Grabbarna & ida


Jag bor ju med tre killar. Med tre killar tillkommer såna här situationer då man är dränkt i testosteron och dränkt i överintresse av spel som man själv inte är intresserad av. Men hallå, man får ju gilla läget (gilla läget, gilla-la-la-la-läget) och göra det bästa av situationen. det vill säga bli så jävla packad man kan bli så att man inte bryr sig ett dugg över vad fan dom gör. Stappla fram och svära lite, dansa lite och fråga "har du hört den här låten....nä lyssna....allstå den är så bra lyssna...visst??????" Man är ju bara snorfull. Gärna får man vara dryg och kanske till och med lite överklängig så att dom blir obekväma. Väldigt obekväma (kollar in i kameran med ett sne-leende och drar ögonbrynen upp och ner med en menande blick *zing*)  Göra det bästa av situationen det vill säga.

Som den fancy bitch jag är.

it is the tajm


Alltså Kneti Kneti Kneti. Just nu så sitter jag i våran blommiga soffa, med Kennie. Jo. Jag lovar, ni vet, Kennie Lannér? Jooooooooooooooooooo, han som har varit med i en massa VK artiklar om hans kock-skit och sånt som intresserar människor som typ. Typ "HEJ DET HÄR ÄR KENNIE HAN ÄR KÖKSCHEF VID 22 ÅR ÅLDER, TYP" Det är lugnt om ni inte har hört om honom, det är helt cool. Men då måste ni ju också acceptera att ni inte heller är helt cool. För folk som har koll på folk som är cool är cool. Acceptera eller bröla.

Bröla betyder grina va? Palla googla.

Ett försök till sömn

 

Tänder voluspaljus varje kväll och varje morgon. På kvällen, som nu, så ställer jag det i fönstret bredvid sängen, surfar och ser på lite serier tills jag ska sova. På morgonen tar jag med mig det ut och ställer det på vardagsrumsbordet, sätter igång vattenkokaren, bär ut laptopen i soffan och dricker kaffe. Och luktar. Luktar på ljuset. Jag fick det av min lillasyster och det är fantastiskt. 

Nu ska jag banne mig försöka sova. Inatt är natten då jag somnar tidigt (hoppas jag, alltså, jag ligger ju vanligtvis och grubblar natten lång). 

Messy


Jag längtar tills mitt hår har växt alltså. Eftersom att topparna är blekta så håller inte färgningen i sig riktigt, och jag orkar inte hålla på att tona det/färga det stup i kvarten, det kostar ändå typ 1000-1400 per gång då jag vägrar pjåka på själv då jag inte har någon som helst aning om vad jag håller på med. Så till våren tror jag fan att det har tagit sig en bit, då ska jag fan klippa bort det värsta! 

Till något helt annat: Alltså, vad händer med Katrin Zytos hashtags på bloggen? Okej jag måste tillägga tre till frågetecken??? Vafan. Katten, sluta! Inlägg efter inlägg handlar om kidzen, det är cool, det accepterar jag för att jag ändå gillar Katrin och jag gillar kidz. Men då jag ser hashtagsen som hon använder sig av i bloggen, bland annat "family", "love" och "happy" i samma inlägg så grämer jag mig. Vad har hänt? Är Katten inte samma Katt? Har coolheten runnit av henne likt vatten längs en fjäder? Kommer jag en dag bli en gammkatt som uppdaterar mina sociala medier på ett sådant cringeworthy sätt? Håller tummarna för mig själv och lever vidare.

Vilket könsorgan? En fråga att ställa sig själv.

1, Nicko var förbi 2, ett par skor jag fått av Victor 3, En ny tavla till vårat vardagsrum 4, Billjus

Körde på inga ögonbryn idag. Det funkar om man är en sån som inte är så brydd så swang, kör stenhårt på det. Bilder på mig blir alltid lite suddiga om jag inte tar dom själv, då menar jag alltså att dom blir suddiga då Victor tar dom. Sen om dom inte blir suddiga så blir jag ful, för jag måste prata honom igenom det hela för att han förstår ingenting, tacka vettja Kneti! Vi får finbesök i helgen av honom, för han ska vara med och fira mig i efterskott på lördag. Johortu. Damen ska fan ha födelsedagsgalej. Gjorde egna inbjudningskort i PS och skickade runt på fäjsboken. 

Tavlan! TAVLAN! 30 kronor, vad fan sägs? Sälvklart så är den ståtlig som tusan, det vet vi redan vid första anblick, den stora frågan är vad ni uppfattar att indianen(?) har för kön. Jag säger ju genast "hallå, det här är ju en fabulös karl ju! En metrosexuell indian" Victor och Andreas totalratade min könsgissning och motivering till det och båda sa bestämt att det var en kvinna. "Men kolla, hon har ju bröst ju, och breda höfter och smal midja" men jag håller inte alls med. Det är ju uppenbart en man, det där är inte bröst, det är en del av kragen och varför han har smal midja är för att personen som målade har målat i den stilen. Kolla bara ansiktet! Manligt, stora fötter, stora händer och breda axlar. Håret är oväsentligt, det kan både män och kvinnor ha.

Jag ger mig inte och jag kommer att presentera vårat nya tillskott på väggen som en karl. DeAl WiTh iT!

Äggcellent


Jorå, det är ju givet att jag äter väldigt mycket ägg, i alla dess former. Jag älskar ägg. Jag hade kunnat leva på bara ägg och till och med känna mig lite fancy. "OJ, äggröra till lunch, fan vad gott ida *SMAJL*" "VA?! kokade ägg till frukost? Prisa gud!" "Middag? Till mig? Men säger du omelett?! JISSES TACK!" and so on liksom. Så obvy i luuuuuuuuuuuuv. Men här om dagen så duschade jag och som valigt så tar jag med mig duschmunstycket och sätter mig ner på golvet och börjar min duschsession.Sen kollar jag ner i golvbrunnen och hittar ett äggskal. Ett äggskal.
 
Äter jag för mycket ägg, frågar jag mig själv. Gör jag verkligen der - och hur har detta hamnat här?!

Öhh omg nej omg aldrig. 

Spaghetti&köttfärssås


Tusan vad gott det är. Jag älskar att laga köttfärssås alltså. Har ju bott hemifrån sen jag var 16 år, så jag har hunnit göra en hel del mat, och väldigt mycket köttfärssås, så det är kul att tänka tillbaka på hur jag gjorde då, vad för råvaror jag använde, hur resultatet blev och hur mycket kunskap jag hade kring mat. Inte för att jag vet allt om mat, men det är ju såklart en stor skillnad då till nu. En sak jag skulle vilja göra är att lära mig mer om vegetarisk, vegansk, gluten, mjölkprotein och laktos-allergiker-kost. Det hade varit väldigt kul, Jag tror att man lär sig otroligt mycket då man måste hitta andra vägar att laga maten på än den vägen man är van vid.

Nu dricker jag ett glas vin och typ smälter maten......Ses då vi ses töntar.

Fredag och höst


Eyåååå, sitter och redigerar bilder och typ, klappar min överviktiga katt som jag försöker banta ner till normaltvikt. Påtal om katten, tidigare idag då jag och Victor bara satt i soffan och chillade så började grannarna borra, troligtvis i taket då det levde om NÅ SÅ fruktansvärt. Inte så himla jobbigt egentligen, jag gillar när grannar gör liv från sig. Men det gillade inte katterna. Fan vad kul dom såg ut, tripplade storleken på svansarna och kollade på oss såsom vi skulle kolla på varandra om vi insåg att vi just precis blivit bombade av typ Ryssland. Dom finner ingen tröst i varandra och gömmer sig tillsammans heller, då den ena katten totalhatar den andre. deras problem, dom måste lära sig att man måste acceptera situationen man är i och göra det bästa av den. Ointellektuella slashasar.

Vad gör man en fredag om man inte vill "gå ut å SUP" förresten? Ska på middag imorgon så lär suga i mig vinet då liksom. Bio suger ju obvy knöl-arsle, Hade hag haft gymkort på Tenton hade jag nog spänt av ett träningspass, men det har jag inte heller. Rensade förresten min mejlinkorg för några dagar sen och kom över min mejlkonversation med Lennart Holmlund. Det är givande att se hur upprörd, driven och totalt fabulös jag är då jag aggressivt spyr galla över kommande projekt som väntas i Umeå och all skuld läggs på karln. På hans Wiki så står det att han är en aktid politisk bloggare och det är hysteriskt kul. Hela han är liksom urkul. Han ser kul ut, han säger helt stört roliga saker (i sin blogg till och med) som får befolkningen i Umeå att rasa efter att ha läst hans citat på VK. 

Jag såg Holmlund på Nolia i år och så fort han passerade mig s vände jag mig om i chock och kastade blicken till Victor som var en bit bakom mig och mimade "LENNART; LENNART, LENNART" och pekade mot honom med uppspärrande ögon och ett i övrigt chockerat anisktsuttryck. Lite starstruck-ansikte typ. Jag gick på samma toa som Lennart. Det är det som kommer stå på min gravsten. Sen en tummen upp symbol.BIRTHDAY-DINNER

Victor bjöd på födelsedagsmiddag på Angelini, jag tog en entrecote, och Victor en burgare. Jag har egentligen någonting emot entrecote då jag käkar ute då jag typ bara har fått dåliga bitar. Men rekommenderar sönder Angelinis, varje tugga var typ Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaze.
Och jag hann typ ta tre bilder under hela kvällen, hade fullt upp med att ha trevligt, heohoehoe.
Vi drack bärs och efter maten drack vi en kaffedrink som är ungefär som en irish coffee, fast med lite hasselnötsessens i tror jag. 
Och här är min stjärna som alltid är bäst och fantastisk. Som har rakat av sig håret idag också, fett.

Så, jag fikade först med familjen, sen drog jag och Victor ut på middag. 

Jag äter ändå ute då och då, och då ser det rätt bra ut, jag ser rätt bra ut. Eller alltså, jag äter som människor förväntar sig att en 22 årig tjej ska äta. Det är väl bra ändå. Äter jag hemma, eller på något slaskhak kan jag inte behärska mig. Det går inte. Jag och Petra snabbåt en halv subwaymacka var i lördags och alltså det var löjligt hur jag såg ut. Till mitt försvar så ber jag alltid om dubbelt så mycket sallad och dressing, så det blir lite flygit. Det håller sig inte på plats. Slår vad om att om någon käkade mina mackor så skulle dom också ha fingrarna dränkta i dressing för att man måste ju med hjälp av någonting konstant trycka in alla ingredienser som ramlar ut. Servetter? Jo, men det är ju något som är OK att använda minst 6-7 stycken utav, tycker jag. 

Så, vi sitter där, trycker våra mackor och jag inser i den här smörjan att mina servetter är slut. Jag måste gå och hämta mer. Jag är lite kladdig, det är inte så hemskt att springa till servetterna snabbt och hämta några, eller hur? Men nu har tydligen inte Subway servetter vid allt annat supply, såsom sugrör osv utan dom har sina servetter i kassan. Bakom kassan. Så man måste fråga om servetter. Det gjorde INTE min dag. Den dagen den sorgen jag inte planerar i förhand då jag käkar där nästa gång.

Tur att jag kan äta fint på Angelini iallafall. Man vill ju inte verka som en slusk liksom.


Brother Louie

 
1. Världens mest fabulösa låt: Modern Talking - Brother Louie, ha ha ha hur jävla COOLA får man bli?!

Det finns inget två, jag ville bara skriva ett. Eller jag tror att jag hade en tvåa som jag skulle tillägga men det tog alldeles för mycket uppmärksamhet från mig till att klistra in länken så att jag glömde bort det, det är ju typ mitt liv i ett nötskal.

Jag fyller år om två dagar förresten hörrni. Det blir min andra bloggfödelsedag och min 22a födelsedag. Jag är en sån där brud som hatar att fylla år. Har inge jävla åldersnåja eller så, jag får bara en enorm ångest över min födelsedag. Jag gillar det inte. Jag gillar inte att allt ska handla om mig. Att folk ska säga grattis till mig och jag tack. Att jag ska få presenter och att folk ska typ bry sig om mig. Vet inte. Får typ panikångest då jag tänker på min födelsedag. Är jävligt glad att jag har min lillasyster dock. Hennes typ existens gör att jag klarar av min födelsedag. Jag vet inte, jag har bara haft så jävla många dåliga födelsedagar och ungar i min sits förstår nog precis vad jag menar. Så i min tonår så har jag över-ångest-kompenserat min födelsedag med feta fester typ.

Då jag var sexton så kirrade jag och min gamla sötkompis Vickie en fetfest på Druidgården (huset bredvid Scharinska) med öl i baren, folk som satt i ingången och släppte in folk, och tårta. Men vilket såklart slutade i kaos med asmycket snutar då vi var sexton (vi kan ju utesluta att jag fick fingret brutet av snutar den kvällen, eller?) ,och det bara var unga människor där och det såldes bärs där. OBS INTERNET VI SÅLDE INTE ÖLEN. Det var en bar där och det såldes öl. Inga namn nämnda. Efter det så har jag bara drämt igång med ballonger, serpentiner, girlanger, bål och allt som hör till födelsedagsfest. I år kommer inte bli annorlunda, bitch please, Jag kommer döda det i år. Jag är sån just nu. Jag dödar min födelsedagsångest med att överkompensera med allt. 

Ring mig festfixare ifall ni vill ha ett festgeni. Det är er loss om ni inte ringer. Förresten, har tänkt på det på senaste, då jag varit ute på krogen. Typ Allstar eller liknande så har musiken varit så jävla dålig. Varför är inte jag DJ?! Okej, jag är inte DJ för att jag är alldeles för o-amitiös, men varför är inte en DJ all up in ma ass så jag får bestämma all musik? Dom spelar alltid samma jävla skitmusik som man hört i tio års tid. Jag menar, är du DJ och känner ba "yes, i luv dis shit niqqa" vafan sitter du inte VARJE jävla dag och söker ny musik för? Det är ju det jag gör och jag är inte ens en DJ. Det är inte ens mitt jobb. 

Future life accomplishments: Ha en "dance off" fast en "music off" på en klubb med en DJ och vinna.

Mascara

Ett bra exempel på jävligt obrydda fransar som jag brukar ha. Fuck dig käft snyft sluta dra aight bitch later.

Ja, eftersom att jag är en sån där som inte är speciellt sminkintresserad så köper inte jag smink ofta. Jag gillar ju att sminka mig och sminka andra, men smink är fan inte min prio alltså. Prioriterar hellre en fin skrivbordslampa eller en ljusstake än en sminkpryl liksom. Hur som helst, eftersom att jag är så himla obrydd med smink så kan det hända (kan, ha ha ha ha ha ha, det händer, jämt) att mitt smink torkar och dör. Ja, men ni vet mascaran torkar ut, concelern blir konstig i konsistensen och så vidare. Det är mitt liv, så äre ba. Jag bryr mig fan inte, men efter ett tag med en mascara som klumpar sig och gör mina fransar fula så blir man less. 

Jag är dock väldigt noga med vad jag använder för smink, köper ändå inte skitsmink från H&M utan oftast något som någon som jobbar på typ MUS rekommenderat. Men gillar jag inte den nya mascaran jag köpt så dissar jag den ändå och använder den där gamla som torkat ihop istället. "Köper en ny snart tihi" typ. Nu är det så. Nu har min mascara blivit så torr så jag är glad då det blir fint. Jag pallar heller inte fixa fransarna som klumpar ihop, jaaaaaaaaaaaaa ni får tycka att det är tacky men om ni tycker att det är hemskt och tacky så right back atcha hooka, du kan va det. Den som vare han vare.

Hur som helst. Vattenfast mascara är ett måste för mig, så ni får gärna slänga eran favrotimascara på mig, helst vattenfast. 

Får? Nej, skoja. Ni måste. 

Sånt är livet, ibland måste man göra saker det är inte mitt fel, lev med det och ge mig tips ANNARS..........

Hej rim

Ha ha ha ha! hörrni tre sekunder efter att denna bild togs så träffade jag Rim, hon gjorde entré på cykel och det var fabulöst! Nu ska jag ba gratta jempa med en sup, hojt!

ååååkejJag är inte personen som ber om ursäkt för "dåligt bloggande", det är jag fan inte, men FAN JAG BER OM URSÄKT FÖR DET ABNORMA UPPEHÅLLET! För jag har fan varit frånvarande. Jag älskar ju att blogga. Det gör jag verkligen, det är skitkul. Men alltså ni fantastiska jävlar som gillar den här bloggen vet ju, eller kommer att märka och få lov att vänja sig vid att jag är en sån människa som ibland är hyper och ibland är väldigt nere. Då jag är nere är jag bara borta och sängliggandes. Då pallar jag inte skriva ett skit. Varför jag är nere och sängliggandes är på grund utav skit jävla familjesituationer som jag inte kan göra någonting åt och det drar mig ner i en jävla grop alltså. 

Men en annan anledning till min brist på bloggande...........................ZING ZING ZING BLAOW!!!!! Jag har fan köpt en ny kamera! Jag har inte fått den hem i brevlådan än, så jag har liksom velat vänta med bilder för att jag vill ta alla bilder med min nya kamera istället. Bytte från en Canon Powershot G12 till en Canon 600d + kit objektiv + 50mm 1.8 objektiv! Så är taggish. Så Ja vill se you later biches (utan T medvetet)


Tillägg: Haha alltså, vad jag egentligen tänkte mig att jag skulle säga var: Jag har nyss målat naglarna och jag är jätte kissnödig, mitt nagelack har inte torkat än och jag vet att det inte kommer göra det på ett tag. Varför? Nämen min absoluta favoritnagellack har börjat torka, så det är lite sådär tjockt, ni vet? Det går knappt att måla, man får lov att göra om typ tre gånger på åtminstone två naglar.Så om det inte har torkat så kan man inte torka The Mutt. Men fan, det är ju favoritnagellacket.

Så atteh. Jag skrev det här inlägget och nu har mitt nagellack torkat och jag har släppt vattnet! Vattenfallet forsade! Floden strömmade! Allting är chill nu. Jag är inte kissnödig längre.

Praise. Da. Lords.


En dag i Augusti


En kväll i Augusti i år. Ville skriva "länge sen i deceeeeeeeeeeeember" (Anastasia) men det var ju i  augusti så jag kände att det skulle vara för missledande. Jag, Johan, Kennie, Victor och Calle var i Pengsjön och fiskade och sov över i en stuga som varken har el eller rinnande vatten. Vi grillade, drack kopiösa mängder billig öl och fiskade. Vi var där förra året också, skrev om det då också, finns nog en del bilder i arkivet.

Okej, min blåsa sprängs snart så jag måste kubba till toan och släppa vattnet, SES!

Knuckle

14kr/here  15kr/here

Gled omkring på ebay och kom över dom här. Kostar ju typ lika lite som din mamma, Bam. Ha ha ha.

RSS 2.0