Hej rim

Ha ha ha ha! hörrni tre sekunder efter att denna bild togs så träffade jag Rim, hon gjorde entré på cykel och det var fabulöst! Nu ska jag ba gratta jempa med en sup, hojt!

Kommentarer
Postat av: alex

hallåeåeåe, jag har en för mig viktig fråga serru! Hur i hela jävla havets namn lägger man in bilder under/brevid/över menyn? Har ju fanken gjort detta förut men mitt minne sviker mig dessvärre så vänder mig åt dig master!

2013-10-13 @ 17:26:48
URL: http://www.alexaaaa.blogg.se
Postat av: Rim

Herremingu, dock att det där fallet på cirka två sekunder var en perfekt summering av mitt liv. Bara förödmjukelse, efter förödmjukelse i en neverending ström! Det var förövrigt asnice att träffa dig trots att jag vill radera sekundera innan ur mitt liv 4-ever. Tråkigt att jag måste flytta från stan nu pga skammen var gång jag går förbi vasaplan är too much för mitt ego to handle.

Svar: Ha ha ha ha ha haaaaaaa, alltså det var så jävla perfekt! Det är KLART att vi träffas för första gången så och inte coolt inne på scharinska värsta avslappnat med en drink och lutar oss mot baren liksom. Älskar ditt face, det var obeskrivligt!
Nästa gång så blir det jag som ramlar Rim, det är inte ovanligt för mig heller, får betala tillbaka med ett fall. Då behöver ingen av oss flytta, ha ha ha ha ha! (nästa gång jag ser dig kommer jag ramla med flit ba så ru vet)
IDA COOLIDZ

2013-10-14 @ 18:03:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0