Brother Louie

 
1. Världens mest fabulösa låt: Modern Talking - Brother Louie, ha ha ha hur jävla COOLA får man bli?!

Det finns inget två, jag ville bara skriva ett. Eller jag tror att jag hade en tvåa som jag skulle tillägga men det tog alldeles för mycket uppmärksamhet från mig till att klistra in länken så att jag glömde bort det, det är ju typ mitt liv i ett nötskal.

Jag fyller år om två dagar förresten hörrni. Det blir min andra bloggfödelsedag och min 22a födelsedag. Jag är en sån där brud som hatar att fylla år. Har inge jävla åldersnåja eller så, jag får bara en enorm ångest över min födelsedag. Jag gillar det inte. Jag gillar inte att allt ska handla om mig. Att folk ska säga grattis till mig och jag tack. Att jag ska få presenter och att folk ska typ bry sig om mig. Vet inte. Får typ panikångest då jag tänker på min födelsedag. Är jävligt glad att jag har min lillasyster dock. Hennes typ existens gör att jag klarar av min födelsedag. Jag vet inte, jag har bara haft så jävla många dåliga födelsedagar och ungar i min sits förstår nog precis vad jag menar. Så i min tonår så har jag över-ångest-kompenserat min födelsedag med feta fester typ.

Då jag var sexton så kirrade jag och min gamla sötkompis Vickie en fetfest på Druidgården (huset bredvid Scharinska) med öl i baren, folk som satt i ingången och släppte in folk, och tårta. Men vilket såklart slutade i kaos med asmycket snutar då vi var sexton (vi kan ju utesluta att jag fick fingret brutet av snutar den kvällen, eller?) ,och det bara var unga människor där och det såldes bärs där. OBS INTERNET VI SÅLDE INTE ÖLEN. Det var en bar där och det såldes öl. Inga namn nämnda. Efter det så har jag bara drämt igång med ballonger, serpentiner, girlanger, bål och allt som hör till födelsedagsfest. I år kommer inte bli annorlunda, bitch please, Jag kommer döda det i år. Jag är sån just nu. Jag dödar min födelsedagsångest med att överkompensera med allt. 

Ring mig festfixare ifall ni vill ha ett festgeni. Det är er loss om ni inte ringer. Förresten, har tänkt på det på senaste, då jag varit ute på krogen. Typ Allstar eller liknande så har musiken varit så jävla dålig. Varför är inte jag DJ?! Okej, jag är inte DJ för att jag är alldeles för o-amitiös, men varför är inte en DJ all up in ma ass så jag får bestämma all musik? Dom spelar alltid samma jävla skitmusik som man hört i tio års tid. Jag menar, är du DJ och känner ba "yes, i luv dis shit niqqa" vafan sitter du inte VARJE jävla dag och söker ny musik för? Det är ju det jag gör och jag är inte ens en DJ. Det är inte ens mitt jobb. 

Future life accomplishments: Ha en "dance off" fast en "music off" på en klubb med en DJ och vinna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0