Fredag och höst


Eyåååå, sitter och redigerar bilder och typ, klappar min överviktiga katt som jag försöker banta ner till normaltvikt. Påtal om katten, tidigare idag då jag och Victor bara satt i soffan och chillade så började grannarna borra, troligtvis i taket då det levde om NÅ SÅ fruktansvärt. Inte så himla jobbigt egentligen, jag gillar när grannar gör liv från sig. Men det gillade inte katterna. Fan vad kul dom såg ut, tripplade storleken på svansarna och kollade på oss såsom vi skulle kolla på varandra om vi insåg att vi just precis blivit bombade av typ Ryssland. Dom finner ingen tröst i varandra och gömmer sig tillsammans heller, då den ena katten totalhatar den andre. deras problem, dom måste lära sig att man måste acceptera situationen man är i och göra det bästa av den. Ointellektuella slashasar.

Vad gör man en fredag om man inte vill "gå ut å SUP" förresten? Ska på middag imorgon så lär suga i mig vinet då liksom. Bio suger ju obvy knöl-arsle, Hade hag haft gymkort på Tenton hade jag nog spänt av ett träningspass, men det har jag inte heller. Rensade förresten min mejlinkorg för några dagar sen och kom över min mejlkonversation med Lennart Holmlund. Det är givande att se hur upprörd, driven och totalt fabulös jag är då jag aggressivt spyr galla över kommande projekt som väntas i Umeå och all skuld läggs på karln. På hans Wiki så står det att han är en aktid politisk bloggare och det är hysteriskt kul. Hela han är liksom urkul. Han ser kul ut, han säger helt stört roliga saker (i sin blogg till och med) som får befolkningen i Umeå att rasa efter att ha läst hans citat på VK. 

Jag såg Holmlund på Nolia i år och så fort han passerade mig s vände jag mig om i chock och kastade blicken till Victor som var en bit bakom mig och mimade "LENNART; LENNART, LENNART" och pekade mot honom med uppspärrande ögon och ett i övrigt chockerat anisktsuttryck. Lite starstruck-ansikte typ. Jag gick på samma toa som Lennart. Det är det som kommer stå på min gravsten. Sen en tummen upp symbol.Kommentarer
Postat av: twinkipinki.blogg.se

va fina bilder! :)

2013-10-18 @ 18:24:11
URL: http://twinkipinki.blogg.se/
Postat av: emilia

Härliga bilder! :D

2013-10-19 @ 20:01:50
URL: http://emilias.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0