En dag i Augusti


En kväll i Augusti i år. Ville skriva "länge sen i deceeeeeeeeeeeember" (Anastasia) men det var ju i  augusti så jag kände att det skulle vara för missledande. Jag, Johan, Kennie, Victor och Calle var i Pengsjön och fiskade och sov över i en stuga som varken har el eller rinnande vatten. Vi grillade, drack kopiösa mängder billig öl och fiskade. Vi var där förra året också, skrev om det då också, finns nog en del bilder i arkivet.

Okej, min blåsa sprängs snart så jag måste kubba till toan och släppa vattnet, SES!

Kommentarer
Postat av: Viola

Åh, vad mysigt det ser ut! Ångrar att jag inte for ut på fler utflykter nu i somras. Det blir ju nästan inga på vintern, för mig iaf.

Vad lite du uppdaterar :( och jag kommenterar för lite... Hur är det med dig?

Svar: Ja jag med!!!! Får ta igen det med typ att åka skrana och grilla och dricka varm baileys i backen i vinter, ha ha!
Jag vet. Har varit så jävla nere senaste veckorna. Har sagt upp kontakten med min mamma så är sjukt skör. Men nu känner jag att jag börjar komma tillbaka. Jag är på G med ny energi och en ny kamera (what what what what yeahhhh!) Hur är det med dig? Flyter allt? Vet du hur glad jag är att du frågar förresten?! fem miljoner kramar!
IDA COOLIDZ

2013-10-06 @ 19:54:56
Postat av: Taperecorder

Hej!

Nu tycker jag det är dags för dig att skriva inlägg 2 av dina serietips! Crime/Drama!

Sett alla du tipsat om men nu är det serietorka. :(

Svar: Ahhhhhhhhhhhhhh har du sett allt? Fan vad fetttttt!!!!!!!!!!!!!!!!! blir fan svintaggad/glad. Har påbörjat inlägget, men allting tar tid, sist tog det mig 3-4 timmar med att hitta bilder/klippa/skriva. Plus att jag ser nya serier hela tiden. kirrar det på't slag. Vilken är din favvo? Jag är fan helt fast i it's always sunny. Fan vad jag nöter det, ha ha. Plus Eastbound!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dör.
IDA COOLIDZ

2013-10-07 @ 17:39:05
Postat av: Lillasyster

Hej idis! Ring mig så fort du ser detta :) du är svår att få tag i ;)
Jag behöver prata med dig :) kram

2013-10-08 @ 21:03:00
Postat av: Viola

Gud så gott med varm baileys! Måste prova, helst i backen också ja :)

Åh, det låter inte som en lätt grej. Hoppas det bara kommer gott ur det, att det var för din egen skull och så.

Med mig är det faktiskt jättebra, trots mörkret och kylan som smyger sig på. Eventuellt ska jag iväg utomlands snart :D vart bokade ni när ni for till spanien? Och åh, har du inte nå fler bilder därifrån? Såg så sjukt mysigt och avslappnat ut. Dina bilder är så fina också, så awesome med ny kamera!!!! Kraaaam <3

Svar: Ja gör det!!!! Man vill fan ändå suga i sig en sluring om man är ute och åker något, och bärs är alldeles för kallt och o-mysigt...........
Tack, jo, känner att någon gång måste man säga stopp och typ börja leva sitt eget liv. Tänker fan inte vara fucked up hela livet.

Näe men döda mig Viola. Döda mig bara!!!!!wjabsdjabdiakbsd å¨ååååååhåhså vill också...... Vart ska ni???????????????????? Dör............ Är så jävla solsugen....Jag tror jag kollade genom reseguiden och bokade med apollo, det finns fan riktigt göttiga priser om man har bra koll! Jorå, klart jag har! Ska kolla igenom och se om jag hittar något fint=) JAAAAAAAAAAA, alltså nu kommer bilderna äga sönder med den nya, är så jävla taggad! KRAM!!=)=)=)
IDA COOLIDZ

2013-10-16 @ 01:40:16
Postat av: Viola

Jaaaaa, jag är sååå peppad :D Vi funderar på Barcelona. En kompis har lägenhetskontakter (!!!) där. Hoppas bara att det går att fixa, att det inte är uppbokat i typ...ett år. Vi vill ju åka innan vintern är slut så att säga. Men aaah, det ska bli crazy skönt om det blir av!!

Svar: O-M-G! DÖRXÖDÖDSF. Älskar barca=( Fan vad fett, då får ni bo svinmycket billigare eller? Fett som tusan. Hur är vädret där på vintern? Kanske bara jag som fått för mig=S
IDA COOLIDZ

2013-10-30 @ 14:31:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0