Rutiner

 
Igår när jag och Victor skulle sova så  berättade jag lite om mina sovrutiner och hur det liksom måste vara för att jag ska kunna sova. Jag kan tillexempel inte sova om det är något ljud på, inte heller något ljus. Han vet att jag aldrig kollar på klockan då den är efter tolv, för att jag får panik över att veta hur lite jag får sova, eller hur lång tid det är kvar tills jag måste stiga upp. Det fungerar prima för mig. Om jag råkar veta vad klockan är så blir jag jättestressad då jag vet att jag kommer att ligga och dra mig, verkligen i typ tre timmar, och då känns varje minut som en timme och jag känner verkligen hur lite jag kommer att få sova. Vet jag inte var klockan är så kan jag inte stressa på samma sett liksom.

Så jag ligger där och försöker tvinga mig själv att sova, men stressen över det faktum att jag vet att klockan är fyra på morgonen gör så att jag inte kan somna. Så det här är alltså en viktig rutin för mig. 

Så igår så ställde jag klockan som vanligt, på min nallish. Jag håller stategiskt för klockan på mobilen och ställer alarmet utan att se vad klockan är. Briljant.

Så Victor frågar mig om vi inte ska se ett till The Wire, men jag känner på mig att klockan är lite väl mycket och vil sova, då jag vill kunna vända lite på dygnet. Victor svarar "Ja, men vadå, då avsnittet är klart är ju klockan bara kvart i tre, det är ju inte så himla mycket!" Wow. Varför? Ha ha ha. Jag kollar på Victor så besviket jag kan typ, ba "Ahmen vafan Victor, tack...." sen han ba "jamen du visste väl vad klockan var=)=)" Min välrd gick typ sönder. Allt detta för att endå få reda på vad den där klockjävlen är.

Men näe min kära Victor, då hade jag väl inte hållt för klockan på mobilen då jag skulle ställa mitt alarm, elller hur!?=( Sen skrattade han, och jag typ gråtskrattade över min besvikelse.

Så imorse snoozade jag till halv två. Måste ta igen min sömn då jag har kunnat räkna ut hur många timmar jag sovit. Bättre lycka ikväll rå alla kompisar.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Alltså hallö knegar du eller??? är alltid så fundersam över hur du jämt har råd att käka ute?!?! mvh tjej med 40 kr på kontot

2013-08-21 @ 17:49:10
Postat av: alexaaaa.blogg.se

Alltså hallö knegar du eller??? är alltid så fundersam över hur du jämt har råd att käka ute?!?! mvh tjej med 40 kr på kontot

2013-08-21 @ 17:49:11
URL: http://alexaaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0