Skräckfylld natt

Var på invigingen av Systembolaget i Hemavan. Wow va?! Ha ha.

Hemma hos Tim och Kennie
 
Hejååå, jag kom hem i förrgår, och då var jag helt paj, så jag och Victor såg på lite serier och typ sönderdäckade. 

Vi hade ju planerat att åka med Victors föräldrar idag och segla, men planerna ändrades och vi åker på söndag istället, eller måndag. Hur som helst, Victor och Calle åkte iväg igår med några killkompisar och kommer tillbaka på söndag, så jag är ensam. Jag ringde över Petra här igår och vi såg American horror Story (säsong två) och fyfan vad läskigt det är. Mår illa. Introt är det värsta jag sett, så varje gång introt drog igång på ett nytt avsnitt så satte jag och Petra händerna för ansiktet, kollade på varandra och pratade tills introt var över. Så varje gång ett avsnitt var slut så fick jag fan världens panik, ba "NEJ INTE ETT TILL INTRO". Så ptja, det är väl rätt läskigt skulle man kunna säga. 

Ja, jag övertalade Petra att sova över här, för jag hade aldrig vågat det själv. Även fast vi sov typ tio centimeter ifrån varandra somnade jag så sjukt sent och hade mardrömmar från helvetet. Men vad gör man inte för lite psyko-spänning=) Ha ha.

Jisses vad slumrigt jag skriver, det känns liksom inte sammahängande. Skitsamma. Nu ska jag vakna till och kanske gå på ica, tjarå.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0