Kolla på tavlorna då, förfan.


Jag är en sån där som inte är så noga med saker, ni vet. Jag vet inte om det beror på den tiden jag bodde hos min pappa, och hur lite han liksom brydde sig om noggrannhet och att saker ska matcha och så. Men hur som helst. Har jag en tavla och vill hänga upp den så tar jag den enkla vägen och hänger den där det redan finns en ledig spik. Liksom fixat och klart! Visst, tavlorna hänger lite snett, och visst, handtagen i köket räckte inte till lådorna, så vi har olika handtag i köket. Sån är jag. Maka porslin? Nej herre min je, när glasen går sönder och jag bara har ett vinlas kvar så dricker jag ur champagneglas. 

Jag är också otroligt seg på att ta tag i mina projekt jag har hemma. Jag har till exempel två vita stolar, en stol som är ruggad och dom resterande är träfärgade, men ska målas om. Det är väldigt mycket omaka. Är en stol trasig? Asch, det fixar vi någon dag. Ställ den längst in, det är nästan aldrig någon som sitter där. 

Jag vill ju inte att jag ska vara såhär. Jag vill faktiskt vara noga, men det är så enkelt att halka dit. Det liksom sitter inpräntat i mig. Tänka sig att vara den som tar tag i saker på en gång. Hänger upp tavlorna dagen efter eller samma dag som man köpt dom. Tapetsera, dagen man säger att man ska tapetsera. Köper taklampor om det behövs. Vi har taklampor i köket och i dom två hallarna, men inte i vårat sovrum eller i vårat enorma vardagsrum. Jag vill ha taklampor. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen, det blir lätt så. Ni vet kila in ett par böcker under en bokylla-person. Det är vad jag är. Ha ha ha. 

Varför jag skriver om det här just nu är för att jag har fått jättefina tavlor av min mormor, svartvita fotografier på Umeå  från 50-60talet som är inramade i svarta ramar. Och jag har liksom bara haft dom liggandes. Jag hängde upp dom idag. Jag orkade inte be Victor om hjälp utan jag sa bara "Victor nu hänger jag upp tavlorna i trappen, och jag tänker inte mäta ett skit." Mäta, vem har tid till att mäta?! Dom ska ju upp på väggen bara. 

Nu hänger tavlorna där. Dom är fina. Jag gillar dom. Jag hoppas att alla mina gäster som jag kommer att ha framöver inte tänker på hur dom är upphängda. Man ba "Men vafan, kolla på tavlorna istället din mök". 

Just nu så sitter jag i min (Calles) fåtölj och väntar på att Victor ska gå och kolla. Inväntar en recension kan man säga. Nervigt. Han är ju en sån där petitess-människa. Han mäter och han mäter, och minsta lilla felvinkel, och göra om, göra om göra om. 

Som sagt. Nervös.

LISTA

Hur länge har du bloggat? 

Ptja, fick lov att kolla, men sedan i mars 2012. 

Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga? 

Jag har ju alltid läst bloggar, och älskat att läsa bloggar. Så jag har ju förstått det här med "bloggandet". Trodde dock aldrig att jag själv skulle börja blogga, och heller inte tycka om det. Älskade att läsa bloggar, men tyckte att bloggare vad töntigt. Emelie tjatade som fanken på mig, och tillslut gjorde vi en deal, som jag aldrig trodde skulle träda kraft. Emelie skaffade efter ett bra tag Facebook, då var jag tvungen att börja.

Vilken var den första blogg du förälskade dig i? 

Svårt. Tror att den första bloggen jag läste var Kenzas, eller läste och läste. Kollade mest in hennes bilder, ha ha ha. 

Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem?

Geniala. Speciellt mitt allra första inlägg HÄR

Hahaha, nu när jag liksom kollar så är jag amazed av mig själv. Jag är ju så jävla bra. Dock mycket webbisar. Och små bilder.

Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare?


Vet inte. Alltså, jag följer ju en miljon bloggar, men många utav dom markerar jag bara som läst rätt ofta. Sen kan jag fastna i vissa bloggar ibland också. Men jag är pinsamt nerkärad i bloggar som är från min hemstad. Det känns nästan obehagligt nära. Ha ha ha ha. Såeatteeee, finns det någon Umeåblogg där ute som vill bli förföljd av mig, så länkish. Man vet aldrig när du ser mig snegla på dig från andra sidan dansgolvet och ler mystiskt.

Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar? 

Nästan bara dagboksbloggar. Det är kul. Känner mig som en förföljare i smutsiga mjukiskläder och det äger.


Nämn en bloggare som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om. 

http://hannaek.com/ kanske. Började läsa hennes blogg för ett tag sen. Hon är liksom snäll och disco, och svär typ inte. Jag svär som fan. Och jag är liksom jävligt gungig och inte alls disco. Bra beskrivet va?

Nämn en bloggare som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om. 

Så många! Men främst http://ak47an.tumblr.com/ Jag tror att vi tänker rätt lika kring saker och ting och det är fantastiskt att internet kan liksom connecta människor. Flikar in http://chasey.blogg.se/ och http://likefeathers.blogg.se/ som verkar som helylle bruttor med fina hjärnor.

Vad tycker dina närmaste om att du bloggar? 

Jag tror att dom tycker att det är kul, förutom kanske några av mina killkompisar som tycker att jag är töntig. Men i smyg så tror jag att dom gillar det. 

Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?

Jag vet inte, jag har inte frågat. Det är en konstig fråga att ställa till sina vänner. Eller hur? "hörruuehh Petra........." jo, näe. Men jag tror det iallafall. 

Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?

Mjaeh. Jag är väl egentligen inte så brydd. Ibland kommer jag på att det faktiskt är folk som kikar in här och liksom läser det jag skriver, vilket oftast är det jag tänker på, så då känns det som att främmande personer är på besök i mina tankar. Det är lite konstigt. Men det funkar väl.


Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.

Tänkte säga porr, men jag har faktiskt skrivit ett inägg om porr. Såatteeeeeeeeehh..... 

I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?

Jag älskar ju att få kommentarer som liksom är roliga att svara på, intressanta kommentarer som liksom får mig att vilja skriva tillbaka. Inte tråkiga "Oj vad zöt gumman" Det är ju bara jättekonstigt när en cyber-människa säger så. Dom menar det ju inte ett dugg! Så sån bekräftelse vill jag inte ens ha. Vill jag att någon ska säga något snällt till mig så lurar jag dom att säga nåt snällt "Victor, VISST VAR JAG FIN I HÅRET, KOLLA, KOOOOLLAAAAAAAAAA" Snipp snapp så har man fått bekräftelse! Vad fantastiskt! Men bloggbekräftelse, meh *rycker på axlarna som petra*


Tror du att en kan lära känna en person genom att läsa hens blogg?

Jarå, det tror jag, lite svårt dock om man bara får läsa. Men det beror ju på bloggaren liksom. Sen kan man ju komma närmare personen genom att prata med den i kommentarerna. Då äre ju skitenkelt liksom. 

Har du träffat folk irl efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?

Nej, men jag hoppas verkligen på det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=D


Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?

Det tror jag absolut. Någon gång kan det nog bita en i röven. Man lämnar ju liksom ut sig själv på ett sätt man inte gjort förut. Till hela internet. Som kommer finas kvar i typ all evighet. *ryser, men blundar för verkligheten*

Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar? 

Näe. Ingen vill vara elak mot mig. Tydligen. 

 

Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar? 

Näe, eller kanske då jag blir svinförbannad på andra människor i ett kommentarsfält. Typ då man ger sig in i en diskussion om typ barn på flyg och så. Eller det ångrar jag inte. Det jag ångrar är att jag inte visade ÄNNU mer ilska i texform. Bloggkommentatorerna, here i come, man ba watch out!!!!! Ha ha ha. 

Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?

Att jag är rädd för att jag kommer ångra mig. Alltså typ inte imorgon eller om ett år. Men typ om 8 år eller så. "Tänk om", jag menar, tänk om jag sitter där och ba, vad fan har jag gjort. Eller tänk om någon arbetsgivare ba "Jag tänker då inte anställda den där knäppisen". Förhoppningsvis så har jag lika mycket självdistans om 8 år som jag har nu. Liksom tare med en nypa salt förfanken. Sluta lipa över något som betyder så lite som ett sandkorn. Huvudsaken är väl att man har haft kul på vägen. Sen kan man ju alltid stå för något man har tyckt, men erkänna att man ändrat sig. Herreguuuuuuuuuuuuuuuud, man måste sluta bry sig. Eller hur?

Tror du att du fortfarande bloggar om två år?

Förhoppningsvis! Jag är ju bara nybörjare i game'et. 


Sömnparalys/örhängen

 
Coola örhängen jag aldrig använt! Fanken, ska dra på mig dom i helgen om något skoj händer. Köpte dom på Returmarknaden för en femma typ. 

Till rubriken. Har ni haft en sömnparalys någon gång? Har haft det tre-fyra gånger varav två dom senaste två nätterna. Fyfan vad jag hatar det. Aldrig i mitt liv har jag haft så mycket panik som när det händer. Nu har det hänt på natten innan jag ska somna, och det är svinläskigt då jag är väldigt rädd för kvällar och mörker innan har jag haft det på morgonen, då var det också hemst eftersom att jag var ensam  hemma och visste inte vad jag skulle ta mig till. Då visste jag heller inte vad en sömnparalys var, så hela situationen var helt absurd. 

Fan, man tror verkligen att någon iakttar en, och man är så himla medveten om rummet man är i och ingenting är egentligen overkligt förutom tankarna, för jag har aldrig sett något, bara känns liksom energier och varit säker på att vilken sekund som helst så kommer något hemskt hända mig och jag kan inte röra mig. 

Undra varför man får sömnparalyser egentligen. Skumt. 

EMMA FYLLER ÅR IDAG!


Grattis lillbruttan! Kan ni fatta. Det är ju helt sjukt.Grattisgrattisgrattiiiiiiiiiiis pussssssssssssssssssssssssssssssssssss

Kan ni ge mig en bra låt?


För nu har jag gett er en bra låt! Parov Stelar - Booty Swing  


 
 
Annars jävlar. 

THANK YOU SMOKING TANK/VANS

 
Mitt sjukt tynga linne. Har inte ens köpt det själv, jag hittade det i en vansbutik åt Victor, han köpte den men ville inte ha den - kom han på i efterhand, så jag fick den. Ha ha, klirrrrrrrrrrrr i garderoben. Gagaroben. Sry.

Önskar föresten att det fanns något coolt namn till rödvin, som typ stänkare. Fast till rödvin åffkårs.

Bilder från typ 2005


Jag och fina Rosanna på Hamnis scen. Jag hängde där asmycket när jag var mindre och var med och planerade festkvällar och satt i kassan och åt godis, gick före i kön och dansade jättelänge i rökmaskin och på skumdiscon.


Jag på Subway, ha ha ha! Hängde där svinmycket. Kommer ni ihåg Kidz meal? Är det kvar? Dom dära runda bröden liksom. Åh, och tre kakor för en tjuga. Och lilla lilla Vickie med det finaste asiatiska håret.

 
Utanför Tottes mamma på Ömalm (ser ni Victor, ha ha) med joppe och grabbar. Och kalla folköl från statoil eller varma öl från systemet som jag fick tvinga i mig. Kom på en asbra idé då också, om man inte gillar öl: Köp en flaska Fanta, sen varje gång innan du tar en klunk öl så tar du en stor klunk Fanta och liksom gurglar den i munnen så att det blir skum utan att svälja, sen så dricker du så mycket öl du kan tills du känner smaken, då slutar du dricka. Det var min bästa idé då tyckte jag. Det fungerade prima.


Jag och Kneti på Ersboda hemma hos Jimmie. Här ser ni också hur jävla tunt hår jag har. Det där är typ allt mitt hår.


Jag i min fina läpp-piercing hemma hos Vicki (Trodde det var Carros rum=( Ha ha)


Tänkte att jag måste peta in två bilder från skolkatalogen! Haaah! Här är iallafall jag i åttan tror jag. Jag gick i
"pop" och det var som en extraklass. Om ni förstår vad jag menar. Typ 4 elever och 3 lärare. På bilden så äre Nina, jag och bonden. 


Här har vi ju guldkornet! Ha ha ha ha! Nian tror jag. Fantastiskt. Synd att inte hela bilden är med dock. Vissa kommer undan.....

Allstar/wayne's

 
Emma, Emelies dotter följde med och käkade. Barn är väldigt roliga att iaktta. Ha ha. 

Iallafall, påvägen till stan så lyssnade jag på musik i min mp3, och jag var osäker på om min mobil vibrerade då den ringer, så jag bestämde mig för att hålla mobilen i handen, och kika på den ibland för att kolla om den ringde, ifall den inte vibrerade dvs. Jag hör ju inte om den ringer genom hörlurarna liksom. Bra idé tyckte jag. 

Det visade sig att den inte vibrerade, och precis då jag skulle kolla ned på mobilen jag hade i handen så ser jag att jag på sekunden missade ett samtal. Som jag såklart inte hört. Men det har alla andra som jag gått förbi säkert hört. Jag har bara gått längs vägen och varit nöjd och lyssnat på musik, och hållt i en ringande mobil utan att mute'a eller svara. Bara gått och varit glad och sett dum ut. Min ringsignal är också väldigt hög och låter som en gammal ringsignal. 

Jaja. Det händer ibland. Inget fel med det. 

Åt föresten något annat än det vanliga. Det var rätt bra, men tror jag tar något annat nästa gång. Baj baj.

Att puta med venus, det är det nya.

 
Borde kanske tvätta spegeln. Ha ha ha ha. Ska dra ner på stan och käka middag på ett slag. KENNIE KOM NYSS HEM FÖRESTEN, HAN HAR NYSS TAGIT KÖRKORT! GRATTIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Plus att Calle frågade mig nyss om jag ville ha varmchoklad. Jag tackade ja och det är supegott. Han har till och med toppat med handvispad grädde och en liten uns av kanel. Vilken grabb va.

Scharinska

 
Var uppe till typ 8 imorse. Måste sova mer. Ser på bob's burgers och sönderslappar och halvsover. tröttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Then we can start 69'in like mature adults!


Börjat se Unsupervised, en ny animerad serie, Sweet Dee är tydligen med och gör en röst! Fett! Är bakis som fan. Tog inga bilder igår heller, bara den här bildserien som Kennie snappade på några sekunder. Får se vad jag gör ikväll, Har sovit från tre till sex, så är faktiskt pigg! Whaiiiiiiyaaaaaaaaaaaaaaay! Bakfickan kanske!? Älskar bakfickan, hoppas dom spelar hiphop!

Byxor på bena'

 
Hade dom som glida-omkring-plagg igår. Idag har jag dom tillsammans med höga skor smycken, ett tajt linne med smala band. Smink och smutsigt hår som jag försökt locka, men utan framgång, fettet ba slirar sig i håret. Badade igår utan att tvätta det för igår var det fint och inte fettigt, men idag så sprängdes det. Jag känner mig som en jävla fritös. 

Såklart kommer jag på det efter att jag sminkat mig i en timma, då vill man ju förfanken inte duscha håret, även om man försöker att inte förstöra det, så kommer det hända. Typiskt mig.

En rolig sak i min otur är att jag inte har aceton hemma (dvs mer otur) så jag kan inte ta bort migg gamla svarta nagellack, det har försvunnit helt på ena handen men inte på den andra. Så jag målade ena handen svart och andra blå. Ha ha ha. Det är ungefär det som har hänt idag. Kul va?!

Antonia ställde in drinkkvällen pga superdunderfeber och förkylning också, vafanken. Petra glider över hit efter att hon kletat på ansiktet, sen så får vi se vad vi kirrar. HEJ HEJ HEJ HEJ DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, HEJÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅFÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ. *oj sry min katt skrev på tangentbordet liksom sött vah*

Kaffe&Päron, fan

 
Alllltsssååååå, jag har alltså totalt glömt bort att vi har ett helt rum som är oanvändt på övervåningen, det står liksom bara tomt! Tänk hur många gånger jag kunnat fota där inne. Det  rummat liksom "är" nu, är ett rum med träningsgrejjer i. Nu blire fanimig ett riktigt halvhjärtat (ha ha) fotorum!

Visar vad jag ska ha på mig ikväll, lite senare, det är ju drinkkväll ikväll!!!!!!!!!!!!!!!! Är sjukt taggish alla brorsor.

Heroin

 
En väldigt bra blogg som alla bör läsa: http://envanligdagpaheroin.bloggsida.se/!

Den skrivs av en tjej som egentligen vill vara anonym, men med en lätt googling så hittar man vem det är som driver bloggen. Iallafall så är det den lilla rödhåriga tjejen som spelade Doris i Lilla Jönssonligan, och i den här bloggen så skriver hon om sitt heroinmissbruk som varat i många år. 
 
Det är en väldigt väldigt bra blogg och jag hoppas att hon en vacker dag skriver en bok, för då kommer jag att köpa den och lusläsa den! 

Är jättetrött, jag har varit på stan hela dagen och steg upp vid tio och har varit bakis. Så hörs imorgon, nu ska jag dricka juice sen se på någon nice serie:)

GOD MORGON!

 
godmorgon i min webcam! Fan vad längesen jag tog webbisar alltså. Min jävla kamera är död, precis då jag skulle ta bilder...........Ses, ska trycka lite er kaffe och dricka lite vatten. Föresten!!!!!!!!!!Vatten!!!!!!! Vet ni vad jag gjort? Vänta, först måste jag fråga har ni sett den där gamla Vicks reklamen? Ni vet då en tjej eller kille joggar i höstkylan, sen så springer hon till någon sorts fontän som ytan på vattnet har frysit till is på, och hon knackar sönder det och dricker det vattnet? Ja, klart alla har sett den och alla vill ju dricka sånt vatten. Speciellt då man är bakis, det är typ den reklamen jag drömmer om då jag är bakis.

Iallafall, jag har gjort sånt vatten. I en plastskål som jag tjoffat in i frysen med vatten i. Och det var DELIGHTFUL! 

OJ,glömde säga
HEJ, med bilder också!

Fan he glöm't ja'! Hur kun't man glöm  de?!

So fucking badass Kenny. Man, you say you fuck’n mess with me, I throw a brick in your face.

Hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


ALLSTAR


Jag hittade ett par JÄTTEFINA byxor som jag letat efter ett tag, fick tips av Malin att dom fanns på Gina, rätt billigt. Nu svängde jag in och hittade dom, för 49 kronor!!!!!! WOOT! Dom är slappa, utsvängda i mjukt fladdrigt typ, och höga i midjan och oj vad jag är kär. Ha ha. Åt det vanliga, drack det vanliga. Tänkte dock att "den här gången tar jag en alkoholfri daquiri, vettja!" Ni vet. Näe. Det värsta jag gjort. Varför? Varför gjorde jag det? Jävla skit. 

Får se vad jag gör ikväll, är ju sminkad, så kanske glider ner på någon bar och tar några bärs och äter någon nötmix. Ses!

"att bara njuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuta"

 
Jag och Victor får ofta för oss saker, typ "äehmen nu fan drar vi på ICA och köper asmycket saker vi tyckeer är gott, lite folköl också" sen ser vi på något tillsammans. Eller så får vi för oss att dra ner på stan och köpa en flaska rödvin och dela på den en kväll framför någon serie vi följer. Eller så drar vi iväg till Victors föräldrars fina stuga och laddar upp med middagar, goda luncher och äggmackor till frukost. Alltid äggmackor. 

Till och med resan i bilen, är liksom det mysigaste jag vet. Jag älskar när vi lyssnar på ashög musik tillsammans och sjunger med - jättehögt! 

På sånt humör är jag nu. Visserligen så ska jag ner och käka middag på stan med Emelie på ett tag, men fick bara ryck. Jag är en sån människa. Jag måste göra saker "nu nu nu". Jag får liksom spel och vill bara göra något. Om det är något så litet som att storstäda och laga spaghetti och köttfärssås tillsammans och äta det med tänd ljus så blir jag glad. 

Men nu är jag sugen på något stort. Men jag har inte tid! Ikväll ska jag äta middag, imorgon ska jag nog ner på stan och köpa något åt min lillasyster,på fredag äre drinkpartaj (jag ska komma dit på dagen och fixa och dona med tonky också) och lördag ska jag till lycksele och hälsa på min lillasyster.

När ska jag ha tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid till att göra fler saker jag vill? Middagen föresten, antar att det blir Allstar, men funderar och funderar. Drink till middagen? Daquiri? Vin? VATTEN? VATTEN? SMAL? TJOCK? Dessa bekymmer. Ha ha.

Föresten så kom min försenade födelsedagspresent till Victor igår. Köpte alla Kendricks skivor, inklusive dom då han rappade under K-dot. Wihooooo! 

Smink-snack-snack-smink

Jag använder typ nästan bara smink från Make Up Store. Dom har mycket bra basgrejer, typ som concealer, ögonbrynskygga och min favorit såklart - KANSKE VÄRLDENS BÄSTA cake eyeliner. Har ni problem med att hitta någon bra flytande eyeliner, om ni vill göra någon fläshig cat-eye-sminking så måste ni köpa den! Den kostar ca 170 kronor och räcker i en evighet. Den håller så jävla bra. Och sen kan man använda den torr om man vill också, om man inte vill ha en sån skarp linje. .

 
Tänkte att vi kunde blocka tillbaka lite, det är ju trots allt snart vår. Nu är vi positiva! Nu är bloggen glad igen!  Tror bloggen blev lite nedstämd då jag gjorde en väldigt vintrig header. Så jag bah eeeeeeeeeeeh sommarbilder gör väl alla glada, speciellt en blogg som inte ens har känslor?! Fan vad skönt. Ser ni hur cool fisheye-effekt jag lagt till? HE HE HE! Värsta proffzet!!!!!!!!!!

.


                      


 
 
 
Fina grejer, allt från Nelly! 
 
 

Multitoolet nummer 1


Det är ju händera såklart, men många glömmer en viktig detalj. En sak som händerna kommer till användning till om man har - otur enligt vissa, men TUR enligt mig. Torra händer.

Varför? Och vad fyller dessa torra händer för funktion?

Istället för att klia dig i ansiktet med fingrar/naglar så kan man använda den fnasiga utan på knogarna istället. En underbar känsla, för hela familjen! 

Tipsgalningen Ida. Johoru. Ida Flodell hon, ja, hon är en riktig tipsare hon.

Nattlista

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? Något släktnamn tror jag.

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?Väldigt svår fråga. Måste välja kärlek utan sex. Skulle aldrig kunna leva utan kärlek. I slutändan är det allt. Tänk er då ni är åttio och ni valt "sex utan kärlek". Då har jag hellre en livspartner jag älskar och vill spendera varje sekund med. 

3. Vilken var den senaste filmen du såg? Magnolia

4. 
Har du bra självförtroende? Jarå, har bra självkänsla iallafall, självförtroende är ju något som kan komma och gå, från dag till dag.

5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? Duscha, men jag är för lat. Får sitta här i oset ett tag till. Annars sitta på en flygstol till något varmt ställe. Kennie är hos oss nu i några dagar och han har tjattrat sönder om Sri Lanka. Men helst Aruba. 

6. Nämn tre saker på din att-göra-lista? Ha ha. 
-boka tid psyko
-hämta ut paket
-skor hos shorty-kängor/lämna in skor

7. Beskriv ditt drömutseende. Alltså, jag vill ju helst se ut som mig själv. Jag vill inte se ut som någon annan. det är ju kul att man har sitt eget liksom. Men om jag måste välja så Jemima Kirke! Hon är helt fäb. Precis som hon ser ut i Girls. Men skulle jag se ut som henne så skulle jag vara som henne också. 


8. Skriv namnet på någon du ser upp till. Ingen speciell. Mamma eller pappa såklart, men det är så självklart så att det inte är så himla skoj att svara det. Önskar att jag hade någon förebild.

9. Någon du har kysst?  Victor så ofta jag kan.

10. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Klart jag har. Min gamla lila pyjamas med Esmeralda på.

11. Den du senast sov över hos? Oj. Hundra år sen jag sov över hos någon. Men typ min syrra isånnafall. Tror jag.

12. Vem skrev du senast med på Facebook? Pappa, han sa att han försökt ringa mig, men min mobil var av. Ha ha. 

13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? Jorå, fast jag blir lätt less på bilder snabbt. Samma sak med headerbilder.

14. Vad väljer du, godis eller chips? Chips.

15. Hur många har du haft sex med? Får man säga sånt på internet? 

16. Skäms du över någon som du haft sex med? Näe. Skämmas är något jag inte orkar ägna någon tid åt.

17. Har du rykten efter dig? Jag vet inte, umgås bara med mina vänner och är det "rykten" som går så är dom inte i min bekantskapskrets, så jag får endå aldrig reda på något. Så det kvittar väl för mig, hehe.

18. Din absolut sämsta egenskap? Jag är väldigt långsam av mig och skjuter upp saker. 

19. Din bästa egenskap? Jag accepterar dig som du är. Plus att jag är flamsig. Det är bra.

20. En låt du är beroende av?  Denna: Jungle Brothers – Jungle Brother (True Blue)

 

 

21. Vad stod det i ditt senaste sms? Vet inte, skickar/får inte sms. Om jag får sms svarar jag inte heller. Det är jobbigt. Senaste är nog ett sånt därnt "blablabla har försökt nå dig".

22. Har du kysst ett ex efter att ni gjort slut? Ja, tyvärr. Men vem har inte det?

23. Kan man vara vän med sitt ex? Klart man kan. Men det beror ju såklart på relationen man haft innan. Alla relationer ser olika ut och det är aldrig svart på vitt. Vissa kan det vissa inte.

24. Har du kysst en kompis? Joppsi.

25. Hur ofta dricker du alkohol? Oftare än jag borde. NÄÄÄÄÄÄÄÄJ, sluta. Jag dricker precis så mycket som jag vill och vill jag något så borde jag göra det, oavsett om det är ohälsosamt. Tyst! Käft!

26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? Svår fråga. Jag har ingeting emot människor alls som brukar droger. Sålänge inte ppersoner nära dom mår riktigt illa av det och det går ut över dom, eller om det gör så att dom inte tar ansvar över sitt liv. Viktigt att poängtera då, att det är en skillnad mellan bruka och missbruka. Missbrukare är ofta dom som skadar andra än sig själv och det tycker jag är fel, speciellt om det går ut över oskyldiga barn. Men är det så att man är en människa som har ett stabilt liv och provar liteh it och dit, det har jag ingenting emot. Allt handlar om man brukar drogen, tycker jag. 

27. Vad hatar du? Samhällspressen, normer, maktgalna människor.

28. Hade du kunnat ha distansförhållande? Det beror ju såklart på hur länge man skulle vara ifrån varandra och vad man har för bakgrund, och om man har något att se fram emot, tillexempel att man vet att efter några månader så kommer man att flytta ihop, men man måste bara vänta ut dom. 

29. Vad handlade din senaste dröm om? Minns inte.

30. Vad väger du? Vet inte, det varierar. Men mellan 54-56.

31. Hur lång är du? Är du nöjd med det? Jag är 164. Ha ha, ja, alltså vadå, det är ju bara en längd. Inte så att mitt liv vore bättre om jag vore längre eller kortare. Jag trivs 

32. Vilken är den bästa svenska filmen? Någon Astrid film, helt klart. Typ någon  Pippi-film.

33. De bästa svenska skådespelarna? Det är ju jättesvårt, men jag älskar Klara Zimmergren, hon är så jävla rolig och duktig.

34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? Harry Potter.

35. Ditt humör för tillfället? Så här:36. En vacker person? Mila Kunis

37. Accepterar du okända som vänner på Facebook? Näe. Jag accepterar bara kändisar.

38. Vem kramade du senast? Victor eller Rolfelito.

39. Vem träffade du senast? Victor, Calle och Kevin. Dom sitter framför mig just nu.

40. Är du kär just nu? Väldans kär. Ungefär så kär jag att varje gång jag går förbi Victor så tar jag honom i armarna och buggar lite snabbt.

41. Någon du vill träffa? Devin the dude, eller Andre 3k. Hänga en kväll ba.

42. När grät du senast? Minns inte.

43. Sminkar du dig varje dag? Verkligen inte. Dom dagar jag vaknar i tid och känner för att ta bilder till bloggen, och på helgen. Då kompenserar jag med jättemycket smink istället. Smart va?!


44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? Mamma. Jag är jättelik mamma.

45. Är du helsvensk? Joppsi!

46. Den bästa bloggen? Ehhhh, fan det var svårt. Återkommer då jag har svar.

47. En artist du inte gillar? Dom flesta artisterna som spelas på radion konstant och artister som obvy inte gillar musik utan liksom bara får ett beat och lyrics och sen spelar in. Dåliga, dåliga människor. 

48. En artist du gillar? Nas.

49. Vad är det bästa som hänt dig? Att jag har träffat alla mina fantastiska vänner, och att jag har haft helt fantastiska lärare under hela min skolgång som verkligen har tagit hand om mig och genuint brytt sig om mig.


Jag skjuter på saker/bloglovin

 


Jag såg inte klart Boogie Nights, utan började surfa och kom in på Heavens Gate kulten och massjälvmorden, så såg en liten dokumentär om det. Kom sedan in på schizo-barn och såg en dokumentar om det också. Tillslut så kom jag in på en mulitple personality disorder-dokumentär och såg den också. Tillslut var det mitt i natten och då såg jag och Victor två Boarwalk-avsnitt. Hur som helst så ser mina kvällar ut såhär, jag skjuter på saker och fastnar i saker. Saker som jag gör istället för att göra saker jag ska. Okej, att sen en film är ju inte precis något big loss. Men endå. Här är dokumentären om folk med MPD Multiple Personality Disorder - Documentary Den var bra, tycker jag!


Sen hallåeh, vadå Bloglovin-byte? Vad äre ni menar?! Varför vill man följa en blogg som man inte läser, som bara kommer att ta plats, bara för att den personen ska sölja en själv? Men hallå, den personen vill ju OBVY inte följa mig. Hade den velat det hade personen gjort det, inte typ försökt få mig att följa dom annars "följer dom inte mig". Jag förstår inte vitsen. Som om man vore typ fjorton år. Ni som skickar sådana kommentarer, tankar? Varför gör ni det? För att det ska se ut som att ni har folk som följer er? Det har ni ju inte! Dom vill ju inte följa er, dom som går med på detta! Det är ju inte genuint. Varför?

Jag behöver svar! 

BLOGGTIPS

http://mysteriebloggen.wordpress.com Checka. Kuslig som fanken. Faktisk så kuslig så att när jag tog en paus och gick på toa så blev jag så rädd, från ingenstans, så att jag ställde mig upp medans jag torkade mig och sprang därifrån utan att spola. Ska gå tillbaka till toan och spola snart. Men har fortfarande kusliga känslor kring mig. He he. 

Tack min mest rödhåriga vän. 

Fredag lördag


Jag har chillat på bakfickan tå nätter i rad nu. Är alldeles för trött just nu. Vill sova, men klockan är för lite. Dang it! Håller på att se på Boogie Nights nu, men pausade och surfade lite, som jag brukar göra. Blir för rastlös. Nu ska jag bannemig ta mig an resten av filmen, hallå, Mark Wahlberg spelar en ung kille med en megasnase (om jag uppfattat det rätt, har bara sett en bit) (inte en bit av snasen, utan av filmen) Ha ha ha ha ha.

Sol&Värme

 
Bilder från värmen, för att lysa upp denna bakisdag!

kaffe, avec, middag, vin, petrita

 
Dricker FIN-ölen. Visst?! Dyraste på syrrish. Allt handlar om pengar. HEjdå.

Slingback's on

Jag ser ut som en död fisk på sista bilden, men fyfan vad svårt det är att ta bilder när det är fjorton minus.och mina kamera inte tar bra bilder! Alltså, varför vägrar den ta bra bilder?! Kennie vägrade hjälpa mig så jag fick gå ut själv me dstativet och hoppa fram och tillbaka och försöka ändra inställningar och skit. Det blir så sjukt mycket sämre bilder då man inte fokuserar manuellt. Önskar att jag var två personer. Då hade jag fotat mig själv.

Tänkte iallafall visa skorna från ZARA på, Viola önskade det=) 

Men iallfall=( Vad fanken. Önskar att det var sommar och man kunde ta bilder och liksom ta tid på sig inte bara skynda skynda skynda. Ska åka och handla till födelsedagsmiddag.nu! CHE YA.

(om ni har några tips på inställningar till min jävla g12'a i detta väder hojta alla fabulösa kameraexperter)=)=)=)=)=)

ginatricot shoes

 
Tredje och sista utav mina nyaste klackar. Från Gina Tricot, 99 kraownor. Riktigt fett. Varför jag köper "sommarskor"? Jag bär sommarskor året runt. Bär dom i en plastpåse påväg till nattklubbar. Det kanske jag sagt. Men vem fan bryr sig. Lever livet vet ni. Vättni! En bare prate o prate. 

Föresten, Jag ch Victor har besämt oss att nästa gång vi reser så ska vi förbeställa riktig mat på flyget och om vi reser utanför Europa så ska vi flyga i en högre klass så att vi får wifi och eluttag till våra laptops. Jag vet att man kan köpa till allt det i ekonomiklassen men tror helt ärligt att det inte kommer att göra sån stor skillnad utan kommer kosta lika mycket med ekonomi då wifi ingår och så. Någon som har erfarenhet av det? Förhoppnigsvis reser vi mer i år. Men om vi inte gör det så vet vi att vi ska åka nästa vinter/ januari-februari till Aruba, för jag vill verkligen åka dit. Tottes mamma var dör för någon månad sen och hon sa att detverkligen var som ett paradis. 

Jag är ju inte speciellt sugen på att åka till thailand eller så, som folk brukar åka till, men jag vill endå åt det fina vattnet och allt som hör till och det är verkligen perfekt i Aruba. Googla så får ni se, googla Aruba, Eagle Beach=) Om vi åker dit så ska jag fan spara sönder så att jag kan köpa allt jag vill ha och äta och dricka allt jag vill ha. Två veckor ska vi åka också. Scones/Drinkkväll


Just nu så sitter jag och Kennie och ser på it's always sunny på TV'n. Sträckser det. Kenie har inte sett allt liksom. Han håller på att baka scones åt oss så vi ska chilla vidare och äta nybakt. Täntke iallafall säga att jag är hur taggad som helst på nästa helg, då Antonia har styrt upp drinkkväll med tjejerna. Eller snarare tävlings-drinkkväll. Vi ska tävla om vem som gör den bästa drinken! Så jag kommer då att bestämma mig för en drink jag ska göra, sen göra en likadan drink till alla, så att alla får varsinn, sen så ska vi betygsätta varandras drinkar. Mer kan jag inte berätta för att jag vet att brullorna läser det här. He he he. Kameran kommer gå varm iallafall. Antonias nya fina kamera hoppas jag också. 

Men var jag ville komma var: Jag har inte bestämt drink än, och vill endå vara ute i god tid! Har några jag funtar på, men är inte säker. Vad är eran GODASTE drink? För det här vill jag kamma hem. Ha ha ha. Jag är världens drygaste vinnare. Men inte en dålig förlorare. Så. Drink?!

Inhandlat - Del 3: Tröjor

Här är lite utav det jag köpte. Linnen och t-hirts får komma upp imorgon eller så=) Alltså, Bershka, Stradivarius,Stradivarius och Zara. 

Sen måste jag DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ ungefär. Vad fan. Klarar inte avavavaaaaaaaaaaaaav stök i hotmailen. Alltså jag sitter och liksom sorterar sönder min hotmail, direkt jag  får ett mejl kolar jag inte det, svarar, sparar eller tar bort det. Min fjärde mest besökta sida är min hotmail. Så när jag ser att någon har typ 2000 skitmail, ttyp reklam och så, så går jag av. Vill bara slita åt mig datorn och börja radera skit. Hur kan människor ha så mycket skit? Jag har i nuläget tre mail i min hotmail. Tre. Ett är från min läkare, ett är från klarna(faktura) och ett är från Bostaden. Slarvmajor, det är vad dom är. Inte jag däremot. Jag är bra. Jättebra på hotmail. Så bra man kan vara. En riktigt bra egenskap. Jag äger.

I...I...I..., I got the blog-night blueeeeeeeeeeeeeeeesssssssss

 
Påväg hem från Antonia efter en perfekt yber-sönder-skrattad te-kväll.

Ni vet Totte?Jorå, Totte! Han på bilden, ni vet. Kolla in detta, Ha ha ha ha ha ha ha ha ha hah ah hahahah hahahahahha:
 
 
Hahahahhahhahahhaaha så kul. Kommer ni ihåg dom här videosarna? Vicki, jag har kvar tidningsartikeln föresten, hahhaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Åh så sjukt kul. 

rapgenius.com

Alltså Jungle Brothers - Brain är en utav dom bästa fetaste låtarna PLUS video någonsin. Och jag vet, jag är råinne på musik just nu, låter musiken sluka mitt huvud så slipper jag tänka på annats. Bara liksom försvinner in i den vackra världen.

Och två sjukt feta bilder nedan:Nu ska jag slita på mig några byxor och göra mig redo. Ska träffa monkantonkan.

KollageOj, trodde inte att jag hade petat in så mycket grejer, hahaha. Jag har bara petat in en massa saker som jag tycker är fina i en och samma bild. Jag tänker inte när jag inreder, inte liksm på det sättet. Köper saker jag tycker är fina. Och det här är väl ett exempel på det. Samma sak med kläder, jag köper inte kläder jag kan matcha med något, utan köper bara kläder som är fina, vilket kanske biter mig i röven ibland. Ha ha.

Iallafall så tycker jag att alla dom här sakerna är fina. Det jag började med var att jag egentligen skulle göra ett inlägg om hur mycket jag älskar persiska mattor och vill ha typ tusen stycken, sen så slutade det såhär. Har endå inget annat att göra, väntar endå bara på att Antonia ska hojta=)

Inredning

 
Fina bilder som jag hittat runt internet och ba sparat för att götta mig i när jag känner för det. Antog helt enkelt att no också ville götta er i dessa fantastiska bilder. 

Niotillfem Sandra har ju en HELT FANTASTISK fåtölj. Fan vad jag hade velat ha den. Den hade varit en perfekt färgklick här hemma i mitt datorhörn, istället för den svartvit-blommiga fåtöljen jag sitter i, dag in och dag ut. 

Freaks come outLängd:
 164 cm
Hårfärg: Mörkblondt blandat med ljusblondt.
Ögonfärg:  Typ blå/grå, och rätt mörka.
Fräknar: Kanske någon enstaka på näsan på sommaren, annars inga alls.
Bästa kroppsdel: Min rumpa och mina bröst. Fan vad stört att skriva det. Ha ha.
Sämsta kroppsdel: Mina manliga händer och mina dumma käkben som inte vill se ut som min väns Antonia!!!!!!! BUHU!
Ärr: Oj, tusen ärr har jag, jättemycket på överarmarma pga dumma ugnar. Fan ska man vara så jävla stollig och obrydd för. Mitt störta sitter på ryggen och det har jag visat bild på föru här i bloggän.
Tatueringar: Har en på handleden. Ska kirra en till snart, visar bild då=)
Piercingar: Hål i öronen, men har haft väldans många. Eller väldans och väldans. Har haft i överläppen, näsan bröstvårtan och naveln. Jättemånga i öronen har jag haft också, men i nuläget har jag bara två.
Sjukdom: Gills magakatarr? Och gills typ diagnoser man sätter på sig själva efter att ha googlat?
Brutna ben: Har faktiskt aldrig brutit något ben. Bara stukat.
Fobi: spindlar och mörker.
Tvångstanke: Skriva listor, göra det perfekta valet (därav min beslutsångest)
Rädsla: Spöken (eller typ andar/energier) som vill skada mig. Att någon jag älskar ska dö.
Bästa känsla: När jag sitter i värmen på en balkong eller på en strand eller varsomhelst där det är sol och jag är med någon jag tycker om och vi dricker goda drinkar eller bärs. Äter kanske något fräscht. Och jag har på mig sommarkläder och det bara luktar gott. Kanske känner jag doften av hav.
Stadsdel i din hemstad: Öst på stan och Erboda.
Skolor du gått på: Östra Ersboda skolan, Ersäng, Östra Gymnasieskolan. Antar att dagis och sånt skit inte gills.
Låt: Dru Down Ft Luniz & L.V. - Freaks Come Out

Mat för 1006 kronor på ICA

 
Ptjao, det är väl detta jag äter. Lite viltskav, lite fläskkött, kyckling, ägg, bönor, kräftor, grädde moxarella, mjölk, jättemycket grönsaker. Fan håller jag på med?! Tänker inte rabbla upp allt som är på bilden, halloooo. 

Kanske inte så intressant som jag trodde att det skulle vara ehhh. He he. Det kanske bara är för att det är min mat som jag hänger läpp. 

5 Elementz


Alltsååååååååååååååååååååååååå så sjukt tung lång. Definition utav tung. Crayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyziiiiiiiiiiiie Elementz - Sun Flower.

Jag tycker att det är jätteintressant att se vad andra människor handlar, alltså vardagshandlar eller storhandlar, liksom dregglar över andra människor val av mat. "jasså, vad ska hon ha den till?!" exhalterad.  Sååååååååååå atteeee, jag har tagit kort på min storhandling idag. Lägger upp den bilden senare, ska ba lyssna på musik och städa lite.=) 

Tillägg: hahahahaha ser ni hur jag liksom "håller i" tröjan med armhålan? Insåg att dom senaste typ fem bilderna hade jag totally flashat nipplen. Kändes inte så soft. 

Kattkärring

 
Hon tycker inte om mig=( Ser ni hur otaggafd hon är på att umgås med mig? Jävla katt. Men pluspoäng får hon för att hon är så jävla snygg.

Tipz x3


Tog bilderna alldeles nyss, så exakt såhär ser jag ut. Och exakt såhär ser jag ut ostylad i håret. Det känns helt sjutk att ha jätterent hår utan produkter eller något alls i det. Har liksom aldrig rent hår. Jag är för lat och skjuter på det. Önskar dock att jag hade nytvättat hår varje dag, åh the feeling. Inga tovor liksom. Fan vad trött jag ser ut föresten. Imorgon åker sminket på tror jag. Måste ju lyxa till det ibland. Aja, TIPZEN:

1. Lägg twixen i flysen en liten stund. Svingott. Inte för länge dock. Impårtant.

2. Chips i frysen. Det är också ASA-balla gott. Till skillnad från twixen så kan chipsen gärna ligga och götta sig en halvtimma.

3. Köp dyrt toapapper. Det är inte värt det att snåla. Lovar. Vasst mot mjukt är helt fel. Mjukt mot mjuk är BUENO BUENO. (skavsårsvarning både bak och fram annars)

Ha ha ha. Påtal om bueno. Ska börja använda spanska ord i min vardag nu efter att jag varit i teneriffa och försöka få det att låta "casual".

"Äehmen vadå, jag har alltid pratat såhär, det har ingeting alls att göra med min en-veckas semester till Teneriffa".

 
Lyssnar föresten på Ron Ayers nu. Så sjukt soft. Perfekt röst. Gåggla så fåru se.
 

Musikinlägg


Arrested Development
Souls of mischief
The roots
Scarface
J Dilla
Proof
Black Sheep
Black Star
AZ
Dilated peoples
A Tribe Called Quest
Funkdoobiest
Lords of the Underground
Spice 1
Q tip
CL Smooth
Goodie Mob
Outkast
Cunninlynguists
De La Soul
Mr Cheeks
Pete Rock
Mack 10 
Celly Cel
UGK
The Pharcyde
Lost Boyz
Geto Boys
Smif N Wessun
Dru Down
The Luniz
Erykah Badu

Sådär. Dom fetmärkta har jag lyssnat igenom en del. Alltså, har såklart hör enstaka låtar från alla artister/band, det är därför jag skrivit upp dom, men inte liksom RÅLYSSNAT igenom. Alltså ni förstår vad jag menar. Så vad jag gjort nu är att jag gjort en spotifylista med alla dessa artisters album, så listan innehåller 5949 låtar. Får väll lyssna igenom det eftersom, ha ha ha. Synd dock på en sak, ville lyssna igenom 5 Elements (Proof, Thyme och J Dilla) men deras album finns inte på spotify, synd. J Dilla är en riktigt bra producent. Sket i att lägga in NAS 2pac, wutang, Fugees och sådana band/artister man lyssnat mycket på. Dom kan få en egen lista sen. Eller iofs, Outkast är ju med. Ha ha. Hur som helst, det här kände jag för, får se vad jag hittar på mer att lägga in.

Några förslag? Gillar musik med inlsag utav Jazz, soul, blues. Gillar g-funk och chopped and screwed. Alltså väldigt chill och laid back. Eller bara soundet, behöver inte vara sönderchillat liksom. Det bästa jag vet är riktigt bra kvinnliga rappare, då jag hittar någon bra så älskar jag sönder dom. Mitt favoritband någonsin är ju Outkast, exakt deras sound, då vet ni vad jag gillar liksom. 

Det här inlägget kanske är jättetråkigt för människor som inte är musikintresserade eller hiphopintresserade, hehe, men förhoppningsvis JÄTTEKUL (fan, varför råkar man alltid skriva kuk istället för kul?!) för dom som är intresserade=)
 

EBAY/RECEPTHär är mina solglasögon jag köpt från Ebay. Alla kostade typ 13 kronor styck. Två runda och ett par lite cat-eye aktiga. Har dock hittat ett par som är ALL OUT cat-eye och dom måste jag haffa. 

Skit i ytliga grejer nu. Nu måste jag snacka mat. Det är inte ytligt. Okej. Recept till kyckling/curryröra!
 
Kyckling
Majonäs
Curry
Vitlök
Salt/peppar
Smör (till stekning)

Bröd, ta något gott vitt. En ciabatta eller en baguette eller vanligt rostbröd.
Grönsaker du tycker är goda, typ sallad (krisp), tomat, gurka. Jag brukar ha majs också.
 
Skär upp kycklingen i mindre bitar, fräs dom i smör tills dom blir klara. krydda med salt och peppar. Lägg dom på en tallrik och låt dom svalna, alt lägg dom i kylen. Ta fram en bunke och släng i en massa majonäs och en massa curry. Ta jättemycket curry föresten. Alldeles för mycket. Släng i salt och peppar, smakar det bra? Bra. Pressa i en vitlöksklyfta också. Vill du ha den lite starkare kan du slänga i lite cayennepeppar så blire lite mer sting. Kycklingen är säkert inte kall än, så medans du väntar så kan du hacka dina grönsaker och duka. Ta fram lite smör och så. Förhoppningsvis så är kycklingen kall nu och då slänger du i kycklingen i curryröran du gjort. Är den för varm så håller sig inte majonäsen fast, utan blir mer rinnig, då blir det svårare att ha kvar röran på mackan.

Ta fram brödet och släng upp allt du vill ha på den, tillsammans med röran. Ät på tallrik för fan!  

Ifall du vill kan du byta ut majon mot gurkmajo, men det brukar inte jag göra. 

Jag har tyvärr inga bilder på måltiden, men Victor älskar den iallafall. Smaklig mack-tid. He he he.

Infinite/mr porter/mf doom/eminem/joey badass


It's a broke day but everything is ok 

I'm up all night, but everything is alright 
It's a rough week, and I don't get enough sleep
It's a long year pretending I belong here 

I won't become as dumb as some and succumb to scum
It's cumbersome, I'm trying to do well on this Earth
But it's been Hell on this Earth since I fell on this Earth


Alltså Eminem är så himla fantastisk.

Alltså föresten, vaaaaaaaaaa, läste kommentarerna till Open Mic och den kommentaren med mest likes löd "joey bad ass brought me here" Vafan?! Satan så provocerad jag blev, kollade upp låten han gjort då han samplat från em och HUR FAN kan någon höra den låten INNAN dom hör Open Mic? Open Mic borde ha "brought them to joey badass". Fan vad provocerad jag blir. 

Och jarå alltså han är ju tung, Joey, men vad fan is up med hans stage name?! Kunde han inte kommit på något bättre och mer tilltalande :p?

Em's låt (prod: Mr. Porter)  Eminem - Open Mic
Joey's låt (prod: MF DOOM)  Joey Bada$$ - World Domination


Och låten till lyric'set högre upp är It's Ok, med Eminem. Samma album.

Tung låt


The Bird And The Bee - Preparedness
 riktigt, riktigt tung. såhär i nattetider. Vanligtvis länkar jag hiphop, men nu äre annan genre. Klicka så fåru se. Fan. Vem är jag. Sorry "bloggen" men mitt state of mind är inte i sitt normala tillstånd. Virrar mest. Går omkring i en sorts overklig dimma. Vill inte dra ner på stämningen i den här bloggen. Den ska vara kul och skum. Nu är den bara skum. Jag vill vara snäll och rolig och positiv. Det är jag. Men jag är ju så jävla ärlig mot mig själv. Mot internet också. Till människor som inte har en aning om vem jag är. Varför slänger jag ut mig själv såhär. Vill helst skämta till det här, med någon rolig line. Kan inte det. 

Ibland känns det som att min hjärna verkligen är i två delar (jag vet), som att den ena sidan är stabil och den andra långt ifrån, och den som är långt ifrån slukar upp den rationella delen och jag sakta men säkert blir psykiskt störd. Och det som gör det hela ännu värre är att jag tänker att jag blir det, det betyder att jag inte är det eftersom att jag kan tänka det. Psykiskt störda människor vet inte om att dom är psyksiskt störda, va? Alltså inte bara psykiskt störda utan liksom galen. Galen. Som att jag verkligen går runt mig själv i cirklar utan att veta om att det är en cirkel, endå så vet jag det. Allting är bara konstigt ibland. Tyck inte illa om mig, tyck inte att jag är konstig.

Fan. Jag vill verkligen inte posta det här inlägget. Jag vill heller inte läsa det. Jag får bara panik av att se texten. Tänk er typ att ni tvekar på eran existens och konspirerar sönder kring den. Så overklig känns min vardag ibland. Eller iallafall nu. Det är därför jag känner mig galen. Jag är inte galen va? Alla är såhär på natten. Visst? Visst?

Fan. Jag vill inte sova.

Det här kanske inte är så kulMen måste bara berätta detta, hur jag känner och så. 

Det senaste året ungefär har jag gått på antidepressiva som nog flera utav mina vänner vet. Men just nu så håller jag på att trappa ut. Eller jag har trappat ner dosen i en månad nu och käkar inget längre. Men har fått världens jobbigaste utsättningssymptom. Jag får liksom rusningar i huvudet som slingrr sig från botten av huvudet genom hela huvudet till ögonen. Rör jag mig eller pratar så bara stöter det till. Som elstötar i huvudet. Det gör inte ont, men är fruktansvärt obehagligt. Alltså riktigt läskigt. Det är sjukt svårt att förklara, men när jag rör ögonen snabbt åt något håll, eller rör huvudet så kommer dom. Rusningarna. Fyfan. Så sjukt skumt. Försvinner nog om några veckor förhoppningsvis, men endå. Ska antingen byta medicin eller skita i det. Är sjukt kluven alltså. Jag vill inte göra min kropp beroende, jag vill kunna leva utan någon som liksom mjölar till mig. Är så sjukt rädd för mediciner. 


Vill inte råka bli likgiltig, eller göra situationen värre. Vill inte heller känna att jag går i cirklar. Fan, dessa SCHABLARNS vardagsbekymmer, ha ha. Nattbloggning i sitt esse.

Fan ska jag vara så ärlig för. Vad hade ni gjort? 

Stativ

 
Jag har ju ett bäbisstativ, som visserligen fungerar prima, men man måste hitta ställen att stapla det på för att få det i den höjd man vill. Letar därför just nu efter ett lite längre stativ, typ 160-200 som maxhöjd som passar till min g12'a. Och jag har NOLLKOLL, vad faaaaaaaaan ska man ha för stativ? Alltså, jag vill bara att det ska passa min kamera lirrom. Är det typ något speciellt fäste man behöver, eller fungerar liksom alla fästen på alla kameror? Sen behöver jag såklart inget superproffsstativ, men det får gärna liksom inte gå sönder dagen efter jag köpt det, och helst så ska det såklart vara stabilt. Min kamera väger ju inte heller så mycket, alltså inte så mycket som superduperproffs-kameror gör. 

Är det någon amatär där ute i das cybervärld som känner sig givmild på tips? 

Inhandlat - Del 2 : Bijou Brigitte

 
Här är mina jättefina nya smycken! Allt är från Bijou Brigitte, förutom det silvriga halsbandet i bakgrunden och "rolex" klockan. Haha, det var en snubbe som gick omkring och sålde klockor under hela veckan och tjatade på mig att jag skulle köpa en, och jag sa hela tiden att jag bara ville ha en helguld, hade han det, då skulle jag köpa den från honom. Han försökte verkligen få på mig den här klockan, men jag ville inte ha den. Visst den var fin, men jag var fortfarande ute efter en i guld. Efter fjärde dagen så satt vi och drack bärs och pratat med honom i typ en timma, om hans familj, hans jobb och Sverige och så. Så efter en timmas kallprat så sa Victor till honom att han ville köpa något av honom. Han sålde egentligen klockorna för 400 spänn styck, men Victor gav honom 200 kronor och sa "Så Ida, ta en klocka." så då tog jag den här. 

Det silvriga halsbandet fick jag från min lillasyster och det är jättejättefint det med. Ville ha med det på ett hörn, he he ho ho! Men resten är från Teneriffa.

Fint va?! 

Inhandlat - Del 1

Spets/slingback's ZARA, Skorna med spännen Marypaz


Jag är kär i skorna från Zara, dom är så sjukt bekväma och OJ vad jag letat efter ett par pumps som är spetsiga med slingback! 

Bildbombiz


Nu kör jag ett sista bildrace! Orkar inte hålla på att posta bilder från Teneriffa i en vecka framöver, då blir bloggen bara tråkig, så nu får vi alla frossa istället! 

Vi hade en jättemysig resa, men jättebra väder och roliga utflykter. Massa fruktiga drinkar och jättejättemycket god mat. Att äta ute måste nog vara det bästa som finns. Det är så mysigt. Det finns bara en sak jag inte gillade och det var arkitekturen, jag älskar ju fina hus. Där vi var var det mest bara en massa blockhus utsmetat. Dock väldigt vackra berg. 

Påtal om bergen, jag Victor och Totte valde att vara uppe lite längre en natt och satte oss på takterassen och softade med musik och lite bärs också. Från ingenstans då vi sitter och verkligen bara pratar goja (ni vet) så märker vi att det börja lysa längst upp på berget väldigt starkt. Vi började tycka att det såg ut som billjus med det är ju inte speciellt troligt då det var ett högt berg och alldeles för mycket ljus för en bil. Sakta men säkert blev ljuset starkare och starkare, det var så sjukt sketch. Det liksom reser sig över berget, och efter ett tag då vi nojat upp oss som tusan så inser vi att det är månen! Alltså, det gick alldeles för snabbt, vi såg den liksom resa sig bakom bergen så att det skulle vara månen kom inte upp i tankarna liksom. Det var helt otroligt. Fyfan vad ballt det var.

Photoshop - skillnad

 
Stora bloggare anklagas oftast för att photoshopa sina bilder, och erkänner ofta att dom gör det. Med det menar dom väldigt ofta att dom fixar med kontrast/ljus/skärpa. Såhär ser det ut då. Säger en bloggare "jag photoshopas alla mina bilder" så är det oftast småglin som inte har någon aning om vad photoshop används till egentligen som börjar bilda konspirationer och slänger glåpord. Men visst, Kissie och dom hära rosa-bloggarna redigerar säkert himla mycket som förändrar hela utseendet, men dom använder faktiskt photoshop till vettiga saker också - antar jag, Ser ni skillnanden? Jag ser stor skillnad och därav dör jag typ om jag inte får använda photoshop på mina bilder. Det är liksom en hel värld av kreativitet som kan finnas i photoshop. Det känns som att möjligheterna aldrig tar slut. 

Fantastiskt program, ville jag bara säga. Så ni som använder såna där andra program som typ picasa, strunta i det och lär dig PS istället, det kommer att löna sig! Den här bilden tog mig bara några minuter att göra till exempel. Visst går det snabbt i Picasa också, och visst kan man "lära" sig det med, men det är begränsat. JAG ÄR SÅ JÄVLA SÅLD! (uttallas: sååååååååååld, med ett långt å och inte ett kort. Så, då vet ni ett utav mina ord som jag får mycket skit för hur jag uttallar det.)

Siam Park


Jag vet att jag verkar som ett stort cp, men alltså, jag är ju van att väga som jag brukar inte inte dricka varje dag och så. Men ATTAN vad svullen jag ser ut om kroppen på bilden lite längre upp. Är inte van att se mig själv i bikini på bild heller. Shajse!*

Iallafall, här är några bilder från Siam Park! Det var det sjukaste någonsin! Fyfan vad jag vill tillbaka dit, tänk om man hade haft turen att vara där då man var typ nio bast?! Alltså den genuina lyckan. Bra mat också. Och bra öl, ha ha. Det biter mig i röven det där. Antingen så är jag en livsnjutare, eller så är jag en kroppsnjutare. Har ännu inte bestämt mig, men det lutar mot mer öl och vin och god mat. Ha ha.  

Tar bilder imorgon på min skor och så, har haft fullt upp idag med uppackning och så=)


*BJÄBJÄBJÄ, jaaaaaaa, jag är inte tjock eller borde inte vara missnöjd med mig själv, det är jag inte heller, jag är nöjd. Nöjd och tillfälligt svullen. Det gör inget! Det är nice!
 

Hem ljuva hem

Nu har jag fått sova uuuuuuuuuuuuuuut i min sköna säng. Min älskade fina sköna säng. Men mina nya älskade hotell-påslakan. Ni vet. Jag är 

Ska käka lite frulla, kirra lite bilder och så. Brb=)

Pickshöres/tättooouuuuu

 
Wihoooooooo, fan vad otaggad jag är på att åka hem. Är rätt sliten, men hade gärna stannat kvar i värmen ett tag till. Har ju köpt en jävla massa grejer som jag visar då jag kommer hem. Två par skor bland annat. En annan kul grej är att jag har ett paket som innehåller ett par skor som jag inte hann få innan jag åkte hit som ba väntar på mig hemma. Två par solglasögon också.

Malin (Tottes flickvän) ville skriva ett inlägg i min blogg sa hon (på skämt förstås), då fan ska hon göra det också. Ska låta henne skriva vad hon vill, kanske lite elaka saker om mig eller något. Det känns väl spännande, inte för er kanske, men för mig. Kul. När Victor hörde det så sa han till Malin -"Det kallas att gästblogga". Hahahahahaha alltså min karl. Han är för go. Det är klart att han snappat upp det utan att jag sagt ett ord om gästbloggning hit eller dit. Vilken go grabb.

Föresten! Jag hann inte tatuera mig när jag var här, eller alltså, jag orkar inte pallra mig ner på stan då vårat flyg går om några timmar. Men då sa Victor att han kunde lägga flussar till mig så att jag kan tatuera mig då jag kommer hem!! WIHO! 

Hejdå, säger en glad Kerstin (Jag) som snart kommer att raida taxfree-shopen. 


Båttur


Jag sa ju att vi var och kollade på valar, va? Alltså, det var helt fantastiskt. Jag är ju så sjukt fascinerad utav vatten och havet. Djupt vatten är fan en utav mina största rädslor, endå så är jag så glad direkt jag är ute på det. Jag älskar lukten av havet och att sitta på en guppande båt. Att då se, och liksom få det bekräftat att ja, det finns faktiskt djur där under det mörka djupa. Inte så långt ifrån land heller. Iallafall här liksom. Det är sjukt fascinerande. Mår lite illa samtidigt som jag liksom svimmar utav excitement. 

independent gurl

 
Alltså solen min vän, varför hälsar du inte på i Sverige oftare?! Fatta hur mycket snällare man skulle vara. Känner för att dumma ner mig lite, alltså bli riktigt dum, så dum man kan bli för att sedan tro att det är fullt möjligt att stämma jorden eller solen för diskriminering mot vita. Att vi bara får mörker och snö. Så dum vill jag vara, så att jag faktiskt stämmer (försöker, med motstånd från folk som tycker att jag är puckad och att hela grejen är absurd) solen. Det hade dödat lite tid iallafall. Ha ha.

Annars då? Jag har sett valar och fimat dom! Jag har grillat kött på en 300 graders stenplatta och ätit världens godaste mozarella. Och ätit ute alla dagar såklart. Jenni brukar säga att jag är lite utav en gourmet-människa som äter saker från delikatessdiskar. Det är jag verkligen här. Jag äter göttigt och göttigt. och dricker göttigt också. Sen ser jag gärna lite snobbig ut. 

Tequila-shots också hörrni! Hallå! AJ LUVS IT! Varför inte tequila hemma? Monki det kan jag shotta med dig så kan du shotta vanlig sprittzle (Antonia är shot-mästare, förstår inte hur hon kan) MISS YOU!

BTW, jag tänker inte dö på planet påväg hem. Är inte sugen på det. Bestämt!

Åla/Hola


 
ÅH! Jag är så ledsen över att jag inte kan redigera mina bilder! Älskar ju photoshop så sjukt mycket. 


Iallafall, igår så var vi på vattenlandet, och även fast vi alla va sjukt slitna så drog vi ut och käkade middag och drack drinkar på kvällen för en tusing, typ. Det här är drinkarnas resa. Victor och Totte har gått lös med sex on the beach, long island ice tea och en massa kul. Har föresten shoppat då jag har varit lullig föresten, det var kul men framförallt så var det en jäkla bra hjälp på traven gällande min beslutsångest när det gäller att handla saker. Har köpt en massa fina smycken, skor och fina tröjor.

Jag har ju såklart badat i havet också, jag bestämde mig för att jag skulle simma ut till såna där flytade studsmattor i havet, men Malin vågade inte simma så långt ut, iallafall så simmar jag ut och försöker klättra upp. Vet ni hur svårt det är?! Precis då jag lyckats komma upp så sätter jag mig på studsmattan och vinkar malligt till Malin, som vinkar tillbaka, stolt. Vad händer då? Jo, det är väl klart att den har flytit för långt ut så att innan jag ens hinner studsa så kommer en livvakt ut och säger att jag måste hoppa av för att han måste flytta in den. 

Det sög. 

Annars ägde det.

Hejdå! Nu dricker jag rödvin! RÖDVIN! Redvajn. oj, innan jag kilar. Det finns asmycket folk här som kan gå normalt och inte har något fel alls på kroppen som hyr permobiler och åker runt i dom hela dagarna. Jävla lata fet-britter.

Morsning!

 
Jag har ju faktiskt tagit en outfitta-bild som jag lägger ut senare. Änywäj. har lite brottom, ska dricka kaffe och sen åka till Siam Park! VOOOT, VOOT, VAAAAA! Föresten, fan vad snygg man är då man är utomlands. Det tycker iallafall 40-50 åriga lokalbefolkningen iallafall.

Jag är ingen badkrukaDet är jag faktiskt inte. Jag älskar att bada, jag tycker att det är svinkul! speciellt då man kan leka i vågorna och gå som en krabba på bottnen på grunt vatten. Jag gick dock på missen idag då jag badade. Som en krabba (såklart) så såg jag inte en våg som kom bakom mig och den ba sköt ner mig i vattnet på bottnen så att jag bara flög omkring. Och fick mängder med sand i mina trosor. Vet ni hur oskönt det är?! Liksom skrapa klittan med sankorn. Peeling deluxe. Inte särskilt nice. 

Annars äre nice, är mest lullig dugnet runt. Vi ska föresten till teneriffas waterpark någon dag!!!!!!! Siam Park heter den och den verkar fabulös. Den har typ världens största artificiella vågmaskin! Så man kan surfa i en svinstor pool och inte behöva vara rädd för hajar. Vattenrutschkanor!!!!!!! JA! 

Men alltså, jag är ju rätt för hajar. Jag är också lite rädd för att flyga, men sekunden jag satt mig på flyget eller slängt mig i vattnet så tänker jag "aja, då får jag väl dörå, inte mycket att göra åt." Så då försvinner rädslan och jag kan bara och åka flygpan. till och med sova på flygplanet. 
 

BLUE CHEESE


HIHI, hej! Vi chillar på hotellet nu, och idag har vi bara druckit bärs och drinkar sen klockan typ 12. Jag har också hittat en fin slack kofta på Zara, jag totzally luvs Zara. Ett par perfekta spetsiga slingback pumps också, dom köper jag senare.

Måste också berätta om något jag faktiskt inte trodde att folk använde seriöst, men tydligen gör dom det här. Koppel på barn. Fyfan vad bra. Människor som åtminstone håller koll på sina kids. Snorungar. Koppel-snorungar. Ha ha. Kan ni fatta?! Genialt! 

Vi ses i rubriken!

HEJ!

 
Alltså tar en evighet att ladda upp bilder, igår när vi kom fram så var det mulet, men varmt. Idag kikar solen fram! 

Och JAAAA Viola=D Jag ska försöka uppdatera, har kirrat WIFI=)=) SES! SKA TA EN DAQUIRI ELLER NÅGOT. drack föresten en MANGO daquiri igår. Fett.

Sist jag grät? Första gången 2013-gråtet

 
Var precis nyss. SPOILER DOCK, har du inte sett nya parks and rec LÄS INTEDÅ BEN FRIADE TILL LESLIE!!!! OMG!!! VARFÖR GRÄT JAG! VAD ÄR FELET! ÄR SÅ BLÖDIG!!!!!!!

Snapshots 2012
Varierande bilder från 2012. Allt från mitt hår till typ skor och bärs!

Nu är jag redo för ett nytt år alltså. Kickar off med en resa imorgon med Victor, Totte och Malin. Kommer hem med ny energi (schåklad) och inga nyårslöften. Det vill säga ingen press. Saker man lovar sig själv ger ofta bara prestationsångest, och det vill jag inte ge mig själv. Så det enda jag säger till 2013 är att jag ska leva detta året precis som jag känner för. Vill jag köpa en väska - gör det. Vill jag sova till tre - gör det. Vill jag vända på dygnet och faktiskt vara en sådan som är uppe på morgonen? - gör det. 

Huvudsaken att jag är nöjd med mina beslut och gör dom på grund utav att jag verkligen vill. Ens om det är för stunden. 

Gott nytt år hörrni


Har inga bilder alls ungefär. Ha ha! Kan ju säga att vi åkte taxi för 400 kronor runt stan för att bara åka tillbaka tillstället vi beställde taxin ifrån! wiho! Jag har inte heller någon bild alls på plansteken, som var fäb och faktiskt gjord på planka. Johodu! Vi åkte hem till Victors föräldrar och hämtade plankor serru. Drack rödvin till maten och åt mycket kött och mycket sparris.

Just nu så har jag ätit en massa pizza, snickers och drukit cola. Coca cola. Fan vilket invigande av det nya året!

Skepp ohoj!

RSS 2.0