HAH

 
Alltså JA! Vi var på Allstar igår och jag kom lite sent för att jag åkte med Julia på hennes cykel, så tjejerna stod lite för mig i kön. Jag hatar att trängas, jag känner mig som ett jävla fån då jag gör det, men Antonia var väldigt bestämd så jag gled in. Vakten kommer till mig och säger "Hörrö, kön börjar längst bak" lite argt, ni vet hur vakter är. Jag ba, aja, skitsamma, ses inne. 

Jag ställer mig längst bak, det är inte så himla många som står framför mig så jag frågar exakt alla i kön om det är lugnt för dom att jag går före och får stå med mina kompisar, jag var ju bara en åerson liksom. Alla sa att det var lugnt och släppte fram mig. Yes. Tills vakten kommer igen och ber mig ställa mig sist i kön, även fast jag förklarat för honom att jag har fått tillåtelse att stå där jag stod. Det skulle icke gå an enligt honom så jag får ändå ställa mig sist i kön, efter allt jag gjort. 

Antonia ser några hon känner, ropar på mig och jag går ur kön, och ställer mig i vip-kön och går in först. Ha ha ha. Fuck you vaktjävel. Alltså vakter är alltid fittor (förutom dom på scharren, dom är trevliga, och den där jättestora snubben ni vet, han brukar alltid vara snäll mot mig) så det känns så jävla bra då man kan kolla på dom och och genom bara en blick säga "Ha!" och sedan vända på tassarna och gå in på the klubb.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0