Vad gör umekidzen på sommaren?

 
Åker gummibåt längs älven i solen med bärs såklart! 

Eftersom att vädret är lite disigt idag så bjuppar jag på fina båtbilder från ett tag sen. Fan vad fantastiskt det är. Vi stannade ju vid hamnen då vi kom fram till centrum för att Manne skulle köpa alkohol på syrret, så jag tänkte att jag skulle passa på att kissa, då mitt tidigare försök att kissa som killarna i en avskuren ölburk inte gick alls. Jag skar inte muffen av mig, men då man sitter i en båt som är nästan precis i centrum och folk cyklar längs strandpromenaden så kryper sig prestationsångesten på, även fast man är jävligt kissnödigt efter att ha sänkt typ tre bärs, 1,5 liter vätska alltså. 

Hur som helst så såg jag min chans att springa och läcka inne på båten, perfekt liksom. Men tji fick jag, då en rysk morsa med sina tre barn skulle gå på toa före mig vilket tog typ en evighet, och sedan då det äntligen var min tur, jomen då så får jag ju reda på varför morsan stått utanför toan och vaktat ungarna som pissade, det fanns inget lås. Jag inser ju då jag står där inne också, att det inte går att sitta på toan och nå till handtaget för att hålla igen dörren - det var liksom omöjligt. 

Jag höll ju på att kissa ner mig så i mitt lull-rus så öppnar jag dörren och säger hastigt till en gubbe som väntar utanför att "JAG SKA KISSA NU ÖPPNA INTE DÖRREN"

Sen kissade jag.

Det var skönt.

Ha ha ha ha.

Kommentarer
Postat av: Nathalie

haha störd :)

2013-08-20 @ 16:47:36
URL: http://likefeathers.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0