Kreativ rubrik


Vad har du gjort dom senaste dagarna? Jag har legat i soffan, beställt lite ebaygrejer, lyssnat på musik och kollat på nya bilar på blocket. 

Vad gjorde du igår? Jag firade Antonias födelsedag med minttu-shots, öl, penis-shots, Allstar och FANTASTISKA människor.

Nurå, vad är planen för idag? Victor ville ha enchiladas, så vi ska på ICA och köpa grejer till det, plocka upp ett sexpack sedan dra på inflyttningsfest. Scharinska ska vi till, SÄG HEJ OM DU SER MIG ELLER FLIRTA MED ÖGONEN FROM FAR AWAY.

Efter att Sussi sa att jag var fabi lugg så är det någon jag funderar på att skaffa igen. Har ju redan lite gardinlugg, och funderar ändå på att köra på en ännu kortare gardinis. Så why not lirrom. Här är en bild på damen i lugg: zing!
Kommentarer
Postat av: Rim

Meeeeeen jag var ju på Scharren igår! Såg dig dock inte! Guuu, tänk ifall vi typ gick förbi varandra eller något? Så nära men ändå inte, haha.

Svar: Ha ha ha ha ha! Ja, det hade ju varit kul för dig, men inte mig ju=( Jag hade ju inte haft en aning, fatta hur mycket du skulle kunna spinka utan att jag visste.... Typ se då jag peta näsan och sånt. Ha ha ha.
IDA COOLIDZ

2013-09-29 @ 20:33:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0