Smokey Eye

(den vita ögonskuggan jag använder är en vit skugga från isadora) 
 
Såhär sotar jag mina ögon. Det är första gången jag redigerar i Adobe Premiere pro, så är inget pro (ha ha ha ha) än. Hittills gillar jag programet, även fast jag tycker att det är svårt. Men det är väl allt i början. Jag har suttit och kollat lite tutorials samt frågat Calle tusen frågor till den grad att han faktiskt inte tyckte jag borde fråga mer. Han håller ju på med sitt. Kollar ju på värsta bordell-dokumentären, inte kan man avbryta det utan att en blir less.

En föresten, som asmånga feminister stenhårt börjat köra på, tror dom att det är något nytt eller? Kanske, kanske inte, vad vet jag, men är inte det väldigt vanligt att använda ordet en här i norrland? Min farmor använder det som fan tror jag. Min mamma också. Men min mamma är en sån som använder väldigt gamla ord. Mamma brukade till och me säga "A-ida" till mig. Försöker googla och kolla vad det är ifrån, men hittar inget. Har för mig att man satte bokstäver framför namn på personer förut. Vet inte var och när, men har för mig att det är gammal svenska iallafall. "A-ida" eller "En-Anders" Fan nu blir jag osäker. tänk om det inte är så. Jo, men det måste det vara. 

Hur som helst, tillbaka till sminkvideon! Det är som sagt första gången jag redigerar, det har tagit tid, det har varit svårt och jag har skippat min tvättid för att göra denna video. Och jag har inga kläder alls typ. Mina favoritbyxor är väldigt äckliga, dom vill jag tvätta. Av hela mitt hjärta. Varför dom är äckliga? Jo, men jag var på Max för några helger sen, gick på toan (vid två tiden eller nåt) drar ner byxorna och pissar. Då jag drar upp dom så märker jag att dom legat i något blött nedanför toan, så man ba ahmen nice. Undra vad detta är *nyfiken*.

Så fatta vad jag offrat för att den här videon ska redigeras. Så för att citera Dee Reynolds "“Did you like that? Did you think that was good? Tell me I’m good. Tell me it was good. Tell me I’m good."

Ses!

Kommentarer
Postat av: Anonym

grymt, tack så mkt :)

Svar: Äsch! Hojta om du har förslag på nåt annat kul att filma=)
IDA COOLIDZ

2013-09-06 @ 07:00:04
Postat av: Widners

Åh, måste bara säga att du har en himla bra block alltså!

2013-09-06 @ 15:05:28
URL: http://glossfashion.com/widners/
Postat av: Emma

ÄNTLIGEN, WOOH!!

2013-09-07 @ 12:07:07
URL: http://chasey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0