BIRTHDAY-DINNER

Victor bjöd på födelsedagsmiddag på Angelini, jag tog en entrecote, och Victor en burgare. Jag har egentligen någonting emot entrecote då jag käkar ute då jag typ bara har fått dåliga bitar. Men rekommenderar sönder Angelinis, varje tugga var typ Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaze.
Och jag hann typ ta tre bilder under hela kvällen, hade fullt upp med att ha trevligt, heohoehoe.
Vi drack bärs och efter maten drack vi en kaffedrink som är ungefär som en irish coffee, fast med lite hasselnötsessens i tror jag. 
Och här är min stjärna som alltid är bäst och fantastisk. Som har rakat av sig håret idag också, fett.

Så, jag fikade först med familjen, sen drog jag och Victor ut på middag. 

Jag äter ändå ute då och då, och då ser det rätt bra ut, jag ser rätt bra ut. Eller alltså, jag äter som människor förväntar sig att en 22 årig tjej ska äta. Det är väl bra ändå. Äter jag hemma, eller på något slaskhak kan jag inte behärska mig. Det går inte. Jag och Petra snabbåt en halv subwaymacka var i lördags och alltså det var löjligt hur jag såg ut. Till mitt försvar så ber jag alltid om dubbelt så mycket sallad och dressing, så det blir lite flygit. Det håller sig inte på plats. Slår vad om att om någon käkade mina mackor så skulle dom också ha fingrarna dränkta i dressing för att man måste ju med hjälp av någonting konstant trycka in alla ingredienser som ramlar ut. Servetter? Jo, men det är ju något som är OK att använda minst 6-7 stycken utav, tycker jag. 

Så, vi sitter där, trycker våra mackor och jag inser i den här smörjan att mina servetter är slut. Jag måste gå och hämta mer. Jag är lite kladdig, det är inte så hemskt att springa till servetterna snabbt och hämta några, eller hur? Men nu har tydligen inte Subway servetter vid allt annat supply, såsom sugrör osv utan dom har sina servetter i kassan. Bakom kassan. Så man måste fråga om servetter. Det gjorde INTE min dag. Den dagen den sorgen jag inte planerar i förhand då jag käkar där nästa gång.

Tur att jag kan äta fint på Angelini iallafall. Man vill ju inte verka som en slusk liksom.


Kommentarer
Postat av: Alex

Meeeen man får väl congratulera 22åriga brullan då!

2013-10-17 @ 21:28:23
URL: http://www.alexaaaa.blogg.se
Postat av: Annak

Hahahaha!! Jag känner så igen mig. Jag har länge beskyllt osynligt hål i hakan, för jag lyckas alltid(då menar jag, standard 2-3 ggr om dagen) då jag dricker spilla ut allt på mig istället, duvet när man helt missar kanten. MEN Hörredududu, de var ju något viktigare jag skulle göra.

CONFABULATIONS! HÄR FÅR DU ÄRAN! Och woopwoop för att du är frisk och hälsosam! PUSSÅKJAM

2013-10-18 @ 13:08:40
URL: http://ak47an.tumblr.com
Postat av: Kajsa

åh, maten såg himla god ut!

2013-10-24 @ 21:57:56
URL: http://wanderlustes.blogg.se/
Postat av: Viola

Men hallååå då, grattis i jätteefterskott!! Hoppas du hade en finfin dag! Kramiz

Svar: TACK!!!!!!! Hade det svinbra, drack bärs och vin likzzom, då äre alltid göttigt=)=)=)
IDA COOLIDZ

2013-10-30 @ 14:52:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0