Kväll i Umeå


Jag håller på att byta bloggportal hösk hösk hösk, så det är därför idaflodell.se inte går att gå in på då domänen håller på att pekas om till den nya bloggen. Hörs då allt är fixat!

Update:http://www.idaflodell.se/  är uppe, så kika in dit istället. Håller på att göra om så det kommer att vara lite halvstruligt dom kommande dagarna dock.

Tatuering

Här satt jag myste, jahopp jahapp!

Victor har tatuerat sig! Inte den som syns på bild, det är en gammal tatuering som han ska tatuera över. Den gjorde han själv för flera år sen bara helt från ingenstans. Han gjorde ett ankare med hans båtklubbs namn. Han har ju seglat hela livet, grabben. 

Jag sörplar kaffe och ska snart käka mina rester från igår. Gjorde en röd currygryta med citrongräs. Påtal om att laga mat, jag gjorde fyllekäk för någon helg sen, eller jag kokade ägg. Skulle göra ägghalvor m majo, rom och rödlök (ha ha ha) och när äggen var klara så tog jag av kastrullen från spisen och råkar spilla kokande vatten på mitt lår. Nu har jag tre brännmärken där som jag FAN I MIG hoppas inte blir några ärr. Typiskt att det ska hända mig. Vem fan käkar ägghalvor på fyllan och råkar få jävla brännmärken på benet. 

Mormor

 

 
Min mormor var nyss här, så vi drack en kopp kaffe och åt varsin minipizza. Eller heter det det? Pizzabulle? En sån där liten pizza som hon hade köpt på Hagabröd. Vet ni hur glad jag är över att jag har min mormor? Hon är så fin och snäll. Varje gång jag träffar henne om vi är ute och fikar eller om vi är här och dricker kaffe så känner jag mig verkligen glad. Efteråt vill jag nästan gråta för att jag är så glad att verkligen visar att hon bryr sig om mig och hur jag mår.

Och sen så har jag klippt mig. Det kanske man inte ser på dessa bilder, eller? Klippte av en decimeter ungefär, så det gamla blonda är nästan helt borta och nu har jag typ min naturliga hårfärg. Få nog lov att kirra bättre bilder, he he. 

HÄJ HÄJ HÄJ
He he he he, bra bild på Criga va? 

Sitter och gör det alla andra gör på en fredag. Planerar middag, kvällsplaner, chit.chattar med dom jag bor med, viker tvätt. Mja. Typ såna saker. Sen så lyssnar jag på denna också, det är Charlie hörrni! Lyssna!

Charkizar

 
 Det var typ detta jag gjorde igår. Träffade fina jeniz peniz på Coop i charken också, fatta vilken vardagslyx att se det fejset bara sådär liksom? Väl inne på Coop så ville Victor ha folköl till maten men han blev nekad för att jag inte hade med mig mitt leg, he he he he. Var jättenervös inne på systembolaget då Victor skulle köpa lite vin åt mig och precis då vi kommit in i butiken kommer jag på att jag inte har min leg, så jag får lov att vänta i väntstolarna, kan ju inte gå ut och vänta, då ser ju Victor ut som värsta utköparen..

Typiskt att jag inte kan namnen på alla salamis och skinkizar, då hade jag skrivit ut dom. Men en är tryffelsalami (omgä) och jag tycks mig minnas att en är en skinka där grisen bara ätit ekollon. Såattehhh...Sen såg vi Sopranos. KuUuUuUuul.

Nu ska jag åka till frissan, hejdå för alltid för tänk om jag dör.

Gravstenscitat

 
//Bilresa 

1. Blergh. Människor som endast bryr sig om ytliga saker såsom materiella ting, att se bra ut i sociala medier och pengar är på riktigt det mest avtändande som existerar.

2.Att vara konstant trevlig och prata till dom som läser ens blogg som om dom vore barn och gussimussigulla med sina "älskade bloggläsare" är så fjantigt att jag spyr i munnen. Att anta att dom som läser ens blogg avgudar en. 

VÄM BRYR SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG, innan jag dör kommer jag då fan inte skämmas över hur desperat jag varit ute efter andra människors bekräftelse genom ett yttre som inte speglar mig själv. Då får jag istället skämmas över att jag ens haft en jävla blogg över huvudtaget istället. Bara det gör att jag känner mig dryg *jag har en blogg wihooooo*. Men jag fjäskar då fan inte.

Gravstenscitat "Hon fjäskade då fan inte"

(Har sovit två timmar inatt, är en grinpelle, he ho he)

RSS 2.0