Start

Jag är 21 år, jag heter Ida Flodell, men jag föddes med Nilsson som efternamn. Min mamma bytte på mig då jag var väldigt liten. Jag växte upp på Östra Ersboda, mestadels bakom Konsum. Jag har flyttat mycket under min uppväxt, jag tror att jag är uppe att ha bytt lägenhet 12 gånger sen jag var liten tills idag. Jag har bott på Södra Slevgränd, Ersbodvägen x2, Krukgränd, Törelvägen, Mjölkvägen x2, Teg och Röbäck. I vuxen ålder har jag prickat av Teg igen, Haga två gånger och Väst på Stan. Jag har inte full koll på flyttarna då jag var liten, det kan vara mer. Jag gick dagis på Krukan, avdelning Skalman (som sedan bytte namn till pilbacken), jag gick sexårs nere vid Ershöjd i dom blå barackerna.
 
Åttan i POP, bitchblicken är välutvecklad och sitter som smort. 

Nian, på Beta.

Ettan gick jag på Pilbacken, sen så flyttades alla klasser till Östra Ersboda skolan i tvåan. Där gick jag i B på mittengården. Jag var svinbra på Herre på Täppan, hatade skidor och busade mycket. Jag snodde godis med en kompis, från grannklassrummet då dom inte var där (dom hade en godisskål i deras extrarum, ha ha ha) , om jag fick ett utrbrott över något och blev så arg så att jag nästan kastade stolar så avslutade jag detta med att gå in på den lilla toan, och ta överdrivet mycket tvål i mina händer och tvåla in spegeln. Ja, jag vet inte riktigt varför, men "Ida, du måste sluta tvåla in spegeln." är fortfarande typ den bästa tillsägelsen man kan få. Guldklimpen från barndomen. Jag har föresten alltid varit en trött människa, en nattmänniska som hatar att stiga upp tidigt. Antonia kom förbi mig på morgonen, sa hej till min pappa och sa att "nu ska vi gå till skolan, ida och jag" och jag vaknade, klädde på mig och gick ut. Hon ledde mig med mössan nerdragen över ansiktet så jag kunde slumra en extra stund medans vi gick. Eller visst var det du Tonk? Tillägg, kommentar från Antonia: Klart de va jag, kan ju också tillägga att jag skjutsade dig till och från skolan i stort sätt varje dag från 4an till 6an och då brukade du sova mot min rygg medans jag racade på cykeln!
 
Hängde på stan ett tag, mest på Subway och åt Kidz Meal.

Hur som helst. Jag började franska i sexan, för att fortsätta i högstadiet. Jag gick ett tag, men alltså jag är ju en jävla gaphals som inte kan hålla käften och bete mig, så jag blev avstängd från franskan och fick lov att börja svenska/engelska istället. Det var enkelt. Ersäng är en bra skola, med mycket bra lärare. Skolan är fin dessutom, mysig. Jag hängde mycket i cafeterian, skolkade och åt  crisp-kakor. Jag gick sjuan på Alfa, åttan i POP och nian på Beta. Jag hängde mycket på Ersboda, för att sedan hänga mycket med grabbarna på Östermalm, sen hängde jag asmycket på Hamnis i sjuan. Jag var en av dom där ni vet, som halvjobbade där och satt i kassa och käkade godis och dansade så mycket jag ville.

Jag och Johanna, men groggmixen Ragnar från Konsum. Och jag drack cube, som jag alltid gjorde då.

 Posebilder från våran gamla lägenhet på Krukgränd

Det var väl mest bara det jag hade att säga, ha ha. Plus lite bilder. Hare.

Kommentarer
Postat av: ak47an

Hähähähähä!! Känner liksom lite samma sak, men segling är ju helt klart ballare. Min skuta behöver både lite renovering invändigt som utvändigt då de var stora feta hål i bottnen, så sjöslag på land kändes säkrast. Den sjösatta båten är en gammal goding. FAR PÅ SCHARINSKA IMORGON!! Femtastic å grejjor

2013-07-22 @ 18:26:53
URL: http://ak47an.tumblr.com
Postat av: Tonky

Klart de va jag, kan ju också tillägga att jag skjutsade dig till och från skolan i stort sätt varje dag från 4an till 6an och då brukade du sova mot min rygg medans jag racade på cykeln!

2013-07-22 @ 23:29:00
URL: http://anty.blogg.se
Postat av: Susslan

Du var tillåmed dyngsnygg som fjortis. Jag såg ut som ett as.

Svar: Ha ha, näeeeee det gjorde du ju fanken inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IDA COOLIDZ

2013-08-14 @ 01:01:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0