ååååkejJag är inte personen som ber om ursäkt för "dåligt bloggande", det är jag fan inte, men FAN JAG BER OM URSÄKT FÖR DET ABNORMA UPPEHÅLLET! För jag har fan varit frånvarande. Jag älskar ju att blogga. Det gör jag verkligen, det är skitkul. Men alltså ni fantastiska jävlar som gillar den här bloggen vet ju, eller kommer att märka och få lov att vänja sig vid att jag är en sån människa som ibland är hyper och ibland är väldigt nere. Då jag är nere är jag bara borta och sängliggandes. Då pallar jag inte skriva ett skit. Varför jag är nere och sängliggandes är på grund utav skit jävla familjesituationer som jag inte kan göra någonting åt och det drar mig ner i en jävla grop alltså. 

Men en annan anledning till min brist på bloggande...........................ZING ZING ZING BLAOW!!!!! Jag har fan köpt en ny kamera! Jag har inte fått den hem i brevlådan än, så jag har liksom velat vänta med bilder för att jag vill ta alla bilder med min nya kamera istället. Bytte från en Canon Powershot G12 till en Canon 600d + kit objektiv + 50mm 1.8 objektiv! Så är taggish. Så Ja vill se you later biches (utan T medvetet)


Tillägg: Haha alltså, vad jag egentligen tänkte mig att jag skulle säga var: Jag har nyss målat naglarna och jag är jätte kissnödig, mitt nagelack har inte torkat än och jag vet att det inte kommer göra det på ett tag. Varför? Nämen min absoluta favoritnagellack har börjat torka, så det är lite sådär tjockt, ni vet? Det går knappt att måla, man får lov att göra om typ tre gånger på åtminstone två naglar.Så om det inte har torkat så kan man inte torka The Mutt. Men fan, det är ju favoritnagellacket.

Så atteh. Jag skrev det här inlägget och nu har mitt nagellack torkat och jag har släppt vattnet! Vattenfallet forsade! Floden strömmade! Allting är chill nu. Jag är inte kissnödig längre.

Praise. Da. Lords.


Kommentarer
Postat av: Anna-Linn

men alla har väl sånna perioder. Det var därför det tog så lång tid för mig att starta en blogg, vet hur jag själv är och ibland kommer det vara tre inlägg på en dag och ibland månader mellan inläggen!

2013-10-14 @ 10:33:33
URL: http://annalinneblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0