Mascara

Ett bra exempel på jävligt obrydda fransar som jag brukar ha. Fuck dig käft snyft sluta dra aight bitch later.

Ja, eftersom att jag är en sån där som inte är speciellt sminkintresserad så köper inte jag smink ofta. Jag gillar ju att sminka mig och sminka andra, men smink är fan inte min prio alltså. Prioriterar hellre en fin skrivbordslampa eller en ljusstake än en sminkpryl liksom. Hur som helst, eftersom att jag är så himla obrydd med smink så kan det hända (kan, ha ha ha ha ha ha, det händer, jämt) att mitt smink torkar och dör. Ja, men ni vet mascaran torkar ut, concelern blir konstig i konsistensen och så vidare. Det är mitt liv, så äre ba. Jag bryr mig fan inte, men efter ett tag med en mascara som klumpar sig och gör mina fransar fula så blir man less. 

Jag är dock väldigt noga med vad jag använder för smink, köper ändå inte skitsmink från H&M utan oftast något som någon som jobbar på typ MUS rekommenderat. Men gillar jag inte den nya mascaran jag köpt så dissar jag den ändå och använder den där gamla som torkat ihop istället. "Köper en ny snart tihi" typ. Nu är det så. Nu har min mascara blivit så torr så jag är glad då det blir fint. Jag pallar heller inte fixa fransarna som klumpar ihop, jaaaaaaaaaaaaa ni får tycka att det är tacky men om ni tycker att det är hemskt och tacky så right back atcha hooka, du kan va det. Den som vare han vare.

Hur som helst. Vattenfast mascara är ett måste för mig, så ni får gärna slänga eran favrotimascara på mig, helst vattenfast. 

Får? Nej, skoja. Ni måste. 

Sånt är livet, ibland måste man göra saker det är inte mitt fel, lev med det och ge mig tips ANNARS..........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0