jag kan göra något åt det. Jag blir illamående och vill spy och svettas och fryser. 

3. Djupt vatten. Jag trodde först att jag bara var rädd för mörkt djupt vatten, men jag har insett att är det för djupt så får jag panik. Jag måste kunna bottna och helst kunna se mina egna fötter då jag står. Jag har världens hajskräck.

4. Lastbilar/timmerlastbilar. Jag har aldrig varit rädd för det förut och skrattat åt folk som trott att timmer ska ramla ner på bilen då man kör om. Fnyst. Tills i somras då vi var påväg från IKEA och hamnade en bil bakom en timmerlastbil som från ingenstans fick punka på ena framhjulet och svängde rakt över på andra sidan vägen och voltade in i en bergvägg. Killen klarade sig, men inte kort efter att Victor och en anna kille sprungit dit och hjälpt han ut så började den brinna. Så nu är jag livrädd för timmerlastbilar.

5. Mörker och onda andar. Jag veeeeeeeeet. Men jag har alltid varit jätterädd för det. Jag vågar aldrig vara själv, och jag skulle aldrig i mitt liv bo i ett hus då jag inte kan skylla på grannarna då jag hör ljud. När det var som värst så kunde jag komma hem efter skolan och inse att pappa inte var hemma, då kunde jag sitta ute på verandan tills han kom hem, och då var det vår, så det var inte mörkt ute då man kom hem. Jag har en gång inte tänkt på att pappa inte varit hemma, och bara gått in på mitt rum och insett att jag var själv, så då sätter jag mig i sängen snabbt och börjar ropa för att kolla om han är hemma. Inget svar. Jag får panik och bara lägger mig under täcket och nästan halvt håller andan för att jag inser att jag aldrig skulle våga gå och sätta mig på verandan. Jag var fan fast där inne tills han kom hem. 

Jag springer alltid sista biten från toan till sängen på natten och hoppar snabbt som fan sen slår hjärtat lite extra sen kan jag slappna av. Jag är alltså inte rädd för utomhusmörker eller att vara utomhus i mörkret över huvudtaget. Utan jag är rädd för att vara inomhus själv i mörkret. 

6. Att ramla på badhuset på deras hala typ betonggolv. Vet inte. Är bara rädd och tänker skitmycket då jag går på badhuset att försöka att inte ramla. Tror att det kommer göra jätteont och är därför jätteförsiktig då jag går. Alltså jag har aldrig ramlat eller så, men det är något som sitter kvar sen någon unge ramlade på badhuset och började blöda svinmycket.


Ha ha, ja. Hoppas ni också är rädd för knäppa saker så att jag inte känner mig ensam....

Läderjacka


Den här jackan har jag haft sen jag bodde på haga. Jag tror det var på vintern 2012 eller 11. Eller våren 2011. Det är väl inte relevant egentligen. Jag had elyckats få med mig Victor till Linas Tur och Retur, tror det var ganska nyöppnat och jag var jättenyfiken på vad som fanns i butiken då jag älskar second hand. Vi går omkring och kollar och inget är på något sätt fint eller intressant. Det är mest gamla träprylar och lite vaser och så. Påvägen ut så ser jag en skinnjacka vid kassan ungefär. Jag liksom bara stannar upp och täcnker ba "fanken, den här måste jag prova". Victor är redan otålig, då han hatar att gå i butiker. "-jag provar den snabbt!" säger jag och går till provrummet. Den är fantastisk. Den är inte sådär jätteplastik och mjuk som annat fejkskinn kan vara. Den har en jättefin gråsvart färg och är i en liten söttre storlek. Inte sådär magkort och snortajt som alla andra skinnjackor satt. 

Den kostade tvåhundra kronor och jag var luspank. Och känslan av att bara gå därifrån utan den, att någon annan jävel ska köpa den för ynka tvåhundra spänn gav mig fan panik.

Victor gav mig tvåhundra kronor och sa åt mig att gå och köpa den. Fatta hur glad jag blev. Jag älskar den här jackan. Den är fantastisk. Men jag älskar Victor en miljard gånger mer och han är ännu mer fantastisk än vad en jacka för en jackgalen tjej som är fast i konsumtionsträsket någonsin kan vara. 

Hej svejs!

lägganSom jag bara dricker kaffe på och kolla posten och kanske tar mig en tur till Preem för att hämta ut paket. Det känns inte ett dugg jobbigt utan bara bra. Ni vet, gå omkring utan BH i sin skönaste tröja och fladdriga, luftiga och sköna byxor. Ska ta mig an träningen senare idag också. 

Juste! Vi har fått två intressanta svar (som inte är typ tomtebo..) på våran lägenhet som vi troligtvis vill byta, ifall det är en tillräckligt bra lägenhet. En på Öbacka och en på Haga. Känner mig dock väldigt kluven då jag inte känner mig redo att lämna delen av stan vi bor i nu. Jag har ju bott på Haga förut och där trivdes jag, men nu bor ju faktiskt många av mina kompisar typ fem minuter ifrån mig. Och jag är väl personen som är rätt bekväm av sig. Det bästa som finns är ju att man bor nära varandra. 

ZARA

KOMBINERAD KÄNGLIKNANDE SANDAL / Zara.

Gillar skor med lite färg. Den är är ju egentligen svinenkel att matcha, helsvart, helvitt eller bara ha på dig det du brukar och plocka upp olika färger från skon i accesoarer eller enskilt plagg. Det är fan mycket färger i skon och. jag gillar den. Har ett par helblåa, och det är mina enda par i färg. Gillar modellen också. 

Har sett allt utav Walking dead nu är är lycklig. Det kändes bra och rätt och kul och fantastiskt och bra igen. Sov till och med gött. 

Besviken på sig själv

 
Jag har dom senaste veckorna gått runt och klagat och haft mig. Jag har varit rastlös och lagt mig ner på golvet och suckat högt så att Calle och Victor ska höra mig och verkligen se hur uttråkad jag är. Jag har haft en otrolig LÄNGTAN. En längtan som jag visste att jag skulle bli av med den 1a april. Jag skulle vara så tillfredställd och min rastlöshet skulle varit botad. Jo, men jag har ju för fan väntat på alla avsnitt av The Walking Dead sen i jävla december. Jag har inte sett avsnitt för avsnitt utan sparat dom så att jag kan streckse dom, vilket är tusen gånger mer tillfredsställande. 

Igår natt så frågade Calle mig ifall jag hade sett det nya Game of Thrones. Jag ba "näe. Det har jag inte.." Precis då jag saft inte så kopplar min hjärna något. Något är fel. Jag inser att jag skulle kunnat ha legat och sett på The Walking Dead. Jag insåg att jag fått lov att skjuta på att se på alla avsnitt jag sparat på en dag till då det är 9 avsnitt och klockan var ett. 

Så som jag har ruvat på detta ägg. Ruvat så länge och när dagen kommer att det ska kläckas och jag ska äntligen få se lilla kycklingen så glömmer jag. Jag glömmer den viktigaste dagen i hela mitt liv, sen 2013 startade fram tills nu. Min kyckling får lov att ligga i ägget för länge. JAG har berövat mig på detta. 

Tänk om ni liksom gick hela våren och väntade på skolavslutningen och så missar ni den. Vafan. Visst eftersom att du missar den så får du ju gå på den dagen efter då den automatiskt flyttas fram pga dig, men du vet. Du vet att tack vare din dumma hjärna så får du sommarlov EN DAG SENARE än vad du skulle få egentligen. 

Så illa är detta.

Men nu ska jag se det iallafall. Vad ska jag ladda upp med? Vad ska man äta då man kollar på zombies? Något rött? Passande. Förlåt för gapandet

 
Känner mig som en sån här "=O". Känns sådär pinsamt, fast inte tillräckligt pinsamt så att jag skulle orka bry mig. Hörde ni att Kissie dizzade utseendehets kring specifika kroppsdelar på kvinnor? Rumpor var det om. Tur att hon inte uppmanar folk till onaturliga ideal med jättestora bröst, injektioner och vikthets. Tur att hon inte gör det. Tur att någon tar AVSTÅND från denna hets....Hon är ju SÅ himla klok. SÅ KLOK. Och vis. 

Hihi fnizz.

V NECK

 
Från Hå Äm. Kände att jag ville ha allihopen. Så jag köfte och jag köfte. Ställde mig i kön och dom öppnar en ny kassa och jag är för seg så jag kommer inte etta i den nya kön även fast jag stod hur nära som helst. Sånt är livet. 

Tänkte just skriva "Jag måste TVÄTTA" men det har jag fan skrivit tusen gånger i den här bloggen känns det som. Det är det enda jag tjatar om. Att jag aldrig tvättar. Tur att jag är inte en svunful människa. Det fungerar inte att vara ful och samtidigt vara en människa som går runt i smutsiga kläder. Det gör det bara inte

*wäh vem är du att säga om vem som är ful och inte wääääääh bläääää* Äeh men käften bara. Håll igen truten.


OUTKAST

Bilderna har abzofruitely ingenting att göra med inlägget, duh.

Är fan den bästa rapduon någonsin. alldeles för fantastiska. Att göra bra låtar, samtidigt som lyricsen är smart, rolig och djup. Hur kreativa får man vara liksom. Deras lyrics är så genomtänkt och jag älskar deras sätt uttrycka sig med så otroligt mycket metaforer. Jag känner mig dum men samtidigt sjukt utmanad till att förstå då jag lyssnar på deras musik. Jag älskar när rappare/musiker får en att tänka.

Bästa album är fan ATliens och Aquemini. Men när jag lyssnar på Stankonia och klassikerna därifrån vill jag peta in den i bästa albumenlistan. Det är ju såklart otroligt svårt, men jag känner att ATliens och Aquemini har overall bättre låtar genom albumen, medans stankonia har en del konstiga låtar där André har fått "leka" med musiken, vilket också är kul, och ger en hel del OTROLIGA låtar, men också en del som inte faller mig i smaken. Påtal om Andrés kreativitet och intresse utav musik i överlag och inte bara rap och hiphop, idlewild från 2006 är det nästan ingen hiphop på över huvudtaget utan liksom bara det André har känt för helt enkelt, visst att han inte ska få all cred, men det känns mer som hans grej än vad det känns som Big Boi's grej. Tänker mest på den här quoten

"Recording sessions became difficult as André 3000 wished to abandon his rapping vocal style in favor of a more melodic technique, an approach to which Big Boi and other producers were unaccustomed. In order to maintain musical cohesion with Big Boi and continue his musical evolution, André 3000 incorporated both techniques on Stankonia."

Håller på att göra en lista med bara Oukast på Spofify, så får väl se vilket album som jag sparar mest låtar på. Alltså, det är ju svårt också, då deras låtar är mycket mer än att den bara är bra att lyssna på, en låt kan vara lite wack, men lyricsen kan vara helt otrolig så man kan lyssna på den endå, förstår ni? Sen är det många låtar som kräver fler än en gångs lyssnande också. Toilet Tisha lyssnade jag på idag i bilen, jag ba ehhhh näe. Nu har jag den på repeat lirrom.

Favoriter är dessa, så har ni inte lyssnat något alls på Oukast barrabambam!

Mainstream
Elevators (Me & You)
Git up, Git out
Players Ball
Souternplayalisticadillacmuzik
Wailin
Babylon 
Jazzy Belle
Aquemini
ATliens
Chonkyfire
Wheels of steel
Two dope boys in a cadillac
Spottieottiedopalicious
Da art of Storytellin'
West Savannah
Slump
Return of the "G"
Wheels of Steel
Ms. Jackson
Pink & Blue
Mighty "O"
N2U
Mutron Angel

Ahhh, orkar inte mer. Klart det finns små låtar hit och dit jag tycker är bäst och som jag "bara måste peta in". Men dom här får räcka. Jag vet inte om jag stavat alla låtar rätt, då jag inte orkat kolla upp alla låtars stavningar och så.

Känner mig dock taskig när jag pratar så väl om André och säger inte ett jota om Big Boi. Men jag har liksom fastnat för honom som musiker på samma sätt. Big Boi var/är tydligen jätteduktig på att skriva, men fick liksom hjälp att träna på att rappa*. Medans det känns som att det bara fallit naturligt för André. Övertänker jag? Kanske. Men vad fan. Låt mig vara=)=)=)=)=)=)=) Föresten, kolla så söta dom är "Big Boi’s zodiac sign is Aquarius and Andre’s zodiac sign is Gemini. smash the two together and you’ve got Aquemini, until they die" Och aqueminirefrängen går såhär:

"Even the sun goes down, heroes eventually die

Horoscopes often lie and sometimes "y"
Nothin' is for sure nothin' is for certain nothin' lasts forever
But until they close the curtain, it's him and I - Aquemini" 

Kanske inte det roligaste inlägget för andra människor än mig och andra OutKast eller musik/hiphop-intresserade. Oj, såg att det blev långt nu, så kanske inte ens roligt för andra som ens är intresserade. Ha ha. Åh. 

Hojt!

*Alltså han är ju duktig på att rappa, det är han ju verkligen, det är inte det jag menar. Han fick faktiskt lov att få hjälp i början för att han inte var duktig.

RSS 2.0