Mardrömmar


 Jag drömde att jag började bråka med en langare inatt, han var framgångsrik och ville råna mig och en kompis men vi hade inget han kunde råna oss på, så vi ba "öhh, vi har inget". Så då skjöt han min ena kompis och vi får panik. Han börjar skjuta efter oss och vi kubbar sönder. Vi kommer först till ett vattenland mitt i våran flykt och min dröm börjar vara förvirrande för jag ÄLSKAR vattenland så min hjärna ba "Jaaaa, rutschkanor!!!! Låt oss åka några gånger medans vi är jagade av en man med pistol som är ute efter att döda oss!" så jag var rädd som attan, men samtidigt ville jag ha lite kul i bassängerna. Låter bra. 

Jag kommer till ett secondhand-ställe som ser lite ut som ett källarförråd, fast med normalstora fönster så ljus kommer ändå liksom in. Min kompis har helt plötsligt på sig en kostym som hon (eller han, det ändrades under drömmens gång) gömmer sig i genom att låtsas vara en kostym som hänger bland andra kostymer. Jag hade ju inte något sånt, så jag tänker att jag gömmer mig i toan. Det är väl ändå bra. Toan hade dessutom ett stort fönster ut i butiken så jag kunde se vad som hände. Snubben hade skickat tre stycken personer efter oss som skulle döda oss, en vit svarthårig tjej, en blond tjej och en snubbe. Jag ser dom komma  in och jag står typ på riktigt och försöker låsa toadörren i 2 hela minuter. Det går inte att låsa dörrjäveln. 

Jag hade på mig ett par smutsiga gråa nike-mjukisbyxor också föresten. Det var tydligen en viktig detalj tyckte min dröm, för jag berättade det för en främling inne på secondhans-butiken medans jag letade gömställe.

Hur som helst. Sen så vaknade jag.

Så atteh. Mja. Det var min dröm inatt. Drömde ni något lika dumt som jag så hojta. För känner mig rätt förvirrad just nu. Ha ha.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lägg upp sminkvideon dåååå :)

2013-09-02 @ 21:31:27
Postat av: TOVA

så fina bilder, riktigt snygg!

2013-09-05 @ 20:22:47
URL: http://faabuleux.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0