Julgran

 

Vi har julgran i år! Jag är ju inte så himla förtjust i jul i sig  och under 5,5 år tillsamman med Victor så har jag vägrat. Men förra året så hade Calle (en av dom vi bor med) planerat ett första december firande med minijulbord, julbak, glögg och julöl.(bilder här och här) Några kompisar kom över och vi lagade mat och bakade och åt tillsammans, och efter det har jag känt lite lättare inför julen, vilket är fint. Så i år ska vi fira 1 december igen så vi har kirrat gran och ska julpynta lite imorgon. Jag har faktiskt fått riktigt fina stora ljusjulstakar i mässing av min mormor.

Hur som helst,(två timmar senare, haaaaaaaaaaah) Glömde bort att jag skrev ett inlägg. Har har för tillfället typ 33 flikar uppe också, så chrome laggar lite, he he he.Jag får ofta seperationsångest mot mina flikar så jag har oftast alldeles för många öppna och banne den som stänger ner dom. Victor har gjort det några gånger och jag har blivit FÖRKROSSAD! Om man nyss har stängt ner dom så kan man givetvis gå in på: meny-senaste flikarna-nyligen stängda 25 flikar och öppna dom, men om man surfat vidare så försvinner dom. Fan jag har så många såna här överdrivna ritualer för mig. Måste sluta upp med allt någongång MEN I LOVE IT och kommer göra det så länge I LOVE IT. Vem bryr sig om jag inte kan sova fören jag pickat med fingret relativt hårt nedanför magen så att jag kan säkerhetsställa att det inte finns en droppe kvar i das urinblås? Inte jag iallafall. Än.

Karla Homolka and the Devil

//Bild från i somras

JA! SÅATTE! Nu tänkte jag bara be er (på mina bara knän) att läsa på om Karla Homolka AKA Leanne Teale, Leanne Bordelais och Emily Bordelais. Det är om henne jag har läst om dom senaste dagarna och det är ett riktigt gripande fall. Här är en jättebra länk: Mascara&Murder och nedanför texten hittar ni fler inlägg om fallet så läs läs läs läs ALLT! Det enda jag inte läste var alla brev hon skickade från fängelset till en journalist, jag läste en del av dom men efter ungefär en timma med endless scroll och egentligen inte så mycket givande innehåll slutade jag och läste bara lite av det fetstilta. 

För er som inte orkar läsa allt men ändå vill ha en liten sammanfattning SPOILER FÖR ER SOM KOMMER ATT LÄSA  så handlar det om en kvinna som tillsammans med sin (dåvarande) man våldtar och mördar tre minderåriga flickor (14,15,15) varav en av dessa 15 åringar är hennes egen lillasyster. I början av hennes relation med sin man Paul så frågar han vad hon skulle tycka om honom ifall han var en våldtäktsman, hon svarade "That would be cool" som om det vore en liten petitess bara. Paul Bernardo hade dessvärre våldtagit kvinnor innan. Han var en våldtäktsman.

En viss tid in i relationen så visar Paul sitt missnöje om det faktum att Karla inte var oskuld då de träffades och ville att Karla skulle, istället för att ha gett sin oskuld till honom, ge honom hennes 15 åriga lillasysters oskuld. Vilket efter tjat från Paul fick henne att tillslut "ge med sig". I hennes egna ord från ett förhör "He kept on pushing and pushing and pushing, and finally i said ok. And thinking it would be, you know, be just one time, thats it, it would shut him up and he would stop bothering me" som svar på frågan angående hennes tillåtelse till att hennes man skulle få knulla/våldta hennes lillasyster.

På julafton så drogade Karla ned sin lillasyster med sömnmedel som hon stulit från sitt jobb som veterinär, för att sedan låta hennes man våldta henne samt filma det. Karla själv deltog i den sexuella akten med sin sovande syster. Lite senare dör systern då hon kvävs av sina egna spyor. Paret kommer undan utan misstanke och visar ingen ånger* Efter detta så kidnappar, våldtar och mördar Karla och hennes man två till flickor och allt filmas.

Ett hemskt utdrag från en utav deras privata videoinspelningar:

Homolka: "I wish we had four kids, Paul." 
 
Bernardo : "Yes?"
 
Homolka : "So you could fuck each one of them." 

Nu har jag kortat ner hela detta samtalet, det finns att läsa  HÄR för den som är intresserad. Det är det värsta jag läst. Jag är illamående.

Hennes man får livstids fängelse genom Karlas vittnesmål emot honom och hon får ett mildare straff pga vittnesmålet och för att hennes advokat och hon själv framställer henne som ett offer av Pauls vrede, misshandel och manipulation till brott när hon själv egentligen var precis lika delaktig och njöt av det. Detta var innan någon hade sett videoinspelningarna där Karla själv visar uppskattning, samtycke och är delaktig i våldtäkterna. Karla är nu frigiven, hon kom ut för några år sedan, är gift med sin advokats bror och bor på en fransk ö i karibien där hon har tre barn (!!). 


Det finns otroligt mycket att läsa om denna människa, videos där hon pratar om brotten hon begått utan att ens visa någon som helst ånger. Ju mer man läser ju mer inser man hur vidrig denna psykopat till människa är. Det jag skrivit i denna sammanfattning är ingenting i jämförelse, så var detta intressant råder jag dig att gå in på länken i början av inlägget.

*(visar ingen ånger, brev från Karla till en vän 2 månader efter hon mördat sin lillasyster 

"Fuck my parents. They are being so stupid. Only thinking of themselves. My father doesn’t even want us to have a wedding anymore. He thinks we should just go to City Hall. Screw that! We’re having a good time. If he wants to sit at home and be miserable, he’s welcome to.

He hasn’t worked except for one day since Tammy died. He’s wallowing in his own misery and fucking me! It sounds awful on paper (but I know you’ll really see what I’m saying).
Tammy always said last year that she wanted a forest green Porsche for her 16th birthday. Now my dad keeps saying: ‘I would have bought it for her, if I’d only known.’ That’s bull. If he really felt like that he’d be paying for my wedding because I could die tomorrow, or next year, or whenever?
He’s such a liar."

 

Invito

 
Haha, min mat ser typ inte ens god ut....Men det var den, jag var först skeptisk då det stod att det var picklade grönsaker till köttet men det var fan en fin kombo. Så invito har jag käkat på idag, just nu är jag snortrött, har läst på lite om seriemördare sen igår vid sextiden till halv fyra på natten ungefär, så mitt huvud var helt uppe i varv då jag konstant hade läst i tio timmar typ. Det första jag gjorde då jag vaknade var att läsa mer också. Sen åkte jag på middag och fram tills nu har jag läst ännu mer. Och sett på intervjuer och dokumentärer.

outfitta

 
Det här hade jag på mig idag, då vi åkte och handlade. Och jaaaaaaaaa, jag är JÄTTETRÖTT, har knappt sovit en blund inatt och vem fan orkar sminka sig för att gå på ICA

Hur som helst, jag har varit sugen på att göra currykyckling, och Victor har velat ha panerad kycklingfilé så vi tänkta köpa lite färsk kyckling, men då kostade fan 900g (fyra fileér) 139 kronor!!!! Hutlöst, ha ha. Så jag hittade färsk hel kyckling för 35 kronor kilot vilket är helt jävla amazing pris, så vi köpte två hela kycklingar för 80 spänn vilket blir fyra fileér, fyra lår och fyra vingar. Whaaaaaaaaaaaaat, visst? Så har precis styckat dom och ska väl göra lite käk senare. KuUuLuuLllll!!!!!!!
 

Hair 2nite

 

hola


En viktig sak:

Ifall man sitter i sin bil och åker, eller ja, du kan ju såklart vara passagerare också det spelar ingen roll egentligen, så länge du sitter i en bil liksom. Ha BESTÄMT tungan mitt i munnen, tugga förfan inte på den. Om det är så att du krockar (kommer ju hända någon gång, var nojjig, det lönar sig) och har tungan i munnen vill du fan inte bita av den. VEM FAN VILL DET FAN VAD ÄCKLIGT!!!! 

Det är typ det enda jag tänker på då jag åker bil, plus att sitta bra med bältet, att det inte är i magen alltså. Sitta i en bra position med huvudet så att jag inte får whiplash också.

Det är viktigt hörrni, att vara nojjig. 

Kom ihåg:
Var paraniod

Viktig låt också Brotha Lynch Hung -Black Market Hahahaha "u trip cuz eatin dead pussy clit" o-m-g jaaaaaaaaaaa. Är det som sägs? I wish. Hur som, hur fet som helst. Fuck alla som inte gillar min musik man ba eh dö ja, dra, snälla brorsan lev bra som jag.

Vardags-mejk

1,MUS cover all mix 2, Kleta concealer under ögonen, ögonlocken, näsan och kindbenen 3, smeta ut 4, Jag kör runt läpparna också 5, ELF's high def powder 6, Kör där du har concealer/foundation för att liksom ba settle it. 
7, MUS solpuder 8, Smeta på, panna, tinningar, käklinje och kundben såklart.  Använd mycket, det ska vara lite drag, Petra gillar det. 9, Använd lite mer concealer (jag använder aldrig foundation) och lägg det lite under där du lagt solpudret/rouget. 10, Borsta igenom brynen 11, Fylll i dom, jag använder tri brow color från MUS och en penna från samma. 12, Spreja ner borsten, vänta i några sekunder och borsta igenom brynen igen.
13, böj fransarna. Ta i. Bry dig inte om du råkar klämma dig, alla gör det. Ta i, vi vill ha långa fransar. 14, VATTENFAST MASCARA (OBS) 15, inse att du inte fixat håret men bry dig inte för det är coolt att ha en avslappnad attityd, du har ju smink ändå. 16, Var nöjd med slutresultatet för du kommer inte orka göra om alla steg liksom.

Hur kommer du dö?

 
Och hur kommer jag? 

Mja, jag har väl oftast reflekterat över dom i min närhets död, kanske inte hur det kommer att ske men just att det kommer att hända. De senaste åren har jag funderat väldigt mycket på mig själv och hur jag kommer att kola. Fan också, det är väl typiskt. Det kommer bli en sån där jävla tragisk VK-artikelsdöd om mig. Ha ha, varför?! Varför känns det så sjukt givet? Om jag får en liten obehagskänsla så tänker jag direkt "Ja. Men fan nu händer det. Jävla skit, det är väl typsikt. Idag är dagen" Och sen så ser jag sådär suckande ut, skakar lite på huvudet bekymrat. Typiskt mig. 

Igår kände jag så. Igår var Idas dag, som så många andra kunnat vara (Ha ha ha). Jag går över övergångsstället vid Peppes mot väst på stan, det jättestora övergångsstället och jag ser att en 40-årig man stirrar på mig. Han ser lite ut som att han känner igen mig. Han kollar lite till och säger något mumlande i stil med "jaa..jag. ja jag ska och fixa nya linser..mmm..." jag svarar typ "hehe mmmmmm" så han fortsätter mumla och gå lite lite i min rikting och säger att vi ska gå dit tillsammans, jag skrattar nervöst och säger ingenting (här känner jag :NU BLIR JAG STABBAD, JAG KOMMER ATT BLI KNIVHUGGEN, JAG VISSTE DET IDAG ÄR DAGEN) och sedan säger han "Hehhehe...nää....de är bara jag..hehe..mm, jag skoja,," så mumlande han vidare. Men det kunde fan ha hänt. Phew. Ännu en dag i livet hörrni!

Såhär känner jag i alla fall, lite sätt jag troligast kommer att dö på:

1. Knivhuggen av en galning
Är det inte uppenbart?
2. Bli påkörd
Jag är sämst på att kolla vart jag går, det är alltid någon kompis/victor som drar tag i mig för att en bil kommer.
3. Kidnappad, våldtagen, mördad.
Känns bara så brutalt och hemskt. Vill hellre bli stabbad, men man måste förbereda sig psykiskt IFALL ATT.
4. Bli dödad av ett djur
Typ av en haj eller nåt. Troligast en haj. Eller en björn, typ så stor som akakabuto så jag är liksom chanslös.

Och så säger vi ÄNTLIGEN FREDAG!!!!! DE E FEST!!!! *jonglerar*


stoopid stoopid


Alltså är jag nådigt less eller?! Hann ta tre bilder ungefär, då jag hade brottom iväg till Petras jobb, och eftersom att jag inte har någon fjärrkontroll än så kan jag inte ställa in fokuset bra på mig själv eftersom att jag tog bilderna själv. Den jävla värld vi lever i, va?! AlLT SUgEr!!!!!!!!!!!!!!! 

Skojsa bara. Har gått hemifrån mig till Petras jobb tre dagar i rad nu för att gå med henne hem efter jobbet. Måste jobba lite på kondisen känner jag. Har gått i rask takt, som fan. I går så var det en helt vanlig tjej som gick några meter framför mig, hon var typ påväg till ÖoB eller något och jag kände ba "ah, nice mål, ska fan GÅ OM HENNE" visa hur jävla snabb jag är. Gotta mig lite liksom. Hela vägen går hon framför mig och jag kommer fan inte ikapp henne. Vart så jävla sur. Surpuppig. "Tro inte så jävla mycket om dig själv nu va jävla vit-mössa-tjej så snabb är du inte sluta skryt" Typ det enda elaka jag kunde säga om henne (i mittt huvud) då hon var en främling, men jävlar så hon fick. Tanke-stryk fick hon. 

brunch

 
Fan vad lustigt ord ändå. Brunch. Nästan lite löljigt, men det är ju mysigt. Så det får en hälften löljigt/hälften mysigt stämpel. Myslöjlig-stämpel på brunch Och-Vi-Är-Överens!

Önskar föresten att jag kunde säga detta IRL: herjdsknboclakns oibrwuhwvbdskhköoqöaöljskf

Att liksom kunna uttrycka sin frustration WWW-style IRL. Inte för att jag är frustrerad nu, tänkte bara på det. Vino


Tog det lugnt igår och gick och la mig tio föfan. Var uppe redan vid halv tio. Stadigt. Hehehehe. Näe, har varit på brunch på Comfort Hotel Winn idag, det var riktigt bra! Eller är det Comfort? Det är iallafall i samma hus som Utopia=) Brb liksom.

These last days

Oxfilé m. rotfruktsgratäng, massa vin, öl och likör.
Och jag ser klurig ut, som alltid.
Victors mamma fyllde år och det var middagsbjudning.
En typiskt morgon med Ida&Victor.
Osminkat och svartvitt
Blev bjuden på en svingod gryta med pressad potatis.
Jonas och Adam tittade förbi
Andreas fyllde år och Malin och jag var på G.
 
Mina senaste dagar typ. Ni vet en annan hon dokumenterar ju nästintill allt dårå.

Da Bomb

 
 
Hade 120 blåa ballonger
Kennie kom hit ända från Hemavan
Alla verkade droppa in samtidigt, det gick snabbt härr va höhöhö
Charlie och Anders var, ha ha ha. Ja. Dom var.

Hade söta popcornpåsar, fina va?! Dör.
Slurpa bärs och äta popcorn - 10/10
Mannish drack vitt vin blandat med cider
Hade såpbubblor och fina sugrör
Fick fint rödvin av Herr Edvin
MIN SÖTA LILLASYSTER VAR HÄR TILL OCH MED!!!!!
Ett geni i sitt esse, slurg.
Min gifta kompis Max! Fick en handkräm av han och hans fru, dat hemp från Bodyshop. 
 
Och så kom dom där bilderna från min födelsedagsfest! En quote från kvällen : "Det är alltid så roligt då du fyller år, Ida"- Max

Jag håller med. De. E. Fezt! Måste också säga en störd sak jag fick reda på. Min lillasyster Emma har aldrig ätit en Big Mac. Ok............

LATE NITE CHILLIN

HAllpppehhh, vad har vi här då? Nä, men bara lilla jag som sitter i vardagsrumssoffan och luktar lök. Här är Late Nite hörrenini, där kommer det snart poppa upp en massa snygga t-shirts och hoodies, inte sådana töntiga med weed-tryck eller en massa fula spejsade tönt-mönster utan bara snygga TisHor och hoods from the hooooood liksom. Chill som attan ungefär. Så kika in så kommer ni allt eftersom se saker poppa upp. Vad jag jag vet så kommer det inga brutt-kläder än så länge, utan snabelkläder men är man en söt brutt som pullar it OFF så är det ju inga problem alls. Go for it liksom. En slack t-shirt som man klipper till ett linne och har oversize eller så. Kanske till och med kan kirra lite rabatt eller så.

Tycker ni om soffan förresten?! Johoru, det är jag som gjort den. I photoshop. Näääääääääääääääemen jag lovar. Jag ljuger fan aldrig om onödiga saker som detta, ljuger jag då ska ni veta att det är en jädrans lögn som jag måste dra inför vuxna personer om hur jävla städat och fint jag har det hemma eller typ barnaljug om att man typ hade en häst fast man inte hade det. 

Här är länken förresten: http://www.latenite.se/ , så gilla på fejsbook och snacka gott nu hörrni. Inga tonårsfasoner som alltid. *snobbig ton*

aint got tyme


 
Jag ser ut såhär ikväll, men vem fan har tid att skriva då man måste kissaaaaaaasdbfjSKAVX ,
 

RSS 2.0